Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
komplex bir protein tozudur...en önemli özelliği ise 3 farklı formu içinde barındırır whey,egg , casein proteini...bilindiği üzere whey 2 saat egg 4 saat ve casein 6 saat civarında sindirilir...5-6 kutu kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim...

Nedense bende bu etkıler gecmedı mıde bulantısı yapmaya devam edıyor:D Sorunu yarım olçek Optımumla karıstırarak içmekle cozdum.. Yoksa muzdan tıksınecegım:)))

bnde optimum whey ile başladım spora . çok iyi werim aldım .daha sonra diyet yapmaya başlayınca uzun sürede sindirilen proteinin daha faydalı olacağı söylendi ve syntrax matrix 5.0 a başladım . optimumdan çok daha kolay karışıyor ve tadı da optimumdan daha güzel. ayrıca bu üründe de olduğu gibi egg , whey ve casein proteini içeriyor ürün . yeni başladım kullanmaya . acaba bu ürünü kullanan war mı ve gaspariyle kıyaslayabilir misiniz ?

bnde optimum whey ile başladım spora . çok iyi werim aldım .daha sonra diyet yapmaya başlayınca uzun sürede sindirilen proteinin daha faydalı olacağı söylendi ve syntrax matrix 5.0 a başladım . optimumdan çok daha kolay karışıyor ve tadı da optimumdan daha güzel. ayrıca bu üründe de olduğu gibi egg , whey ve casein proteini içeriyor ürün . yeni başladım kullanmaya . acaba bu ürünü kullanan war mı ve gaspariyle kıyaslayabilir misiniz ?

ikisi hemen hemen aynı dır üç farklı protein içerir...lakin bsn ninki çok fazla karbon içerir definasyon dönemi için hiç ideal değil...ben gaspariyi tercih ederim bulunduğum dönem açısından....

valla ben bu üründen 1 kutu bitirdim günde 2 ölcek kullanmama rağmen gayet iyi bi sonuç aldım ne mide bulantısı yaptı nede kaşıntı tekrar alıcaktım stoklarında kalmamış eger düşünüyosanız tavsiye ederim pişman olmassınız tat olarakta(ben muzlusunu kullandım) 10/10 şimdi bsn syntha 6 kullanıcam aynı özellikte bi toz oldugunu ögrendim. başarılar..weightlifter

Bende kullanıyorm .Daha önce ON kullanırdım,oda gayet iyiydi.
yeni 5 lbs lik siparişimle birlikte superpum250 280 gr hediye gelmişti.
İki ürünü kombine ederek kullanıyorum ve oldukça faydasını görüyorum.

arkadaslar ben kcuk bi arastırma yaptım ve myofusion cok aklıma yattı fakat bir kac yerde soyle bir sey okudum ne kadar dogrudur bi yardım edebilirseniz
ben bu tozu antreman oncesi ve sonrası kullanmayı dusunuyorum gun icinde almam buyuk ihtimalle bu urun karısık protein oldugu icinde 1 olcekteki whey miktarı daha az oluyor. Bazı yorumlarda "ant. oncesi ve sonrası kullanıcakların bunu alması cok anlamzsız olur hic bir ise yaramaz onun yerine kaliteli bir %100 whey alın" demis bunun dogrulugu ne kdardır myofusion kullanmalımıyım

Mesajımda bir düzeltme yapayım.Myfusion ve superpum250 iisine kombine olarak kullanıyorum antraman esnasında hacim olarak gözle görülür bi fark oluyor ama güç artışı bende olmadı bi türlü.

geçen hocamla 30 gramlık deneme poşetinden içtk muzlu olanının içinde çikolata parçaları vardı küçük küçük bu büyük kutudada var mı acaba

Son düzenleme:
arkadaslar ben kcuk bi arastırma yaptım ve myofusion cok aklıma yattı fakat bir kac yerde soyle bir sey okudum ne kadar dogrudur bi yardım edebilirseniz
ben bu tozu antreman oncesi ve sonrası kullanmayı dusunuyorum gun icinde almam buyuk ihtimalle bu urun karısık protein oldugu icinde 1 olcekteki whey miktarı daha az oluyor. Bazı yorumlarda "ant. oncesi ve sonrası kullanıcakların bunu alması cok anlamzsız olur hic bir ise yaramaz onun yerine kaliteli bir %100 whey alın" demis bunun dogrulugu ne kdardır myofusion kullanmalımıyım

Myofusionu antreman öncesi alma bencede. Bu ürün complex protein whey protein değil sadece. Yani daha uzun süreli etki veriyor. Kana daha geç karışıyor. Tabi içinde whey proteinde var. Ama amacın antremandan önce filan içmekse %100 whey almanı öneririm. Ben bu protein tozunu öğün aralarında filan kullanmıştım.

Son düzenleme:
Myofusionu antreman öncesi alma bencede. Bu ürün complex protein whey protein değil sadece. Yani daha uzun süreli etki veriyor. Kana daha geç karışıyor. Tabi içinde whey proteinde var. Ama amacın antremandan önce filan içmekse %100 whey almanı öneririm. Ben bu protein tozunu öğün aralarında filan kullanmıştım.
cevabın icin sagol ama biraz gec oldu aldm bile :)
ama madem bole dedin bn de ona gore kullanırım o zmn

1 kutuyubitirdim. karışım olarak ON dan iyi değil onu belirteyim. içeriğindeki casseinden dolayı olsa gerek shakerda baya bir kalıyor. bir daha su ekleyip kalanıda içiyorum felan. sonuç olarak etkisi kesinlikle çok iyi arkadaşlar. yani size ON wheyi aratmaz bu urun rahat rahat kullanın. ancak çok tatlı ki bu bakımdan ben yine ON wheyi ustun tutarım. kaslardaki yorgunluk emarelerini azaltıyor en azından bunu soyleyebilirim yani ihtiyaca cevap veren bir urun bu. benden iyi not alır.

bu güne dek kullandığım en iyi urun Weider premium wheydi. keşke pahalı olmasa :D

tr de pek tutmadı gaspari ürünleri nedense bunda on etkisi var sanırım fiyat açısından...

syntrax matrix 5.0 hakkında detaylı bilgisi olan ve yardımcı olabilecek olan var mı?
bende bu ürünü denemeyi düşünüyorum.
teşekkürler

Bende bu ürünü alıcaktım ancak fazla bilinmiyo diye almadım.Ancak şuan kullandığım whey bitince denemeyi düşünüyorum.Üretim aşamasında soğuk işlemden geçiyormus bu sekilde proteinin kalitesi bozulmuyomuş.Vücut daha fazla yararlanıyormuş benimde dikkatimi çekti iyi bir ürüne benziyor.Fiyatıda uygun.

Bende bu ürünü alıcaktım ancak fazla bilinmiyo diye almadım.Ancak şuan kullandığım whey bitince denemeyi düşünüyorum.Üretim aşamasında soğuk işlemden geçiyormus bu sekilde proteinin kalitesi bozulmuyomuş.Vücut daha fazla yararlanıyormuş benimde dikkatimi çekti iyi bir ürüne benziyor.Fiyatıda uygun.

Burada pek bilinmiyo ama Amerikada en çok satılan ürünlerin başında geliyor.

Back
Yukarı