Nedense bende bu etkıler gecmedı mıde bulantısı yapmaya devam edıyorSorunu yarım olçek Optımumla karıstırarak içmekle cozdum.. Yoksa muzdan tıksınecegım
))
bnde optimum whey ile başladım spora . çok iyi werim aldım .daha sonra diyet yapmaya başlayınca uzun sürede sindirilen proteinin daha faydalı olacağı söylendi ve syntrax matrix 5.0 a başladım . optimumdan çok daha kolay karışıyor ve tadı da optimumdan daha güzel. ayrıca bu üründe de olduğu gibi egg , whey ve casein proteini içeriyor ürün . yeni başladım kullanmaya . acaba bu ürünü kullanan war mı ve gaspariyle kıyaslayabilir misiniz ?
Bende kullanıyorm .Daha önce ON kullanırdım,oda gayet iyiydi.
yeni 5 lbs lik siparişimle birlikte superpum250 280 gr hediye gelmişti.
İki ürünü kombine ederek kullanıyorum ve oldukça faydasını görüyorum.
Bende kullanıyorm .Daha önce ON kullanırdım,oda gayet iyiydi.
yeni 5 lbs lik siparişimle birlikte superpum250 280 gr hediye gelmişti.
İki ürünü kombine ederek kullanıyorum ve oldukça faydasını görüyorum.
geçen hocamla 30 gramlık deneme poşetinden içtk muzlu olanının içinde çikolata parçaları vardı küçük küçük bu büyük kutudada var mı acaba
arkadaslar ben kcuk bi arastırma yaptım ve myofusion cok aklıma yattı fakat bir kac yerde soyle bir sey okudum ne kadar dogrudur bi yardım edebilirseniz
ben bu tozu antreman oncesi ve sonrası kullanmayı dusunuyorum gun icinde almam buyuk ihtimalle bu urun karısık protein oldugu icinde 1 olcekteki whey miktarı daha az oluyor. Bazı yorumlarda "ant. oncesi ve sonrası kullanıcakların bunu alması cok anlamzsız olur hic bir ise yaramaz onun yerine kaliteli bir %100 whey alın" demis bunun dogrulugu ne kdardır myofusion kullanmalımıyım
cevabın icin sagol ama biraz gec oldu aldm bileMyofusionu antreman öncesi alma bencede. Bu ürün complex protein whey protein değil sadece. Yani daha uzun süreli etki veriyor. Kana daha geç karışıyor. Tabi içinde whey proteinde var. Ama amacın antremandan önce filan içmekse %100 whey almanı öneririm. Ben bu protein tozunu öğün aralarında filan kullanmıştım.
syntrax matrix 5.0 hakkında detaylı bilgisi olan ve yardımcı olabilecek olan var mı?
bende bu ürünü denemeyi düşünüyorum.
teşekkürler
Bende bu ürünü alıcaktım ancak fazla bilinmiyo diye almadım.Ancak şuan kullandığım whey bitince denemeyi düşünüyorum.Üretim aşamasında soğuk işlemden geçiyormus bu sekilde proteinin kalitesi bozulmuyomuş.Vücut daha fazla yararlanıyormuş benimde dikkatimi çekti iyi bir ürüne benziyor.Fiyatıda uygun.