Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
ben yaz sonu üstüste 2 büyük kutu muscletech kullanıp gözlü görülür bir hacim artışı sağladıktan sonra, creatine bir miktar ara vermek gerekeceği için myofusiona geçtim. yabancı sitelere baktığınıza myofusionın puanı çok iyi ve muscletechi hep kötülemişler ama myo bende çok harika sonuç vermedi. yanında başka destekler de kullanıyorum üstelik, antrenman öncesi musclepharm assault, antrenman sonrası multipower aminoasit ve bir de gün içinde ara protein desteği olarak bsn sytha. bunlar olmasa myonun etkisi iyice sıfırlanacaktı bence.

şimdi myo bitti, onun yerine weider premium wheye başlıyorum. bakalım o nasıl etki verecek? weider bitince de tekrar muscleteche döneceğim. içinde çok kimyasal var falan deniyor, orası doğru olabilir çünkü kullanmaya başlayınca direkt şişiriyor ama bittikten sonra da kazandığın ölçü artışı kaybolmuyor. muscletechle toplam 3 ayda nerdeyse 2 kilo net kazancım olmuştu, myo onun üzerine ek sadece 500 gr. civarı bişey koyabildi.

Az önce aldım optimum wheyden sonra değişiklik olsun diye.

Antrenmandan sonra denedim tat ve karısım olarak çok iyi

Optimum Wheyden biraz daha tatlı ve yoğun... Ama güzel rahatsız etmiyor..

Çikolata aromalı bu arada aldığım...

en iyisini yapmışsınız
benim protein kombinasyonum
ya Nitrotech-Gaspari Olacak
ya da Optimum-Gaspari Olacak...
Hangisini yapsam karar veremedim ama gaspari kesin var.

ne zamandır okuyorum bu yazıları,birşey demiyim diyorum ama artık yazacağım yani :) 2 çeşit protein kullanılacaksa ya biri hardline diğeri weider,ultimate,gaspari gibi biraz daha hızlı sindirilen protein olmalı.hardline gün içinde,daha kaliteli proteinler antreman sonrası şeklinde kullanılabilir.yada biri normal whey olur diğeri ise kazein içerikli bir protein.örneğin optimum ile bsn syntha 6 gibi bir kombinasyon yapılabilir.amaç:pozitif nitrojen dengesi..gaspari myofusion bunu becerebilecek bir protein değil.içeriğindeki casein miktarı çok az çünkü..

aslında bu konuda haklısın ama maalesef kazein doğru düzgün yok...
Optimum Kazein memnun değil kimse
Nanox Protilox çok pahalı
Weider Casein acayip pahalı.
yapacak birşey yok yatarken yarım yağlı süt içmeli içine myofusion karıştırarak bence.

optimum caseinde yığınla gereksiz madde var.nanox orbilox-8 de 4 çeşit protein var,sadece casein olarak bakıyorum ben.weider casein ise piyasada bulunan en iyi casein proteini.yağ ve karb oranları çok düşük.bir hesaplama yaptım ve sonuç : optimumun bir ölçeği 4 tl ye gelirken weiderin bir ölçeği 3.45 tl ye geliyor ve weider 1.4 kat daha fazla gidiyor optimumdan.karar sizin :)

arkadaşlar , sabah kahvaltı mı yaptım ve ara öğün olarak 11e doğru 1 ölçek gaspariyi aldım sütle. antremana 2-3 saat sonra geçtim ve performansımda gerçekten bir artış oldu çünkü normalde halsiz olurdum okuldan dolayı, bunu dikkate alacağım , tekrardan yazarım. ve antreman sonrası da aldım tadı HARIKA ( çikolatalı puding gibi yoğun bir tadı oldu sanırım iyi yakaladım kıvamını ) ve enerjiden dolayı ağır girdim , antreman sonrası yaklaşık 1.5 ölçek kullandım ve halen karnım tok ( yaklasık 4 saattir ). kaliteli bir ürün tokluk hissi de veriyor ,tadından dolayı bile 1 kereye mahsus denemelisiniz :) . tavsiye ederim.

Bu arada her antreman sonrasında yaklaşık 15-20 dk düşük tempoda koşuyorum bir nevi kardiyo gibi , vücudumda yağlanma var ve gideceğine inanıyorum böyle devam ederek , yorumlarınız bekliyorum , önerebileceğiniz başka şeyler var mı ?

dostum sadece toz ile toprak ile iş olmaz.
Antrenman sonrası kesinlikle Basit karbonhidrat yani hızlı sindirilen karbonhidrat almalısın.ilk 45 dakika içinde özellikle.
bu ne olabilir,üzüm,üzüm suyu,50 60 gr beyaz ekmek...Tabi kalori de almış oalcaksın böylece,protein bazlı bir beslenme de olacaktır yanında tabi,et ürünleri...
tabi normal yemeğini de yemelisin yoksa sadece antrenman sonra istersen3 ölçek toz iç,toz bir takviyedir,normal yemeğini yemelisin,hele ki toz içip 4 saat tokluk verdi diyip bekleme.Aman diyim.Bu da benim önerimdir dostum.

dürüm döner yiyorum bazen ama vicdanen içim cızzz ediyo
acaba çok mu bulka kaçıyorum yada katabolik olurmuyum diyee

Dürüm döner yeyip katabolik olur muyum diye düşünen tanıdığım ilk insansın :D

Dürüm döner yiyosan hiç bi şey düşünmüycen götürcen hajı :D

Selamün Aleyküm Abilerim Arkadaşlarım. Forumda İlk Mesajım. Bugun İtibariyle Gaspari My Fusion ve Gaspari BCAA 6000 Aldım. Bunları Günün Hangi Saatlerinde Almalıyım. Yardımcı Olabilir misiniz ?

Selamün Aleyküm Abilerim Arkadaşlarım. Forumda İlk Mesajım. Bugun İtibariyle Gaspari My Fusion ve Gaspari BCAA 6000 Aldım. Bunları Günün Hangi Saatlerinde Almalıyım. Yardımcı Olabilir misiniz ?

Beslenme programına gore değişkenlik gosterır kullanımın.Herkese göre değişir yani bu biraz forumda araştırma yapmanı öneririrm whey protein ve bcaa hakkında.

Beslenme programına gore değişkenlik gosterır kullanımın.Herkese göre değişir yani bu biraz forumda araştırma yapmanı öneririrm whey protein ve bcaa hakkında.

tmm ortak saol geziyim biraz. bugun ölçtüm vucudu hiç gelişme olmamış. kilo alcam diye yemiyordum. o yüzden hacim kazanamamışız ya moralim acayip bozuldu.

aldığım kutu bitmek üzere

tad: biraz fazla şekerli ama yinede güzel
karışım kolaylığı: optimum kadar değil ama genede rahat karışıyor
içerik: üstüne bakarsanız aşure gibi her bişi var ama reel değerleri aslında biraz kullanışsız
etki: optimum'la aynı yani vasatın üstü

optimumdan sıkılanlar için yerine iyi alternatif.

Nitrotech'in yerini tutarmı? Asla.

Back
Yukarı