Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
Merhabalar;

Ben bu ürünü sabah kalkar kalkmaz (ya da kahvaltı yanında) kendi yarım ölçeği,antrenman sonrasında da bir tam ölçek atıyorum.Off günlerde de gene kalkar kalkmaz yarım ölçek kullanıyorum.Sizce doğru mu kullanıyorum ? TAvsiyeleriniz neler acaba?

Urunu kullandım 3.kutum yenı bıttı 4.kutumu 1 hafta sonra alacagım gayet memnun kaldım bundan once twınlab ve on whey kullanmıstım en etkılı sonucu bu urunde gordum.Ben bu urunle beraber supplementer kullanmayı dusunuyorum sızce en etkılı urun ne olabılır acıkcası amıno acıds dusunmuyorum zaten ıcerısınde var ama yeterlı mı bılmıyorum.gnc den creatın almıstım onu artık kullanmak zorundayım ek olarak sızce ne olabılır?

Merhabalar;

Ben bu ürünü sabah kalkar kalkmaz (ya da kahvaltı yanında) kendi yarım ölçeği,antrenman sonrasında da bir tam ölçek atıyorum.Off günlerde de gene kalkar kalkmaz yarım ölçek kullanıyorum.Sizce doğru mu kullanıyorum ? TAvsiyeleriniz neler acaba?

Merhabalar;

antreman sonrası bence 1.5 ölçekten az içilmemeli,ben genelde 2 ölçek kullanıyorum antremandan sonra

Merhabalar;

aynen bende bu sekılde kullanmaya basladım. o.n kullanıyorumdum gasparıye yenı gectım bı etkısı olursa paylasıcam dumbelllls

86 kg yum
niye şaşırdın anlamadım 2 ölçek olayına,vücud alınan proteinin tamımını sentezlemiyor 1 ölçekte aldıgın proteinin yarısını sentezlese öpüp başımıza koymak lazım,ayrıca proteinden 1 saat sonrada tavuk-karbonhidrat şeklinde besleniyorum

şöyleki; yanlış anlamayın sakın ben cebiniz icin dusundum birazda.1 yeterli birde 1 saat sonra o kadar iyi bir ögünle besleniyorsanız.

2 scoop sizi yemekte tıkamıyormu?

yok dostum niye yanlış anlıyım
tıkamıyor valla,zaten sadece idman sonrası kullanıyorum
sabah yada idmandan önce almıyorum o yüzden kesemi sarsmıyor pek :)

merhaba bende bu gün aldım kickbox yapıyorum yaklaşık 2 senedir yeni yeni suplementlere yöneldim daha iyi performans ve biraz da kas kütlesi için. Değerlendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
1-)Gaspari myfusion Whey
2-)Gaspari Amino max 8000
3-)Universal Animal Rage
4-)GNC Balık Yağı Hapı 1000mg lık
5-)GNC COLOSTRUM

yok dostum niye yanlış anlıyım
tıkamıyor valla,zaten sadece idman sonrası kullanıyorum
sabah yada idmandan önce almıyorum o yüzden kesemi sarsmıyor pek :)

2 scoop u şöyle bölebilirsin:)

yarım sabah
1 antrenman sonrası
yarım yatarken

bir denemeni tavsiye ederim :) kolay gelsin...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:10 ----------

merhaba bende bu gün aldım kickbox yapıyorum yaklaşık 2 senedir yeni yeni suplementlere yöneldim daha iyi performans ve biraz da kas kütlesi için. Değerlendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
1-)Gaspari myfusion Whey
2-)Gaspari Amino max 8000
3-)Universal Animal Rage
4-)GNC Balık Yağı Hapı 1000mg lık
5-)GNC COLOSTRUM

güzel ama biraz fazla geldi ilk 2 yeterdi gibi...

MyoFusion HYDRO Protein 2268 g Milk Chocolate

aldım bu gün ve bir ölçek içtim ... tadı çok güzel MUSCLETECH Nitrotech Hardcore' run da tadı güzel fakat koku olayı myo da daha güzel ...

şu an karnımda ufak bir şişkinlik hissi var ... bu gün idman yapmadım tam notu 1 hafta sonra vereceğim şimdilik bu kadar ...

türkiye de satılan gaspari ürünleri bana kesinlikle güven vermedi bir kere zor karışıyor ve son kullanım tarihleri hep 2012 nin son ayı,bundan önce hep yurt dısından sipariş veriyordum ürünlerimi en az 2 sene 3 sene son kullanım tarihleri oluyordu.illa alınıcaksada kesinlikle dist olan sitelerden alınmalı.açık arttırma sitelerinden veya eczanelerden alınmamalı.etkisine gelirsekte protein tozundan birşey beklememek lazım uzun vadede gelişimimize katkıda bulunur sadece.

Ultimate iso 93 ile myofusion arasında kaldım. Biliyorum biri isolate diğeri de blend fakat fayda maliyet açısından kıyaslama istiyorum. Bulunduğum yerde fiyatlar şu şekilde

Iso 93 - 148 Lira
Myofusion - 107 Lira

Sadece antrenman sonraları kullanmayı düşünüyorum, ayrıca biliyorum myofusion antrenman sonrası için çok uygun değil fakat gün içerisindeki beslenmem çok iyi olduğu için antrenman sonraları etkisi olacağını düşünüyorum. Yrd olursanız sevinirim.

Ultimate iso 93 ile myofusion arasında kaldım. Biliyorum biri isolate diğeri de blend fakat fayda maliyet açısından kıyaslama istiyorum. Bulunduğum yerde fiyatlar şu şekilde

Iso 93 - 148 Lira
Myofusion - 107 Lira

Sadece antrenman sonraları kullanmayı düşünüyorum, ayrıca biliyorum myofusion antrenman sonrası için çok uygun değil fakat gün içerisindeki beslenmem çok iyi olduğu için antrenman sonraları etkisi olacağını düşünüyorum. Yrd olursanız sevinirim.

Myo fusion ile ilgili antreman sonrası için uygun değil genellemesini kabul etmiyorum.
İçeriğindeki bileşimin yüzde olarak hangi protein kaynaklarından oluştuğu bilinmiyor ancak bilinen birşey varki çoğunluğu whey protein hidrolize,izolat ve konsantreden oluşuyor.Piyasadaki hidrolize,izolat ve konsantre karışımı olarak satılan ürünlerle benzer bir işleyiş mantıgı var,bunun yanında daha uzun süre kanda dolaşan ve kasları besleyen bir ürün.
Whey türevleri zaten vücuda antreman sonrası hızlı bir amino asit iletimini sağlıyor.
İçeriğindeki proteinlerin sindirim sürelerinin farklı olması yemek yiyene kadar geçen sürede ve hatta yemeğin sindirimi süresince kasların beslenmesine yarayacaktır.
Dediğim gibi içeriğindeki albumin ve varsa başka proteinlerin miktarı wheyin yanında ufak olmalı.Fiyatı da bunu bize kanıtlar nitelikte.
Biyolojik değerinin yüksek oldugunu da düşünecek olursak bence antreman sonrasında da pek ala kullanılır,gayet verimli de olur.

Back
Yukarı