Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
Bende yarın bu üründen alıyorum. Alacağım yerde çikolatalısı ve çileklisi var. Daha önce nitro-tech çikolatalı kullanmıştım tadı fena gelmemişti suyla karıştırmama ragmen. Bunuda suyla karıştıracağım. Kullanan arkadaşlar hangi aromayı tercih edersiniz?

şu ana kadar herkes çikolatalısını kullanmıştır sanırım.. artık çileklisi de var deneyen oldumu.. nasıl tadı...

çikolatalısından aldım bir ölçeği 180ml su ile tüketiyorum çok rahat bir içimi var ve gaz ishal falan hiç bir yanetkisi olmadı ben çok memnunum baya araştırdım ama işi bilen kime sorsam bu ürünü söylediler iyi ki almışım. bitirdiğimde fiziksel olarak etkilerinide yazarım

Ben 350ml su ile tüketiyorum. Daha az suyla karışmıyormuş gibi geliyor. Şuan kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu henüz bir şey söylemek için erken ancak kutu bittiğinde sonuçları bende buradan paylaşacağım.

merhaba arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum iki kutu optimum ve bir küçük kutu genrise kullandım öncelikle kafamı çok karıştıran bir konu var belkide çok saçma düşünüyorum bu ürünü sabah uyanır uyanmaz aldım tamam ama içindeki farklı protein kaynaklarından dlayı emilim süresi uzun sürdüğü belirtilmiş e peki bu ürünü içtikten 2 saat sonra haşlanmış yumurta veya tavuk göğsü yiyeceksek nasıl olacak yani zaten midede yavaşça emilen bu protein tozu varken ve henüz emilimi bitmemişken 1-2 saat sonra farklı bi protein kaynağı aldığımızda vucut bi seferde en fazla 35-40 gram protein alabiliyorsa fazlası boşamı gitmiş olacak kafam çok karıştı bekide çok saçma düşünüyorum lütfen kusuruma bakmayın ama iş sadece antreman yapmakla bitmiyor beslenmeklede bitmiyor bilinçli antreman bilinçli beslenme ve bilinçli suplement kullanımını bodyforum ailesine borçluyum ve body forum ailesine katıldıktan sonra moderetörlerden ve sitenin adminlerinden okuduğum aldığım bilgilerde sürekli araştırmayı huy edindim ve şimdi kafam bu konuya takıldı .

merhaba arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum iki kutu optimum ve bir küçük kutu genrise kullandım öncelikle kafamı çok karıştıran bir konu var belkide çok saçma düşünüyorum bu ürünü sabah uyanır uyanmaz aldım tamam ama içindeki farklı protein kaynaklarından dlayı emilim süresi uzun sürdüğü belirtilmiş e peki bu ürünü içtikten 2 saat sonra haşlanmış yumurta veya tavuk göğsü yiyeceksek nasıl olacak yani zaten midede yavaşça emilen bu protein tozu varken ve henüz emilimi bitmemişken 1-2 saat sonra farklı bi protein kaynağı aldığımızda vucut bi seferde en fazla 35-40 gram protein alabiliyorsa fazlası boşamı gitmiş olacak kafam çok karıştı bekide çok saçma düşünüyorum lütfen kusuruma bakmayın ama iş sadece antreman yapmakla bitmiyor beslenmeklede bitmiyor bilinçli antreman bilinçli beslenme ve bilinçli suplement kullanımını bodyforum ailesine borçluyum ve body forum ailesine katıldıktan sonra moderetörlerden ve sitenin adminlerinden okuduğum aldığım bilgilerde sürekli araştırmayı huy edindim ve şimdi kafam bu konuya takıldı .

Urunun icerisinde hizli (whey isolate) ortalama (whey) yavas (micelar casein) gibi farkli protein kaynaklari var. Oncelikle hizli yanan protein kaynaklari devreye girer, Sonrasi sirasiyla orta ve yavas olanlar.
Yani 30 gr protein blend yani karisim oldugu icin toplamda atiyorum 5 saatte sindirirsin. Bu da saat basina ortalama 6gr protein demektir.
Hesap tam boyle degil, anlatmaya calistigim, 2 saatte bir protein alimini engelleyen bir durum yok. O yumurtalari yemelisin. Ayrica zaten gun icerisinde de yeterli proteini almiyosundur.

Ayrica kisa bir not daha, vucut bir seferde sadece 30gr proteini sindirir diye birseyin olmadigi neredeyse herkes tarafindan kabul edilmekte. Ornegin 11 yasindaki cocukla, Mr.Olympia secilen vucutcu ayni miktarda proteini mi sentezler? Tabi ki hayir, kisiye gore degisir. Dolayisiyla artik o 30gr durumuna takilma.

Yerinde olsam elimden geldigince tasalanmadan protein alimini fazlalastirir, karbonhidrati kesmeye calisirdim. Seker ve kotu yaglari saymiyorum bile.

Bende yarın bu üründen alıyorum. Alacağım yerde çikolatalısı ve çileklisi var. Daha önce nitro-tech çikolatalı kullanmıştım tadı fena gelmemişti suyla karıştırmama ragmen. Bunuda suyla karıştıracağım. Kullanan arkadaşlar hangi aromayı tercih edersiniz?

nitroteche nazaran tadı kat kat daha güzel fakat etki açısından 2kglik myofusion 900grlık nitroteche yaklaşamaz bile.

Ben 350ml su ile tüketiyorum. Daha az suyla karışmıyormuş gibi geliyor. Şuan kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu henüz bir şey söylemek için erken ancak kutu bittiğinde sonuçları bende buradan paylaşacağım.

Bu konuda haklısınız. Çünkü myofusionda aspartam olmamasına rağmen yoğun kıvamı var yani kıvam arttırıcı kullanılmış baya. Bütün wheylerde 200 ml normal dozaj iken myofusionda en az 300ml şart :)

nitroteche nazaran tadı kat kat daha güzel fakat etki açısından 2kglik myofusion 900grlık nitroteche yaklaşamaz bile.

nitrotechin icinde kreatin varda ondan.onu biraktinmi hem gucten hemde hacimden dusersin.buyuzden nitrotech iyi protein tozu degildir.myofusion piyasadaki en iyi tozlardan biri.ozellikle atletler kullaniyor bunu cunku icindeki vitaminler diger hicbir tozda yok

içinde creatine var diye whey olmaktan mı çıkıyor?
MP Assault'un içinde de var creatine o da o zaman n.o olmaktan çıkıyordur bu mantıkla bakarsak.
ben kendi deneyimimi söyledim.
2.5kglık myofusion kullandım ama 900grlık nitrotech kadar etki yapmadı.isterse nitrotechin içinde streoid formülleri olsun sonuç olarak nitrotech myofusiondan daha fazla etkili oldu mu bende?oldu.

mp assault tarzi pre workout urunlerinin hepsinde kreatin vardir ama tozun icinde kreatine olmamali.toz surekli kullanilabillmeli ama surekli kreatine kullanimi bobreklerde problem yaratir.buyuzden nitrotech e bir sure ara vermen gerekir.protein tozunun mantigina aykiridir bu.sonuca bakarsan evet nitrotech ile daha fazla kas yapmis olursun ama bu protein tozuyla degil icindeki kreatin ile alakalidir.yeni baslayanlar nitrotech e taparlar bu yuzden
ayrica creatine kilo aldirir dikkat etmek lazim

4 kutu nitrotech bitirdim hiç arada vermedim her gün 1-1.5litre su içiyorum böbreklerimde bi sorun oluşacağını zannetmiyorum.
bu arada mp assaultta da creatine var ve mp assault'da toz. :)

1. kalıte uretım orjınal usa olan myofusıon kullanmıstım basarılı bır proteın komplexı. Yurtıcınde satılanlara guvenmıyorum..

Protein : Gaspari Nutrition Myofusion 2.5kg
Kreatin : BSN Cellmass 800gr
N.O : Gaspari Nutrition Superpump250 800gr

Bu bence daha mantıklı. En azından 1 ay creatin kullanılır, 1 ay kullanılmaz bu sayede böbrekler zorlanmamış olur. Bu arada superpump250'ninde içinde belli bir miktar kreatin monohidrat bulunuyor. Ben şuan myofusion + superpump250 kullanıyorum. İkisinde aynı zamanda aldım myofusion bitmek üzere , superpump250 daha yarıda malum sadece antreman öncesi alıyorum ve haftada 3 gün antremana gidiyorum. Sonuç olarak mucize beklememek gerektiği için her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum yavaş yavaş antreman sırasında damarlarımı görür hale geldim (bodybuilding'de 6. ayım). Beslenmeme dikkat ederek 6 ayda 86 kg'dan 75kg'a düştüm herhangi bir yağ yakıcı kullanmadım. Sadece kardiyo olarak her antreman sonunda 10dk bisiklete bindim. Göbek çevremde hala yağlanma var bunu nasıl gidereceğimi bilmiyorum. Ancak hacim olarak 11kg vermeme rağmen çok fazla kaybetmedim hatta gelişim sağladım. Daha önce 2 kutu nitro-tech ve 1 kutu bsn cellmass bitirdim. Nitro-tech çok güzel bir toz , ancak dediğim gibi nitro-tech alacağımıza , myofusion+bsn cellmass+superpump250 daha uygun bir kombine gibi benim kanaatim.

Son 3 ayda iki kutu kullandığım, sonra ON %100 ile geçen ay biraz ara verip tekrar döndüğüm protein tozu oldu kendisi :) Gerçekten lezzet, porsiyon miktarı, doygunluk hissi ve içerdiği vitaminler ile bence Türkiye'de alabildiğim en iyi protein karışımı.

BSN syntha ile karşılaştırdığımda, lezzet ve sindirim olarak, ayrıca doygunluk hissi olarak benzer kaliteyi görürken; BSN ürününde porsiyon miktarının düşüklüğü, porsiyon başına protein gramajının az olması ve gereksiz yere karbonhidrat içermesi bence Myofusion'u açık ara ondan daha iyi bir konuma getiriyor.

Özetle, bir denemenizi tavsiye ediyorum :)

MyoFusion incelendiğinde her ne kadar antrenman sonrası için ideal gözükmese de bir çok yabancı forum sitelerinde her karşılaştırmada öne çıkıyor. ON yerine bunu almayı düşündüğümde beni tatmin etti kullanıcı görüşleri. Bir ara da Nitro-Tech ile kıyasladım, bunda da önde gözüken MyoFusion'du. Şöyle bir sitenin de en iyi protein seçtiğine rastladım bakınırken.

360x-3line_2012.png

Son düzenleme:
Bence bu tamamen kişinin kendisine bağlı bir durum. Benim içinde sadece 2 tane protein tozu vardır. biri nitro-tech diğeri myofusion. 2side çok güzel. Mesela 2 kutu nitro-tech bitirdim , 1 kutu myofusion şimdi bir daha nitro-tech alcam sonra yine myofusion. Protein tozu bittikten sonra 3-4 gün ara veriyorum vücut tembelleşmesin diye. Ama bu 2 proteinden bu fiyatlara daha iyisi üretileseye kadar vazgeçmeyi düşünmüyorum.

Back
Yukarı