Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
ne içeriği birader ? aynı üründen bahsediyorsun o tek bir ürün, myofusion hydro-sade myofusion diye birşey yok

Gasparı Myofusion ve Myofusion Hydro ürünlerinin içerikleri farklıdır.

1. Tablo Myofusion Hydro
2. Tablo Myofusion

Eklentiler

• 18-49-SupplementFacts.jpg
    18-49-SupplementFacts.jpg
    133,2 KB · Görüntüleme: 699
  • 102.gif.jpg
    102.gif.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 742

1. Tablo Myofusion Hydro
2. Tablo Myofusion

E şimdi hangisi iyi sizce? Ne farkları var biraz bizleri aydınlatabilir misiniz? Ya da bilen başka biri internetten sipariş verecem hala beklemedeyim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:02 ----------

1. Tablo Myofusion Hydro
2. Tablo Myofusion

10 miligramlık kolestrol farkı ve kalorisi dışında nerdeyse aynılar şimdi hangisi iyi sizce? Ne farkları var biraz bizleri aydınlatabilir misiniz? Pek bilen yok galiba bu durumu. Ya da bilen başka biri varsa acilen yardımcı olabilir mi? internetten sipariş verecem hala beklemedeyim.

Son düzenleme:
Ürün bugün elime geçti 36 gramında protein: 22 gr(min) yazmış inşallah sahte ürün falan almamışımdır, huylandım baya kullanmıcam şimdilik beklemedeyim

merhaba arkadaşlar. dün whey protein almak için sürekli müşterisi olduğum bir yere gittim gaspari muhabbeti geçerken orada ki abimiz gasparinin üretiminin durdurulduğunu söyledi. ürünün fiyatlarında düşüş olduğunu ellerinden çıkardıklarını ve genel anlamda her yerde böyle olduğunu söyledi. ne kadar doğru bilemiyorum internetten araştırma fırsatım olmadı. buraya yazmak istedim sizlerde öyle bir duyum aldınız mı ?

Bir süre önce reddit.com isimli dünya çapında çok sayıda kullanıcısı olan sosyal portal üyelerinin pek çok markadan protein örneklerini toplayarak yaptığı protein miktarı analizi sosyal medyada yankı uyandırmıştı. ( link: https://docs.google.com/spreadsheet...nR0WVZybGtFWnRKNzdKNm9XOVE&toomany=true#gid=0) (link: http://www.reddit.com/r/Fitness/comments/uva9t/big_reddit_protein_powder_measurement_results/) Araştırmanın sonucuna göre gaspari myofusion olması gerekenin yaklaşık yarısı kadar protein içerdiği iddia edildi. Daha sonra analizde kullanılan metodun güvenilirliği reddit.com ve bodybuilding.com forumlarında sorgulandı. Gaspari Nutrition resmi sitesinden iddiaları yalanladı ve kendi yaptırdığı laboratuvar analiz sonuçlarını yayımladı. (link: http://www.gasparinutrition.com/news/viewnews.aspx?id=276) (link: http://www.reddit.com/r/Fitness/comments/uva9t/big_reddit_protein_powder_measurement_results Ancak ürünün pek çok müdavimi ürünü kullanmayı bıraktı. Myofusion konusunda insanlarda oluşan soru işaretleri ve imaj zedelenmesi üretimi durdurma sebebi olabilir. Gasparinin resmi sitesinde hala satışta görünüyor ancak stokları tüketmeye yönelik olabilir bu durum. İmaj tazelemek için ürünün ismi ve etiketini değiştirmeyi düşünebilirler. Tüm tartışmalara rağmen Myofusion'ı ben kullanmaya devam ediyorum bu arada. Yapılan analizde kullanılan lowry metodunun serbest formdaki amino asitleri tespit edemediğini ve deney esnasında protein örneğinin suda çözüldüğünü ve ürünün içindeki gasparizyme enziminin serbest aminoasitler oluşturabileceğini göz önüne alırsak deneyin gerçekçi sonuç verdiği söylenemez kanaatimce.

Bu üründen 1 kutu kullandım, 2-3 ölçek kaldı bitmek üzere. Bende çok fazla gaz yaptı. Sanki içimde fare ölmüş gibi hemde. Bu yüzden etkisi olumlu olsada kullanmayı pek düşünmüyorum artık.

kaliteli bir ürün tadıda güzel 2. kutumdayım ama tek sorun bu ürün zor karsıyor topaklanma oluyor her defasında dipte ve yan taraflarda kalıyor bende çöpe dökmek zorunda kalıyorum bu yüzden bu ürünü bir daha kullanırmıyım bilmem

kaliteli bir ürün tadıda güzel 2. kutumdayım ama tek sorun bu ürün zor karsıyor topaklanma oluyor her defasında dipte ve yan taraflarda kalıyor bende çöpe dökmek zorunda kalıyorum bu yüzden bu ürünü bir daha kullanırmıyım bilmem

Karışması tam değil, Shaker'ın dibinde ufak bir miktar yapışmış olarak kalıyor ama topaklanma bende hiç olmadı.

Ürünü nereden aldın? Ne kadar sıvı ile karıştırarak kullanıyorsun?

Ürünü ben de aldım shakerda karıştırmadan önce shakera bi miktar su koyup sonra tozu sonra tekrar kalan suyu koyarsanız ardından da shaker da iyice bir karıştırırsanız topaklanma falan olmuyor. tadı da ağır falan değil gayet yerinde. yalnız bu gasparininin içindeki protein normal söylenenkininden yarısı kadar çıktı gibi bir haber okudum onun doğruluğu nedir protein tozunu yeni aldık içimize kuşku düştü.

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir forumu takip ediyorum ancak üyelik bugüne kısmetmiş :) Ben yaklaşıkbir yıldır spor yapıyorum ve artık supplementlere başlamam geerektiğini düşünüyorum, başlıkların neredeyse tamamını okudum ve sanırım protein tozu olarak bu üründe karar kıldım yanında kullanmak için ise superpump, shotgun, muscle freak arasında kararsız kaldım, siz hangisini tavsiye edersiniz, teşekkürler

aynı problem bendede mevcut suda daha iyi sütte hiç karıştırılmayacak gibi oluyor

gaspari myofusion kullanıyorum.bende de shaker de çok iyi karışıyor.yağsız süt le de tadı çok güzel.ben şahsen memnunum

arkadaşlar mrb bende bu üründen satın aldım ama şehir içinde çeşitli markalar satan bi yer içiöme kurt düştü acaba sahtemi diye nasıl anlıyabilrz ürünün yenilerinde dış etiket daha farklı bide son kullanma tarihi jan 2014 yazıyor biraz fazla geldi ürün bundan ama eski paketler böyle diye gördüm kafam çok akrıoştı
imgres

merhaba. aldığım supplementler demin elime geçti ve aklıma gaspari myofusionun yarsının boş olması takıldı. tarttım, kilo olarak doğru. normalde de böyle mi acaba?

optimum ve twinlab'la kıyaslandığında tadı çok şekerli.
10 küp şeker varmış gibi hissediyorum.

ayrıca yine yukarıdaki 2 proteinle kıyaslanırsa karışması başarısız.
arkadaşların da dediği gibi dipte sürekli toz kalıyor, onları kaşıkla alıp yutuyorum:)

performans açısından bir şey söyleyemeyeceğim, ama umarım beklentilerimi karşılar.

vg ye baslayali 2 ay oldu proteine baslamak icin gecen hafta nitrofull almistim 3-4 olcek kullandim nisasta orani cok yuksek oldugundan icemedim asiri migde bulantisi yapmisti. Bugun geri goturdum sagolsun adam geri aldi ve bu urunu tavsiye edip cilekli olani verdi antr. once ve sonrası 1 olcek kullandim tat mukemmel birazda olsa guc artisi oldu. Digeri protein tozuysa gaspari proteinin babasi diyebilirim. Bunun yaninda tr power amino 2000 aldim sormak istedigim gaspari ile aminoyu birlikte kullanayimmi yoksa biraz zaman gecsin oylemi baslayim cvp larinizi bekliorum arkadaslar.

Back
Yukarı