baran123456
Üye
Bu yeni çıkan myyofusion nasil bi üründür bodybuildng sitesinde 7.7 puan almış eskisi 9.2 di bukadar düsmesinin sebebi nedir??
Bu yeni çıkan myyofusion nasil bi üründür bodybuildng sitesinde 7.7 puan almış eskisi 9.2 di bukadar düsmesinin sebebi nedir??
Bugün yeni probiyotik serisinden Myofusion'ım geldi. Bu seri çıkmadan önce çikolatalısından kullanmıştım, çok şekerli geliyordu ve iyi karışmayıp topak topak kalışı beni sinir ediyordu. Ben de Genrise'a geçtim ve ondan oldukça memnunum. Geçenlerde çok indirimli olarak almak istediğim Optimum Casein'e rastlayınca, Gaspari'ye olan sempatim canlandı sanırım ve muzlusunu sipariş ettim. Zaten proteinim bitiyordu bir değişiklik olsun dedim, demez olaydım:lol: Öyle acı şuruplardan filan tiksinmem, çok tat düşkünü de değilimdir ama bu acımsı-şekerli tattan hele de o yine karışmayan topakları kaşıklarken nefret ettim. Bir de iki dakika içinde o topaklar jelatinimsi bir yapıya kavuştu ki deymeyin keyfime:lol: Daha birinci içişten gün sayacağım sanırım bir an önce bitsin diye ama herşeye de bir şans tanımak lazım, belli mi olur belki çok memnun kalır buraya yazarım sonradan:evil:
Bu üründen 1 kutu kullandım, 2-3 ölçek kaldı bitmek üzere. Bende çok fazla gaz yaptı. Sanki içimde fare ölmüş gibi hemde. Bu yüzden etkisi olumlu olsada kullanmayı pek düşünmüyorum artık.
bu ürün ve sytha6 tarzı başka protein varmı ?
Gece yatmadan önce alına bilirmi myofusion ?
merhaba. aldığım supplementler demin elime geçti ve aklıma gaspari myofusionun yarsının boş olması takıldı. tarttım, kilo olarak doğru. normalde de böyle mi acaba?
vg ye baslayali 2 ay oldu proteine baslamak icin gecen hafta nitrofull almistim 3-4 olcek kullandim nisasta orani cok yuksek oldugundan icemedim asiri migde bulantisi yapmisti. Bugun geri goturdum sagolsun adam geri aldi ve bu urunu tavsiye edip cilekli olani verdi antr. once ve sonrası 1 olcek kullandim tat mukemmel birazda olsa guc artisi oldu. Digeri protein tozuysa gaspari proteinin babasi diyebilirim. Bunun yaninda tr power amino 2000 aldim sormak istedigim gaspari ile aminoyu birlikte kullanayimmi yoksa biraz zaman gecsin oylemi baslayim cvp larinizi bekliorum arkadaslar.
Önemli değil peki siz memnunmusunuz üründen ?
Büyük bir merak içindeyim. Kullanıldığı andan itibaren yaşattığı gaz problemi yüzünden kafamda sorulara sebep oldu diyebilirim. Acaba sindirim sistemim, tüm protein tozlarına karşı böyle bir tepki mi verecek yoksa sadece gaspari markasındamı böyle bir sorun var?
ürünün tadı nasıl bsn synt kıyaslarsak ben cok tatlı sevmemde bayıyor beni mesela bsn cok tatlı içemiyorum opti sıktı tadı bayıyor tiksiniyorum bugünlerde tadı baymayacak bir ürün arıyorum ve genelde gaspari öneriyorlar
Arkadaşlar biri bana acil cevap verebilirse sevinirim.
internet üzerinden Gaspari Nutrition MyoFusion Hydro Protein with Hydrolysate olan serisinden sipariş verdim,ancak bana probiotic serisinden göndermişler,üzerinde siyah bantlar olduğu için bantları söktükten sonra farkedebildim.Bir kaç yerde probiotic serisi ile ilgili olumsuz yorumlar okumuştum siz ne düşünüyorsunuz aldığım yeri arayıp konuyu bildirim mi? yoksa farketmez mi dersiniz?
gaspari protein tozu,gaspari bcaa 6000 ve gaspari glutamineni kombine olarak kullanıyorum.