Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
Bu yeni çıkan myyofusion nasil bi üründür bodybuildng sitesinde 7.7 puan almış eskisi 9.2 di bukadar düsmesinin sebebi nedir??

Bugün yeni probiyotik serisinden Myofusion'ım geldi. Bu seri çıkmadan önce çikolatalısından kullanmıştım, çok şekerli geliyordu ve iyi karışmayıp topak topak kalışı beni sinir ediyordu. Ben de Genrise'a geçtim ve ondan oldukça memnunum. Geçenlerde çok indirimli olarak almak istediğim Optimum Casein'e rastlayınca, Gaspari'ye olan sempatim canlandı sanırım ve muzlusunu sipariş ettim. Zaten proteinim bitiyordu bir değişiklik olsun dedim, demez olaydım:lol: Öyle acı şuruplardan filan tiksinmem, çok tat düşkünü de değilimdir ama bu acımsı-şekerli tattan hele de o yine karışmayan topakları kaşıklarken nefret ettim. Bir de iki dakika içinde o topaklar jelatinimsi bir yapıya kavuştu ki deymeyin keyfime:lol: Daha birinci içişten gün sayacağım sanırım bir an önce bitsin diye ama herşeye de bir şans tanımak lazım, belli mi olur belki çok memnun kalır buraya yazarım sonradan:evil:

Bugün yeni probiyotik serisinden Myofusion'ım geldi. Bu seri çıkmadan önce çikolatalısından kullanmıştım, çok şekerli geliyordu ve iyi karışmayıp topak topak kalışı beni sinir ediyordu. Ben de Genrise'a geçtim ve ondan oldukça memnunum. Geçenlerde çok indirimli olarak almak istediğim Optimum Casein'e rastlayınca, Gaspari'ye olan sempatim canlandı sanırım ve muzlusunu sipariş ettim. Zaten proteinim bitiyordu bir değişiklik olsun dedim, demez olaydım:lol: Öyle acı şuruplardan filan tiksinmem, çok tat düşkünü de değilimdir ama bu acımsı-şekerli tattan hele de o yine karışmayan topakları kaşıklarken nefret ettim. Bir de iki dakika içinde o topaklar jelatinimsi bir yapıya kavuştu ki deymeyin keyfime:lol: Daha birinci içişten gün sayacağım sanırım bir an önce bitsin diye ama herşeye de bir şans tanımak lazım, belli mi olur belki çok memnun kalır buraya yazarım sonradan:evil:

hahaha bende optimum almayi kafaya koymustum ama gittim gene gaspari aldim önceden çikolatalı kullanmıstım topaklanma vss yoktu ama bu muzluda ciddi derece topaklanma oluyo agzima benimde bi acı tat geliyo bare dedigin gibi iyi çıkarda memlun kaliriz ;)

Bu üründen 1 kutu kullandım, 2-3 ölçek kaldı bitmek üzere. Bende çok fazla gaz yaptı. Sanki içimde fare ölmüş gibi hemde. Bu yüzden etkisi olumlu olsada kullanmayı pek düşünmüyorum artık.

Ben Genrise protein tozu kullanıyorum aynen öyle gaz yapıyordu. 1 muz yedikten sonra protein tozunu içiyorum gaz sorunu kalmadı. Denemenizi öneririm. :)

Son düzenleme:
syntha6 dan sonra myofusion a geçmiştim. ikiside çilekliydi tadıda güzeldi. protein tozlarını sütle içmeyi seviyorum.myofusion içtikten sonra karnımdan fokur fokur sesler gelmeye başlıyordu,bende inanılmaz gaz yaptı,hemde daha önce başka protein tozlarında olmadığı kadar.yanlışlıkla birinin yanında kaçırsanız,kimyasal bomba atıldı sanırlar o derece :D belkide probiotic serisi olmasındandır. herkeste aynı şekilde oldumu merak ediyorum.myo bitirdikten sonra EAS aldım,karışık protein değil,birde bunu kullanacağım.

merhaba. aldığım supplementler demin elime geçti ve aklıma gaspari myofusionun yarsının boş olması takıldı. tarttım, kilo olarak doğru. normalde de böyle mi acaba?

çoğu protein tozu ağzına kadar dolu olmuyor ve myofusion da öyle.korkmayın herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

vg ye baslayali 2 ay oldu proteine baslamak icin gecen hafta nitrofull almistim 3-4 olcek kullandim nisasta orani cok yuksek oldugundan icemedim asiri migde bulantisi yapmisti. Bugun geri goturdum sagolsun adam geri aldi ve bu urunu tavsiye edip cilekli olani verdi antr. once ve sonrası 1 olcek kullandim tat mukemmel birazda olsa guc artisi oldu. Digeri protein tozuysa gaspari proteinin babasi diyebilirim. Bunun yaninda tr power amino 2000 aldim sormak istedigim gaspari ile aminoyu birlikte kullanayimmi yoksa biraz zaman gecsin oylemi baslayim cvp larinizi bekliorum arkadaslar.

bence ek besin kullanımı için 3 ay disiplinli bir çalışma yapılmalı.3.aydan sonra başlaman en iyisi olur senin için.

Probiotic daha ince yapıda geldi bu sefer...toz, diğerine nazaran kum gibi; tadı öncekine göre biraz daha değişik ve hafiflemiş, tarçına benzer bir tad alıyorum.
Kutuların yarıya kadar dolu olması konusunu bodybuilding.com da da tartışmışlar; buyurun cevap burada :) :

It's pure marketing psychology. People aren't as likely to spend $40 on two pounds of protein if they see how small that really is. I'd say 50% of income for supplement companies come from new users who will only buy the stuff a couple of times before they abandon the lifestyle. They're the easy ones to fool with the big tubs.

That's why pill companies have pulled the same trick for so many decades. A bottle of 50 tablets that's an inch taller than another bottle of 50 tablets is going to catch the eye faster and more people will grab that bottle because it's taller for the same price without even look at the label to notice if the contents are the same. That's the reason cotton was stuffed into aspirin bottles for so many years. One say someone realized "THE COMPANY, INC." could save 2 cents per bottle if they'd leave the cotton out, so we lost the cotton, but at least we gained 1.3 cubic inch of air.
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=114112131&page=1

Büyük bir merak içindeyim. Kullanıldığı andan itibaren yaşattığı gaz problemi yüzünden kafamda sorulara sebep oldu diyebilirim. Acaba sindirim sistemim, tüm protein tozlarına karşı böyle bir tepki mi verecek yoksa sadece gaspari markasındamı böyle bir sorun var?

Büyük bir merak içindeyim. Kullanıldığı andan itibaren yaşattığı gaz problemi yüzünden kafamda sorulara sebep oldu diyebilirim. Acaba sindirim sistemim, tüm protein tozlarına karşı böyle bir tepki mi verecek yoksa sadece gaspari markasındamı böyle bir sorun var?

Myo da ayni sikintiyi cektim, kardesimde ayni sorunu yasadi ancak optimum, dymatize protein tozlarinda sikinti cekmiyorum. Genel anlamda da laktoz toleransi dusuk birisiyim.

ürünün tadı nasıl bsn synt kıyaslarsak ben cok tatlı sevmemde bayıyor beni mesela bsn cok tatlı içemiyorum opti sıktı tadı bayıyor tiksiniyorum bugünlerde tadı baymayacak bir ürün arıyorum ve genelde gaspari öneriyorlar

ürünün tadı nasıl bsn synt kıyaslarsak ben cok tatlı sevmemde bayıyor beni mesela bsn cok tatlı içemiyorum opti sıktı tadı bayıyor tiksiniyorum bugünlerde tadı baymayacak bir ürün arıyorum ve genelde gaspari öneriyorlar

Yeni serisinde tat değişti mi bilmiyorum, fakat eski geride oldukça şekerliydi. Çikolatalısı, hafif sıvı puding kıvamında ve tadındaydı (nefis!) Çileklisini ise o kadar fazla sevemedim.

Arkadaşlar biri bana acil cevap verebilirse sevinirim.

internet üzerinden Gaspari Nutrition MyoFusion Hydro Protein with Hydrolysate olan serisinden sipariş verdim,ancak bana probiotic serisinden göndermişler,üzerinde siyah bantlar olduğu için bantları söktükten sonra farkedebildim.Bir kaç yerde probiotic serisi ile ilgili olumsuz yorumlar okumuştum siz ne düşünüyorsunuz aldığım yeri arayıp konuyu bildirim mi? yoksa farketmez mi dersiniz?

gaspari protein tozu,gaspari bcaa 6000 ve gaspari glutamineni kombine olarak kullanıyorum.

Arkadaşlar biri bana acil cevap verebilirse sevinirim.

internet üzerinden Gaspari Nutrition MyoFusion Hydro Protein with Hydrolysate olan serisinden sipariş verdim,ancak bana probiotic serisinden göndermişler,üzerinde siyah bantlar olduğu için bantları söktükten sonra farkedebildim.Bir kaç yerde probiotic serisi ile ilgili olumsuz yorumlar okumuştum siz ne düşünüyorsunuz aldığım yeri arayıp konuyu bildirim mi? yoksa farketmez mi dersiniz?

gaspari protein tozu,gaspari bcaa 6000 ve gaspari glutamineni kombine olarak kullanıyorum.

Ayni olumsuz yorumlari okudum. Ben olsam iade ederdim.

Myfusion'un etkilerine gelince, elimde monster milk ve myfusio oldugundan sabahlari myo, ant sonrasi monster milk ictim. Onun haricinde mhp glutamine, hardline creapure ve carbopure kullaniyorum. Elimde onceden kalan az miktarda lipo 6x blacki de cardio gunleri aldim.

0.4 kg yag kaybederek 0.3 kg kutle aldim 1 aylik surede. Fiyat kalite dengesi iyi gozukuyor ama ayni paraya gider twinlab whey alip twinlabin likit aminosuyla kombinelemek bence daha mantikli. Ben simdi monster veya nitrotech deneyecegim.

Back
Yukarı