Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
Nitrotech'e göre tadı çok şekerli ve onun kadar iyi karışmıyor.Tad olarakta nitrotech daha iyi.Etki olarak karşılaştırmam için henüz erken.

Ben çikolatalısını kullandım tadı iyiydi fakat fena gaz yaptı bende 1 hafta kullanıp arkadaşa verdim.

Bir şey soracağım arkadaşlar. Bu protein complex protein diye yazıyor da sabah uyanır uyanmaz lor peyniri yiyordum fakat iğrenç kusacak gibi oluyorum sevemedim bir türlü. Sizce bunu alsam sabah uyanır uyanmaz kullanım için uygun mudur ?

Bir şey soracağım arkadaşlar. Bu protein complex protein diye yazıyor da sabah uyanır uyanmaz lor peyniri yiyordum fakat iğrenç kusacak gibi oluyorum sevemedim bir türlü. Sizce bunu alsam sabah uyanır uyanmaz kullanım için uygun mudur ?

Olur, ama sadece whey alsan daha iyi olur.

kullandım 1 kutu bitirmek üzereyim çok gaz problemi yapıyor bendede bir daha satın alıcamı zanettmiyorum. ürün hakkındada etkilerini pekde görmüş değilim. öyle patlayıcı bir güç yada kütle kazanımı hakkında düzenli beslenme ve spor olmasına ramen.

Merhaba,
Bir kutu bitirdim ancak asla bir daha alamam. Bende gaz sorunu olmamasına ragmen beni bitirdi. kelimelerle anlatılmaz bir gaz problemi var. Ancak gulitamin ve amino asitinden memnunun aynı markanın.

Gecen ay aldim, sutle karistirinca o yogun tadi disinda problem denilecek hicbirsey yok. Gecen hafta urun yenilenmis ama, yanilmiyorsam casein eklenmis..

Ya bir sitede içeriğinde kırmızı pirinç proteini olduğu yazıyor. Bu pirinç proteini hakkında bilgisi olan varmı

Rice protein dediğimiz pirinç proteini Gaspari Myofusion Prebiotic serisinde bulunmakta. İlk nesil Gaspari Myofusion ve ikinci nesil Gaspari Myofusion Hydro serilerinde pirinç proteini bulunmuyor.

kesinlikle çok iyi bir ürün. daha önce lider 2 markanın proteinlerini deneyip hiçbir fayda görmemiştim. ama bu çok iyi.

Bir süre önce reddit.com isimli dünya çapında çok sayıda kullanıcısı olan sosyal portal üyelerinin pek çok markadan protein örneklerini toplayarak yaptığı protein miktarı analizi sosyal medyada yankı uyandırmıştı. ( link: https://docs.google.com/spreadsheet...nR0WVZybGtFWnRKNzdKNm9XOVE&toomany=true#gid=0) (link: Big Reddit Protein Powder Measurement Results : Fitness) Araştırmanın sonucuna göre gaspari myofusion olması gerekenin yaklaşık yarısı kadar protein içerdiği iddia edildi. Daha sonra analizde kullanılan metodun güvenilirliği reddit.com ve bodybuilding.com forumlarında sorgulandı. Gaspari Nutrition resmi sitesinden iddiaları yalanladı ve kendi yaptırdığı laboratuvar analiz sonuçlarını yayımladı. (link: MyoFusion Quality Standards - Exceeding Your Expectations) (link: Big Reddit Protein Powder Measurement Results : Fitness Ancak ürünün pek çok müdavimi ürünü kullanmayı bıraktı. Myofusion konusunda insanlarda oluşan soru işaretleri ve imaj zedelenmesi üretimi durdurma sebebi olabilir. Gasparinin resmi sitesinde hala satışta görünüyor ancak stokları tüketmeye yönelik olabilir bu durum. İmaj tazelemek için ürünün ismi ve etiketini değiştirmeyi düşünebilirler. Tüm tartışmalara rağmen Myofusion'ı ben kullanmaya devam ediyorum bu arada. Yapılan analizde kullanılan lowry metodunun serbest formdaki amino asitleri tespit edemediğini ve deney esnasında protein örneğinin suda çözüldüğünü ve ürünün içindeki gasparizyme enziminin serbest aminoasitler oluşturabileceğini göz önüne alırsak deneyin gerçekçi sonuç verdiği söylenemez kanaatimce.

biraz önce probiotic serisini 103 tl'ye aldım...
lakin şu protein oranı tartışmaları beni rahatsız etti doğrusu.
ama yine de anlam veremiyorum, çünkü bu kadar kolay bir şekilde tespit edilebilen bir şey için koca firma kendini riske atar mı?
yalnız yine de bir gariplik var gibi...gaspari'nin yaptırdığı analizde servis miktarı 39 gram ve protein miktarı da 25,2 gram gözüküyor.(vanilyalı)
oysa ki benim aldığım çikolatalı üründe (web sitesinde) 36 gramda 25 gram olarak yazılmış...
yani arada 3 gram fark var ve protein değerleri aynı.
neyse aldım artık, fiyatı en uygun olan bu.
deneylim bakalım nasılmış.

myofusion probiotic series çikolatalı ürün bugün elime ulaştı...
antremandan geldim ve içeli 5 dakika bile olmadı...
1,5 ölçek toz ve yağsız süt ile blender'da hazırladım...
sütü bol koymak gerekiyor yoksa epey yoğun, puding gibi bir şey oluyor.
tadı mükemmel,içimi kolay,optimum'da olan o acı tat yok,topaklanma yok,blender'ın dibine yapışma yok.
ben bu ürünü sevdim, fiyatı 103 lira olunca daha da sevdim.
bitmeden 1 adet daha alabilirim.
tavsiye ediyorum.

ankete başarılı diye oy kullandım ama probiotic serisi için söylüyorum.
diğerini bilmesem de o da çok methediliyor, eminim o da iyidir.

Son düzenleme:
ben de de herhangi bir gaz problemi olmadı. Oldukça başarılı bir ürün ben toplamda 8 kutuya yakın kullandım. Ve çok faydasını gördüm. Kesinlikle özel bir ürün tadı içimi oldukça rahat, herhangi bir köpürme sorunuyla karşılaşmadım. Amacınız hacim almak ise denemelisiniz derim BSN syntha-6 de kullandım ama benım metabolizmam da bu ürün daha çok fayda etti. Ben sabah kalkar kalkmaz ve spordan hemen sonra kullandım. Yeterli beslenemediğimi düşündüğüm günlerde ise spordan önce de kullandım. Eğer definasyon dönemindeyseniz kullanmanızı önermıyorum.

%55 civarı bir proteınb oranına sahip ise geriye kalanlar ne oluyor.ben eski serinin tadını ve içimini beğenmiştim fakat yüksek kalitede ürün deneyince içtiğinizin gerçekten proteın olduğuna o zaman karar veriyorsunuz.

Ürün elime geçti, bugün denedim. Motoru bozdum sanırım.
Bende pek gaz yapmadı. Karıştırırken topaklanma sorunuda olmadı.

Tek sorun ishal olmaya doğru gidiyorum.

çileklisi vardı tatı hoş ama uzun vadede kullanmadım. fakat gasparinin ithalatcısında bir sorun var bi piyassada oluyor bu ürün bi olmuyor ne bileyim :) orjinal ithalatcıdan almaya dikkat edin.

Back
Yukarı