Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
Tadı şu ana kadar kullandığım bütün proteinlerden daha güzel.Gaz problemi oluyor ancak beni çok fazla etkilemedi.Karışımı kolay.Ücretinin karşılığını veriyor.Tercih edilebilir bir protein.

bu ürünü aldım 1 hafta kadar kullandım. sol tarafımda (bağırsak olduğunu sonradan öğrendim.) iri bir şişlik meydana geldi öyle nefes veriyorum ama alamıyorum o derece. NEyse doktora gittim bişey bulamadı. rahatsızlık geçmedi 3 gün sonra tekrar gittiğimde ultrason cihazıyla baktı ve gülerek gaz sıkışması var dedi.. filmde görünüyor balon gibi. kalın bağırsak gazdan dolayı balon gibi şişmiş. doktor bağırsak için rahatlatıcı ilaçlar yazdı. 5 gün içinde geçti. kısaca ben de gaz değil gaz balonu yaptı. ilk alanlar bu durumu göz önünde bulundursun. kaç kişi de yazmış zaten gaz yapıyor diye.

bende 1840 gram olan elite serisiniin çikolatalısını kullanıyorum.tad olarak çok tatlı.diğer kullandığım syntex,musceletech,powersystemden sonra acaip tatlı geldi bana.içeriğindeki aminoasit listesi gizli.ne kadar bca,gluatamin var o yüzden bilemiyorumm.bu duruma gıcık oldum.fiyat olarak diğer tozlardan daha ucuz fiyatı.kıvam olarakta çok yoğun puding gibi..topaklanma sorunu yok..suyla bile kolaykarışıyor ama bendede gazsorunu yaptı.artı süt kullanmasam da hafif gaz sorunlarım başladı..bir ölçeğinde 150kcalori olması definasyon yapacaklar için sakıncalı bence...ben ürünü çok başarılı bulmadımm.başka markalar tercih edilebilir..

Çilekli ya da çikolatalı sütle tüketildiğinde bir gün boyunca "gazman" olarak gezmenizi sağlayan protein.

optimum whey kullanıyordum ve gerçekten de güzel sonuçlar aldım ama antrenman günleri 3 ölçek off günler sadece sabahları alıyordum bir süre sonra wücudumda kabarmalar çıkmaya başladı aldırmadım ilk başta ama kötü bir hal aldı bıraktm spora 1.5 ay ara werdim...son 3 haftadır dewam ediyorum optimumla ama tekrardan bu kabarmalar kaşıntılar hiç sivilce çıkmayan bende alnımda ufak ufak sivilceler çıkmaya başladı sanırım benim bünyeme uygun bir protein değil...ama sonuçlarından da gayet memnunum bu protein tozunun iyi olduğunu duydum....optimumla eşdeğer hatta daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar var ama hangisini kullanmalıyız ? elite serisini mi probiyotik serisini mi ? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Myofusion'i aldktan sonra uyku kacmasi veya vucut sicakliginin artmasi oldumu hiç ? Ben aldiktan sonra vcut isimin degistigini ve göğsümde sanki bir daralma varmis gbi hissediyorum.
yardimci olursan cok sevinirim
herhangi bir şeye karşı alarjin var mı?
örn yumurta vb
-----------------------------

8 temel amino asit +1 içeriyor.(bu +1 çocuklarda sentezlenemiyor o yüzden öellikle onlara gerekli)

Son düzenleme:
optimum whey kullanıyordum ve gerçekten de güzel sonuçlar aldım ama antrenman günleri 3 ölçek off günler sadece sabahları alıyordum bir süre sonra wücudumda kabarmalar çıkmaya başladı aldırmadım ilk başta ama kötü bir hal aldı bıraktm spora 1.5 ay ara werdim...son 3 haftadır dewam ediyorum optimumla ama tekrardan bu kabarmalar kaşıntılar hiç sivilce çıkmayan bende alnımda ufak ufak sivilceler çıkmaya başladı sanırım benim bünyeme uygun bir protein değil...ama sonuçlarından da gayet memnunum bu protein tozunun iyi olduğunu duydum....optimumla eşdeğer hatta daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar var ama hangisini kullanmalıyız ? elite serisini mi probiyotik serisini mi ? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hiç mantıklı değil gaspari myofusion serisi blend protein kısmında yer almaktadır optimum ise whey protein kısmında amaçlar farklıdır myofusionu yatarken sabah kalktıgında ara öğünlerde kullanabilirsin.Whey Proteini ise antrenmandan sonra en etkili olduğu zaman dilimidir.

Açıkçası optimum whey ile karşılaştıranların bunu neden yaptığını anlamadım. İkisi herkesin bildiği gibi farklı çeşit protein ürünleri.
Neyse Myofusion sağlam bir protein tozu. 3 aydır spor yapıyorum, son 1 aydır protein tozuna başladım. Gayet memnnum sonuçlarından. Bir yan etkisi olmadı bende. Tadı desen Nestle firması Nesquik yerine bunu satsa daha çok kazanır o kadar güzel :)
İyi çalışmalar.

Yeni üründe probiotic bakteriler var bildiğim kadarıyla bu da sindirimi kolaylaştırıyor.Bu nedenle gaz yapmaması normal.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acildiktan sonra 2 ay sure icerisinde tuketilmeli diyenler var benim 2 ayi gecti ama bayatlama gibi birsey olmadi birakmistim yeniden basladim spora bi zarari olur mu

Bu ürün complex olduğu için kana haliyle geç karışıyo diğer wheylere nazaran bu yorum yapılabilirmi peki karaciğeri daha az yorar o zaman myofusiyon ? bende bugün aldım 4.5kg 220 tlye tadı güzel etkisini görecez önceleri muscletech sytrax kullandım bcaa glutamine ile kombine yapıyorum

Back
Yukarı