gaspari qualitine

Gaspari Qualitine Creatin Mono.

• Total voters
    30
Dymatize 100% pure HPLC sertifikalı, Gaspari ise sertifika bulundurmuyor.Ayrıca Gaspari Monohydrate 99.9%+ Pure şeklinde reklam ediyor.

2 seçenek varsa Dymatize derim.

Dymatize 100% pure HPLC sertifikalı, Gaspari ise sertifika bulundurmuyor.Ayrıca Gaspari Monohydrate 99.9%+ Pure şeklinde reklam ediyor.

2 seçenek varsa Dymatize derim.

Usta aklıma gelmişken söyliyeyim. Sen creatinde yüklemeye gerek kalmadığını söylemiştin ama bir konu içindeki tartışmada biri kullanım için dymatize'e mail atmış ve gelen cevapta ilk 2-3 hafta günlük 20 gr alınması gerektiğini söylemiş. Bunu dymatize demiş yani. Bir de musclepharm ın mix creatininde ''önyüklemesiz'' reklamı yapılarak pazarlanıyor. Yani ön yükleme diye bir olay gerçekten gerekli mi anlamış değilim :S

Usta aklıma gelmişken söyliyeyim. Sen creatinde yüklemeye gerek kalmadığını söylemiştin ama bir konu içindeki tartışmada biri kullanım için dymatize'e mail atmış ve gelen cevapta ilk 2-3 hafta günlük 20 gr alınması gerektiğini söylemiş. Bunu dymatize demiş yani. Bir de musclepharm ın mix creatininde ''önyüklemesiz'' reklamı yapılarak pazarlanıyor. Yani ön yükleme diye bir olay gerçekten gerekli mi anlamış değilim :S

Bunu sadece ben demiyorum herkes diyor. 500 Gramlik urun aldiginda 100 porsiyon eder :) ancak ilk hafta yukleme yaparsan 7*20 = 140

Bilmem anlatabiliyor muyum :)Birde 6 hafta da bir ara verip tekrar yukleme oneriyorlar :)

Valla ben zamaninda yukleme yapip cycle yapmis ve yuklemesiz cycle yapmis birisiyim, ikisinde de ayni etkiyi aldim.

Ayrica referansim su makaledir ve diger yabanci forum yorumlari.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/8220-kreatin-creatine-efsaneleri-8221-t53268.html?p=533316

Acalim derken? Birisi sertifika bulunduruyor safligi konusunda digeri bulundurmuyor ve hatta yazmis %99.9 saf.

Bugün Gaspari creatine aldım. Ayıptır söylemesi 35 tl ye. Eve geldiğimde ufak bi sorunla karşılaştım. Paket üzerinde son kullanma tarihi yazmıyor. Türkçe yapıştırmaları çıkardım. Orjinalinde bile yazmıyor. Aldığım yeri aradım bu üründen 200 küsür sattığını ilk defa son kullanma tarihini soran biri olduğunu söyledi. Kendisi de bulamadığını söyledi. Sizin kullandığınız paketlerin üzerinde son kullanma tarihi yazıyor muydu ?

Ben kullandığım zaman da bulmam uzun sürmüştü sanırım altta yazıyordu silik bir şekilde. Yazmaması gibi bir durum söz konusu değil. Öyleyse gidip geri verin.

bodylife34 özel mesajla son kulllanma tarihi yazan yeri tarif etti.

Meseajı yazdıktan 1 saat sonra ürünü aldığım yerin sahibi aradı ve o da yeri tarif etti.

Lacivert kutu üzerine siyah yazı yazan bir zihniyetin kreatini ne kadar iyi olabilir bekleyip görecez...

Bundan önce Dymatize Creatine 300 gr kullanmıştım, hiçbir verim alamamıştım.Ucuz diye aldım, 1 ay ara verip Gaspari Qualitine kullandım, antrenman sonrası meyve suyuyla içtim, yükleme yapmadım, 1 hafta sonra gerçekten farklılık oldu ağırlıklarım arttı, creatine'den umudumu kesmişken bu üründen fayda gördüm.Dymatize creatine ile arasında görüntü olarak da fark var, dymatize daha çok toz gibi gaspari biraz daha pudra gibi geldi bana.

Bende mideyi bozması ve ishal yapması (her kullanımda olmadı) dışında bir zararını görmedim, fiyatı uygun ve gerçekten işe yarıyor ancak kesinlikle creapure patentli hardline creapure'yi öneririm ben ondan daha iyi verim aldım micronize olduğu için

bu ürünü 1 haftadır kullanıyorum ultimate prostar whey ile kombine ediyorum, antrenman günleri antrenmandan hemen sonra protein ile birlikte alıyorum boş günlerde sabah kalkar kalkmaz 500ml su içine 2 küp şeker atıp kullanıyorum. Hocamın dediğine göre bu üründe 2 haftadan önce verim pek alınmazmış benim 1.haftam bitti ve gayet başarılı buldum, şöyle ki 35tl ye 300gr ürün aldım adamlar ultra micronized monohydrat yapmışlar 2 ay gidiyor 35tlye, performansı da ilk haftamda olmama rağmen mental etkisi de dahil olarak başarılı bence. hacim ve güç artışı olursa 6.hafta sonu yazarım arkadaşlar

işin gerçegi 121tl ortalamasıyla 1 numaralı marka weider tek geçebilirim salonun duvalarını delebilirsiniz onunla :) ha arkadaş 121tl veremem diyorsan 600gr weidere 89tl ortalamayla satılıyor multipower creatin bunların yararları yok diyen görmedim kendimde kullandım multipowerinki 500 gr muhteşem etkili diyebilirim onuda yapamıyorsanız gaspari creatini alacaksınız yapacak birşey yok en iyi ürün en iyi fiyat ama adım kadar eminim 600gr weider o fiyata deger yani boşa gitmez verilen para 5gr kullanıyorsunuz zaten yükleme haricinde uzun süre gidiyor bırakınca agırlık düşüşü hariç tabi..

10 gündür kullanıyorm. off günlerde 2 çay kaşığı (4-5 gr) , antremandan önce vesonra olmak üzere birer çay kaşığı on gold whey içine atıyorum öyle kullanıyorum. kas ağrısı nedir bilmiyorum şuan. ağrılarım kesildi. kuvvet olarak pek bir değişim göremedim daha ama antremmanın sonunda aşırı yorgun olurdum artık olmuyorum diyebilirim.

birisi 5 haftda 1.5 kilo kas alır diğeri weider'a 121 lira para verir salon duvarlarını deler,yeni nesil çok boşa ateş ediyor.ÖNCE ARAŞTIR!

Ürün dün elime geçti bugün kullandım meyva suyuyla . içinden kendi ölçeği çıktı onu silme doldurarak kullandım . tatlı kaşığına falan gerek yok heralde . birde yükleme falan yazmamışlar antreman öncesi 5 gram alın diyo . herkes kullanıp yazıcam demis etkilerini kimse net bisey yazmamış . yok mu hiç kullanan şunu

Back
Yukarı