Gaspari Real Mass

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    80

seytantuyu

Özel Üye

The Complete Weight Gainer
For those athletes desperately trying to put on quality mass, the question will undoubtedly arise, "Am I consuming enough calories?" If you are having trouble packing on quality mass despite a rigorous workout schedule, then more than likely the major consideration will be whether or not more calories are needed in your diet. For this reason, Gaspari Nutrition's research and development team is proud to present Real Mass® – The Complete Weight Gainer.*

WHAT DOES REAL MASS DO?

• Efficiently Drives Anabolic Protein Synthesis and Glycogen Resynthesis*
  • Harnesses the Insulinotropic Power of 4-Hydroxyisoleucine*
  • Helps Maintain Favorable Blood Glucose Levels for Enhanced Lean Body Mass*
  • Contains MyoFusion™ Protein Matrix Utilizing Professional Grade Cross-Flow Cold Process / Microfiltered Whey Protein Concentrate and Isolate, Egg Albumen and Milk Protein Isolate**
  • Unique Carbohydrate Blend For Sustained Energy Levels*
  • Maximal Bioavailability Assurance with GaspariZyme™ Proteolytic Enzyme Complex*
  • Full Spectrum Enzyme Complex Designed for Minimal Gastrointestinal Distress*

18-15-SupplementFacts.jpg

Yakın zamanda Ülkemize gelecek olan ürünün 150 gramında 50 gr. protein var. Bir gainer için çok iyi bir içeriğe sahip.

Arkadaşlar kullanan yok mu hiç pek yorum gelmemiş ben bugun 2.7 kg olanından aldım içeriği iyi görünüyor kullanım tavsiyesi verirseniz sevinirim..

icerik acisindan süper bi gainer ben icerigindeki protein fazlaligindan dolayı hardline ile beraber bunu kullanmistim ve sadece antreman sonrası 1.5 yada 2 olcek olarak aldim o yuzden ne kadar kilo kazanmama yardim etti bilemem ama benim amacıma uygundu anteman icin protein+karbo olarak.. zaten haftanin 3 günü antreaman sonrası kullandigim icin 2aydan fazla gitti .. bu arada tadi da suyla süper su ana kadar ki kullandigim weider optimum hardline ve universalden hic biri yanina yaklasamaz bu konuda..bence son derece basarili bir urun..

Evet tadı cidden çok güzel vanilyalı şuana kadarki kullandıklarımın en iyisi diyebilirim bu konuda.. Antremandan önce ve sonra kullanıyorum sonuçları yazarım bitirdikten sonra..

ben etki konusunda sunu eklemek isterim yazmayı atlamsım son 1 aydir ant. sonrası gaspari mass almadığım icin vücudum ertesi güne yorgun başlıyor bölgesel agrılarım oluyor.. su an ant. sonrası universal gain fast alıyorum..
gaspari 2 olcekte yaklasık 30 gr protein aliyordum ant. sonrasi ertesi güne 0 aci sızı vardi.. bir kac güne yine hardline ant. öncesi ve off gunler ant. sonrası icinde gaspariye dönüs yapacagim kolay gelsin..
tabi herkeste etkisi bir olmaya biliyor kolay gelsin..

Çok gülüyorum bu ürüne. Türkiye'de herhangi bir destek besin satan mağazada etiketine dikkat edin.

Çok kalitesiz bir şekilde REAL MAS yazıyor. Kutu da büyük etiket de, ulan nasıl kaçırdınız bir tane koskaca M harfini. Yani o mağazalarda satılmasa, internetten alsam aynen sahte diye yollarım geriye.

Hiç şansı yok. Bu kadar büyük kalite hatası olur mu yahu.

Çok gülüyorum bu ürüne. Türkiye'de herhangi bir destek besin satan mağazada etiketine dikkat edin.

Çok kalitesiz bir şekilde REAL MAS yazıyor. Kutu da büyük etiket de, ulan nasıl kaçırdınız bir tane koskaca M harfini. Yani o mağazalarda satılmasa, internetten alsam aynen sahte diye yollarım geriye.

Hiç şansı yok. Bu kadar büyük kalite hatası olur mu yahu.

REAL MASS yazıyor ve bunun nesi yanlış?

Ne demek istediğini biraz daha açar mısın?

Ürünü 1 aydır kullanıyorum 3 ölçek alınması gerektiği yazıyor ancak bu bende gereksiz bir şişkinlik yaptı antreman sırasında rahatsız olduğum için antremandan önce 1 ölçek yatmadan 1 ölçek kullandım iyi beslenmeyle kilo artışı sağladım zaten gaspari bu işin mercedesi gibi güzel bir ürün tavsiye ederimthums:

Ürünü 1 aydır kullanıyorum 3 ölçek alınması gerektiği yazıyor ancak bu bende gereksiz bir şişkinlik yaptı antreman sırasında rahatsız olduğum için antremandan önce 1 ölçek yatmadan 1 ölçek kullandım iyi beslenmeyle kilo artışı sağladım zaten gaspari bu işin mercedesi gibi güzel bir ürün tavsiye ederimthums:

en etkili kullanım zamanı antreman sonrası
aldığınız verimden daha fazlasını alma şansını kaçırmışsınız :)

Son düzenleme:
dediğinizde güzel bir uygulama ama ben atreman sonrasında whey protein alınması taraftarıyım zaten eve hemen dönüyorum ve gerekli karbonhidratı doğal besinlerden alabiliyorum suplemente beslenemeyceksem başvururum

dediğinizde güzel bir uygulama ama ben atreman sonrasında whey protein alınması taraftarıyım zaten eve hemen dönüyorum ve gerekli karbonhidratı doğal besinlerden alabiliyorum suplemente beslenemeyceksem başvururum

Kilo almaya çalışıyorsanız ve hardgainer iseniz moothy nin dediği şekilde kullanmanız üründen en iyi verimi almanız için daha uygun bir kullanım şekli olacaktır.

REAL MASS yazıyor ve bunun nesi yanlış?

Ne demek istediğini biraz daha açar mısın?

Tabii ki açabilirim, yanlışlıkla M harfi eksik yazmışım.

S harfi eksik tabii ki, REAL MASS yerine REAL MAS yazıyor şu an türkiye'de satılan benim gördüğüm tüm REAL MASS'lerde. Cevahir GNC, Tepe Nautilus GNC, Kozyatağı Carrefour GNC benim gördüklerim.

Foto link ******

http://******/intranet/img/products/gaspari-real-mas-5,95-lbs750.JPG

Yani artık Türkiye için o etikette türkçe olduğundan mı yoksa genel baskı hatası mı bilemem ama bildiğin çakma ürün tipi var o etiketle.

Kesinlikle GNC mağazalarına güveniyorum, diğer Gaspari ürünlerinde hiç sorun yok ama REAL MASS tam bir fiyasko :).

Son düzenleme:
demekki sorun sadece gnc mağazalarında .. Türkiye için ürettikleri etiketi hatalı yapmışlar harbi komik olmuş.. 2 dir başka yerden aldım hiçbir sorun yok .. :)

Bazı ürünlerin belirli kısımları siyah bantla kapatılıyor. Belki GNC firmalarında böyle bir uygulama yapılmış olabilir.

Benim aldığım Real Mass'de bir yanlışlık yok.

Ayrıca GNC firmalarında satılan ürünlerin isimlerinden ve etiketlerinden yola çıkılarak yapılan değerlendirmeyi de doğru bulmuyorum.

Back
Yukarı