seytantuyu
Özel Üye
Bahsettiğiniz değerler 3 ölçek (scoop) için.
13500 IU luk değere ulaşman için 9 ölçek alman lazım
13500 IU luk değere ulaşman için 9 ölçek alman lazım

soguk su ile karıştırıp içiyorsanız ondandır, oda sıcaklığındaki su ile karıştırırsanız bir sıkıntı olmayacağını sanıyorum.
Etkisi hakkındada yorumda bulunur musun. Hardline ile bunun arasında kaldımAlmış olduğum gaspari real mass probiotic series çikolatalıyı ilk defa bugün antremandan 1 saat önce 130 gram olarak kullandım.Bimden aldığım devam sütü ile birlikte kullandım.Gayet iyi karışıyor.Topaklanma yok ve tadı gayet güzel,içimi zor olmadı,hatta şöyle söyleyeyim.Tad olarak su ile denemedim ama,süt ile ikisini de içtiğim için şöyle bir değerlendirmede bulunayım tat olarak.
Süt + gaspari real mass probiotic series çikolatalı tadı > süt + optimum gold whey protein double çikolatalı tadı.
Arkadaslar bununla hardline progainer arasında kaldım. Fiyat olarak fazla bi farkları yok. Hardlinede basit seker oranı daha fazla sanırsam buda sivilce problemi yaratıyormus bunda varmı oyle bi durum. Düzenli spor yapabilen biri değilim. Hangisini almam daha etkili olur yardımcı olursanız sevinirim.
bu urunden bende kullandım. tadı gerçekten kotu bence. cunku tam olarak vanilya tadı değil, metalik bir tat geliyor ağzınıza içerken. sonuç olarak başarılı bi içeriği var ve faydasını da gorursunuz mutlaka. tat sorun olmayacaksa tabi.arkadaşlar tadını hiç beğenmedim.içilmiyor hatta.vanilya tadı tam yok ekstradan baska bır koku da var içinde ama tanımlayamıyorum.