chosen
Üye

herkes sanıyorki gay olmak sadece travesti gibi yada karı gibi kıvırtmaktan ibaret. ama aslında gayler normal bir erkek gibide olabiliyor hatta bb yapabiliyor... turkiyede bu cok az bir kesim... yurt dışındaysa gayler gym leri dolduruyorlar... vucudu guzel olanlarında yuzde 90 ı gay... bıde soyle bir dusunce var gayler () herkese asılır... yok oyle bişey... ben bu sporu seviyorum ancak sizin karsılastığınızdan cok daha zor sartlarda yapıyorum... gay olduğum için salonda kimseyle muatap olamıyorum... cunku bir yukardan bakıyorlar iki senle arkadaş olmak istemiyorlar cunku diğerleri ne dusunur aaa gayle konuşuyor kesin oda öyle... soyunma odasında kimseyi rahatsız etmeden cabucak giyinip salona kosuyorum... herkes kakarakikiri eglenirken ben tek basıma kimseyle konusmadan programımı yapıp evime geliyorum... helede soyunma odasında gaylerle ilgili dalga gecici espiriler yapılırsa dusunun halimi o gece bana resmen zehir oluyor hareketlerimi mi yapıyorum yoksa kendimle kavgamı ediyorum belli degil... sizden bu spora
gönul vermişlerden tek ricam var.. herkesin hayatı kendine kimseyı yargılamayın... yasadıklarını yasayan bilir... ben ve benim gibilerin hayatını zorlaştırmayın lutfen... gelin bizle arkadaş olun bizi içinize alın demiyorum ama kalabalık bir ortamda birileriyle dalga gecerken biri kırılırmı alınırmı diye dusunun. cunku sizin 5 dk lık eglenceniz başkasının saatlerce üzülmesine sebeb olabilir inanın... karıncayı bile incitmeyin... bu size birşey kaybettirmez aksine kazandırır. insan kazanırsınız... unutmayn ki herkesin sevdiği birisi cinsel tercihini bu yönde kullanabilir... spor yapmak zor bişiy değil ama yalnız ve kimseyle paylaşmadan spor yapmak zor bide dangalak ve patavatsızca espirilerle bu işimizi zorlaştırmayın... ben gayim ve bu durumdan utanmıyorum ve mutlu olmaya calışıyorum... bırakın hayatın orluğuu spor yaparak unutalım...sevgiler hepinize

Son düzenleyen: Moderatör: