Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence en mantıklısı Zaman. En azından yalan haber yapmıyolar. Adamların doğalarında var doğruluk. Yalan söylemeleri mümkün değil Bende doğru olan şeylere herzaman destek çıkarım.
-Türkiye de doğru haber edinilmek isteniyorsa farklı düşüncelerin savunucusu olan gazeteleri okuyup,bunları mantıkla ve sağ duyuyla harmanlayarak elde edilebileceğine inanıyorum.
-Benim görüşüm;Türkiye deki gazetelerin tümünün(tabiiki seviyeli olanlarından bahsediyorum) az da olsa çok da olsa taraflı gazeteler olduğudur.
Ülkemizde malesef taraflı gazetecilik prim yapmakta.Bu iş artık insanımız açısından takım tutar gibi olmaya başladı.aldığın ve okuduğun gazeteden hangi partiye yakınsın veya genel olarak olaylara bakışın nasıl rahatlıkla tahmin edilebilir bir hal aldı.Çoğu kişi malesef sadece ben şu gazeteyi okuyorum demek için gazete satın almakta yoksa gazeteyi tam anlamıyla okuduğu bile yok.örneğin bizim apartmandaki bazı abonelerin gazeteleri bazen sabahtan akşama bazende günlerce bina girişindeki posta kutularında beklemekte.Bunu görünce insan daha ne düşünsün siz söyleyin.