Gaziantep spor salonu

TOMCAT

Üye
Arkadaşlar gaziantep'e yeni yerleştim ve bir türlü spor salonu bulamadım.oturduğum semt binevler.bana yardımcı olup birkaç salon ismi ve adres bilgisi yazarsanız sevinirim

arkadaslar ben antepliyim gecen sene tugayda vardı güzel bir salon kolej vakfının assagısında oradaki adamla konusmustum isi bilen birisidir tavsiye edrim

Arkadaşlar gaziantep'e yeni yerleştim ve bir türlü spor salonu bulamadım.oturduğum semt binevler.bana yardımcı olup birkaç salon ismi ve adres bilgisi yazarsanız sevinirim

arkadaşım şu an ben de senle aynı kaderi paylaşıyorum eğer bulabildiysen yada bulan arkadaşlar var ise yardımcı olun lütfen!!!koca antepte bi salon bulamadıkkafa_

arkadaşlar google da araştırdım ama bir tane buldum o da Energym Spor Merkezi,Gaziantep numarası filan da yazıyo siz bun yazarsanız google a bulursunuz

arkadaslar Cıncık restaurant dan sonra ilk sağda Eşkin spor salonu var aynı zamanda arkadaşımın yeridir tavsiye ederim.

arkadaslar Cıncık restaurant dan sonra ilk sağda Eşkin spor salonu var aynı zamanda arkadaşımın yeridir tavsiye ederim.

salonun sahibinin ismi ender eşkin.....

3 ay bu salona gittim adam para kazanmak ve supplement satmak dışında bişey bilmiyor....

gitmenizi tavsiye etmem birçok kişi ayrıldı o salondan....

memnun olan kimse yok bildiğim

bende bir tane biliyorum gazianteptte 1 numara başkada yok ondan iyi bir salon adı attraction fitness spor merkezi adamlar yapmış abi gidip görmek lazım süper ötesi bi yer

bende bir tane biliyorum gazianteptte 1 numara başkada yok ondan iyi bir salon adı attraction fitness spor merkezi adamlar yapmış abi gidip görmek lazım süper ötesi bi yer

Bana Gaziantep de Kixbox öğretininn kulu olurum.

Yok mu böyle bir babayiğit.

yakup cin var yeri de merkezde sankoparkın karşısında ara sokakta arkadaşım..gayet güzel bi yer diyorlar gidenler memnun.ha bir de çetinkayanın o civarda ikram pilicin biraz yukarısında da bi yer var adını tam bilmiyorum şuan.daha fazla bilgi almak için pm atabilirsin

Binevler'de Balık Hâlinin Yanında Bir Halı Saha Var Onun Yanında Salon Var.
Kickboks İçin Kesinlikle Öneririm. Çok Tecrübeli Hocası Var Teknikleri Tam Anlamında Öğretiyor Hakkını Veriyor..
Haftada 3 Gün Salı-Perşembe-Cumartesi
50 TL Belki İndirim Bile Yapar Fiyatıda İnanılmaz Uygun :)
Baya Genişde Salonu Var Kesinlikle Öneririm thums:

mrb arkadaşlar ben de antepliyim ama nedense kilo problemim var :) boyuma göre baya zayıfım. bb ile kilo almayı denicem bi de. Var mı tavsiye ettiğiniz iyi bir hoca Antep'te ?

sevgili arkadaşlar. bu işte para var deyip salon açan gerçek sporcu olmayıp, ama parası olan arkadaşların açtığı salonlara gitmeyin.
gerçekten salona gittiğinizde antrenör belgesine bakın.
federasyonun açtığı eğitimleri geçerek gerçek emek vererek alınan belgeler var.
birde öylesine antranörüm diyenler var.
gerçek antrenör olmayan lar sizin paranızı kazanmak istiyecektir.
artık Gaziantep de baya bi salon var. tercih sizin ama belgeye bakın öyle karar verin.

Cacık ağası eşkin spor salonu...

Eşkin spor merkezine altenatifim olmadığı için gittim kaç ay yalan yok ama ben bunca senedir sporla ugraşan biri olarakk bunun kadar katıksız biri görmedimm diyimm gerisini siz anlayın..
Adamın sporla yakından uzaktan alakası yok..
15 yaşındaki çocuktan tutun,60 yaşındaki kadınlarlara hemen gazı verip ürün satar.. Hemde öyle böyle değil.. Eğer piyasayı bilmiyorsan acıması yoktur.. örnek birisine net fiyatı 155 tl olan bir ürünü 400 tl ye sattığına şahit oldum..
Ilk olarak 3-6-12 aylık üyelikleri yapar, taksit yaparız bilmem ne diye sonra ilk gün bütün hareketleri tek tek değil hepsini birden (o da peşine düşersen) kendi yapmadan (ki hiç yaptığını görmedim) yalan yanlış gösterir sonra araki bulasın.. Vatandaş da ne yapsınn bi iki gelir sonra da gelmez.. Sonra bi daha bi iki gelir mehmet eşkinde geçer bi kenara karıya kıza takılır..
Bir de olayın şu boyutu varki; erkeklerin hiçbir bayanla konuşmasına müsade etmez.. çok ciddiyim.. Ama kendi aşağılarda yukarlarda götürür.. Kısacası eğer hayvansever biriyseniz ve özellikle büyüklerini seviyorsanız kesinlikle daha iyi bi yer bulamazsınız... Test etmek isteyen buyursun gitsin..

Kardeş Binevlerde spor salonu var hasan doğan spor kompleksi özel ( body fitness kick boks taekwondo boks wushu ) sporları var
adres : binevler mah 14 cad hasan doğan spor kompleksi balık pazarının arkadasına düşüyor.[DOUBLEPOST=1394293017][/DOUBLEPOST]
Cacık ağası eşkin spor salonu...

Eşkin spor merkezine altenatifim olmadığı için gittim kaç ay yalan yok ama ben bunca senedir sporla ugraşan biri olarakk bunun kadar katıksız biri görmedimm diyimm gerisini siz anlayın..
Adamın sporla yakından uzaktan alakası yok..
15 yaşındaki çocuktan tutun,60 yaşındaki kadınlarlara hemen gazı verip ürün satar.. Hemde öyle böyle değil.. Eğer piyasayı bilmiyorsan acıması yoktur.. örnek birisine net fiyatı 155 tl olan bir ürünü 400 tl ye sattığına şahit oldum..
Ilk olarak 3-6-12 aylık üyelikleri yapar, taksit yaparız bilmem ne diye sonra ilk gün bütün hareketleri tek tek değil hepsini birden (o da peşine düşersen) kendi yapmadan (ki hiç yaptığını görmedim) yalan yanlış gösterir sonra araki bulasın.. Vatandaş da ne yapsınn bi iki gelir sonra da gelmez.. Sonra bi daha bi iki gelir mehmet eşkinde geçer bi kenara karıya kıza takılır..
Bir de olayın şu boyutu varki; erkeklerin hiçbir bayanla konuşmasına müsade etmez.. çok ciddiyim.. Ama kendi aşağılarda yukarlarda götürür.. Kısacası eğer hayvansever biriyseniz ve özellikle büyüklerini seviyorsanız kesinlikle daha iyi bi yer bulamazsınız... Test etmek isteyen buyursun gitsin..
SELAM kardeş istersen bizim spor salonu vardır aylığıda onlara göre hem ucuz hem büyüktür gelip gerebilirsin aylık : 80 tl hasan doğan spor komplesi spor salonu body : 80 tl bütün sporlar vardır : binevler balık pazarı arkasına düşüyor. iyi günler[DOUBLEPOST=1394293209][/DOUBLEPOST]
Binevler'de Balık Hâlinin Yanında Bir Halı Saha Var Onun Yanında Salon Var.
Kickboks İçin Kesinlikle Öneririm. Çok Tecrübeli Hocası Var Teknikleri Tam Anlamında Öğretiyor Hakkını Veriyor..
Haftada 3 Gün Salı-Perşembe-Cumartesi
50 TL Belki İndirim Bile Yapar Fiyatıda İnanılmaz Uygun :)
Baya Genişde Salonu Var Kesinlikle Öneririm thums:

: kick boks : 60 tl body . 80 tl : wushu : 60 tl Taekwondo . 60 tl dir fiyatlar uygundur :)[DOUBLEPOST=1394293349][/DOUBLEPOST]
ben hic rastlamadim spor salonuna. ama sen yinde arastir bulursan banada haber ver
binevlerde spor salonu vardır balık pazarı arkasındadır. binevler mah 14 cad hasan doğan spor komplesi : bodsy 80 tl dir

Son düzenleme:
Karatas kapalı spor salonu ve
500 Evlerde yeni yapılan cok amaçlı spor ve gençlik merkezini tavsiye ederim ücretlerde oldukça makul

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı