sultanmehmed
Üye
benimde sol omzumda ağrı başladı , perşembe günkü omuz çalışmamdan sonra , sanırım enseye pressten oldu 
eğer geçmezse doktora gidicem p.tesi günü

eğer geçmezse doktora gidicem p.tesi günü
s.a
Aynı omuz problemleri 1.5 ay kadar önce bendede başladı ilk zamanlar bench pres ve neck pres çalışırken ufak derecede sol omuzumdan dirseğe kadar yanda ve biceps te ağrı oluyordu fakat umursamadım 1 ay kadar antremanlara devam ettim ve sonunda bu hareketleri yapamayacak dereceye geldim. 2 hafta önce antremanları bırakarak fizik tedevi ve rehabilitasyon doktoruna gittim derdimi anlattım ve boynumda sinir sıkışması olduğunu bu yüzden rehabilite edilmesi gerektiğini söyledi 14 seans tedavi gördüm tens cihazı sanırım ona bağlayıp elektrik verdiler jel sürüp ultrason yaptılar sonuç olarak hiç bi halta yaramadı aynı doktora tekrar gittiğimde şikayetlerimin devam ettiğini söyledim aldığım cevap yapılacak tedavi bu idi yapılacak başka bişey olmadığını bundan sonra koluma ağrı veren hareketleri yapmayarak yaşamıma devam etmemi söyledi(body hareketlerinden bahsetmiyor normal yaşamda kolumu yukarı kaldırmamaktan veya yana açmamaktan) tabi doğal olarak şoka uğradım bu cevap karşısında ısrarlarıma dayanamayıp bide ortapedi doktoruna görün dedi ozaman (içimden yüzüne karşı senin allah belanı versin senin okuduğun okuluda seni mezun eden hocayıda ........ dedikten sonra) bende aynen öle yaptım doktor biceps kasının iki başlı olduğunu bunlardan omuz başından başlayanında yırtık olabileceğini söyledi ve mr çektirmemi söyledi şimdi bende mr çektireceğim. Sonuç olarak herşeyin cahilinden olduğu gibi Allah doktorunda vurdum duymazı cahilinden bizleri korusun keşke formu dikkatli takip edip doktora daha sonra gitseymişim diye düşündüm kendi kendime neyse konuyu açıp bizleri bilgilendiren arkadaşıma çok teşekkür ediyorum..
offf aynısının tıpkısı bende varherhalde ben omuz ağrısından muzdarip sayılı adamlardanımdır.yaklasık 1 senedir cekiyorum ve maalesef kurtulamadım..kolunuzda ağrı filan olsa hadi bandajlıyosunuz hafifliyo falan ama omuz öyle bisey değil..enteresan olan durumm ise ağrıların omuz calısırken değil daha cok göğüs calısırken ortaya cıkyor olması özellikle mesela butterfly gibi hareketlerde kollar geriye doğru gittiğinde dayanılmyacak hal alıyo..buz uygulamak ise ağrıyı ortaya cıkarıyo ve ağrı daha siddetli gelmeye baslıyo acıkcası bununla yasamaya alıstım diyebilirim
geçmiş olsun , moralini bozma ...
omzunu zorlayıcı hareketleri yapma ,
en önemlisi bir kaç doktora görün ...
eğer ist.daysan çapa tıp fakültesinde spor hekimliği war oraya git ..
Teþekkür ederim.
Geçenlerde bir ortapediste gitim omuz mr ýmý çektirdi ve kas dokusunda yýrtýk yok
ama küçük çapta ödem var dedi bu ödemi kurutmak gerekiyormuþ onun için 2 hap
ve 3 kýrem verdi 2 haftadýr kullanýyorum aðrýlarýmda azalma oldu fakat hala antreman atabilecek seviyede deðilim bunlar bitince 1 kür daha kullanmam gerekirmiþ.
Koskoca emar çektirdik ama doktor müsvettesi net bir açıklamada bulunamadı. İyileşene kadar o bölgeye dikkat edicekmişim. Eğer ağrı nüksederse tekrar doktora gidecekmişim bir hal çaresine bakacakmış.kafa_kafa_kafa_
Son 6-7 aydır bende bu rahatsızlığı çekiyorum. Sol omzumun tam yan hizasında oluşuyor. Şimdiye kadar hiç kafama takmadım, dedim kendi kendine geçer ama geçmedi kerata. Bu 7 ay boyunca omzumdaki ağrıyı umursamadan yüksek ağırlıklarla çalıştım. Daha geçen hafta 70kg ile behind the neck press yapıyordum omzum yırtılacak gibi ağrımasına rağmen. Bu hafta bir doktora görünmemin vakti geldi. Tendon fıtığı, veya iltahaplanması varsa ki büyük ihtimalle o var, çok kötü olacak benim için. Bakalım doktorla konuşup sporuma devam etmeyi istiyorum. Gerekirse bazı hareketleri listemden çıkartabilirim.