sanıyorum bazı şeyleride geride bırakıyoruz bundan yıllar önce bu spora başladıgımda kullandıgımız aletler paslıydı ve tuttugumuz zaman elimiz kir pas içinde kalırdı kıyıda köşede kalmış bir spor salonunun içinde bir kaçtane delikanlı ayagında terlik üztünde fanilayla (bildiğimiz atlet) alternatifi olmadan gittiğimiz tekbir spor salonunda spor yapaya çalışırdık , bu sporu yaptıgımı söylediğimde hep halterci zannedilirdim ve en tuhafıda neden gidiyorsun sorusuydu, ulaşa bileceginiz bilgi sadece sizi çalıştıran hacaydı oda doğru yada yanlış tartışılır kitapçıya gidip vücut geliştirmeyle alakalı bir kitap varmı diye sordugumda adamın yüzündeki o alaylı gülümseme (ya başka işinmi yok cinsinden) unutulmadık anılarım arasındadır ama görüyorum ki bu spor yavaş ilerlesede gerekli itibarı kazanmaya başladı insanlar artık daha bir fit görünmenın yada sağlıklı bir hayat yaşamanın farkına varıyor bazen salona gittiğimde kalabalıktan sıra beklediğim oluyor gerçekten bilgiye ulaşma acısından bulunmaz bir kaynak olan bu sitede öncelikle kurucusu;sonra işleyicisinden sorumlu olan yönetimi ve yorumlarıyla katılan herkese bence bir teşekkür borçluyuz