goldtrapper58
Yeni Üye

Despo tarafindan resimler editlendi.
(Upload ederken dikkat edelim

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
goldtrapper58 ile karşılaştırınca arada daglar kadar fark var.benim öğrencim adaptasyon surecınden cıktıktan sonra bile bundan bıraz daha ıyıydı.sırttan double bıceps pozunda omuzdaki hacım yetersızlıgı ortada,ayrıca serbest durusta ust gogusler zayıf kalmış.omuz çatısının uzerıne yogunlasması açıkların bırcogunu kapatmasını saglar.bicepslerdeki zirve yetersız.zırve yoksa en azından daha uzun olmalıydı.bence iddiayı kaybedecek ama yılmayıp ıstıkrarlı davranırsa vucut kendini sonradan gosterır ve seneye ne olacagını kımse bilemez.bilekler demir gibi konusunu anlayamadım?ben normal bır forearms goruyorum.gercekler hatalarını kapatmasında daha etkılı olacaktır.metugok dedi:aman guardboy naptın sadece biraz daha karın ve göğüs çalışılcak o kadar kollar bence harika bilekler ise demir gibi ilk foto sanırım baksana ben beğendim iyi gelişmiş
dogrudur.ten rengi ve golgelendırme spora yeni başlamış olan birini bile ölçüsel olarak artıda gosterır.yınede resme bakarken golgelendırme tam profesyonel yapılmamışsa orantısızlıklar kişiyi ele verır.fotografın alttan yada ustten cekilmiş olması bile resmin boyutunda onemli faktor.metugok dedi:bilekleri iyi manasında gelişmiş baya cıkmışlar belliler normalde flaşlı bir makineyle cekilse cıkmazlar ama olsun gölgeler kası olduğundanda kıvrımlı daha cok gösteryo ne dersin guardboy ben öle düsünüyorum
goldtrapper58 dedi:ya ben bel olayını soracam bel calıstıktan sonra mıgde dahamı kalın olur yoksa calısmadanmı daha kalın
abdominal egzersızlerde sıde bend agırlık ile çalışılmadıgı surece belde kabaca bır kalınlık gorulmez.goldtrapper58 dedi:ya ben bel olayını soracam bel calıstıktan sonra mıgde dahamı kalın olur yoksa calısmadanmı daha kalın
diğer kas gruplarında sıcak soguk farkını çok gozlemledım ama kendi uzerımde abdomınal olarak antrenman sonrasında mutlaka belde bıraz ölçü kaybı oluyor ama tamamen aldatmaca oluyor bende.yer yemez şişiyorum yinegoldtrapper58 dedi:hocam benim demek istedigim mesela calıstım 1 saat mekik falan bel geldi 86 calısmadıgım zaman kac gelir dahamı az dahamı cok?????