Gelişim Ve Supplement

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cyborg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cyborg

Üye
İyi günler arkadaşlar.

1 ay oldu fitness'a başlayalı disiplinli bir şekilde gidip geliyorum,kalori hesabı yapıyorum(kilo veriyorum) ama günlük protein alımı 30-40 Gr hep eksik kalıyor günümün çok yoğun olmasından(bu sebepten maalesef çok öğünde yiyemiyorum) dolayı,ilk haftalar yeterli miktarı sağlasamda gitgide zorlaşıyor.Egzersizlerde gücümün arttığını görüyorum ama acaba bütçemi zorlayıp protein tozu ve karnitin alsam harcadığım paraya değecek kadar fark olur mu yoksa az mı fark olur ?

Aylık kilo kaybı: 4 kg
Bir kaç hareket:
Artış,(İlki Başlangıç Diğeri Şimdi)
İnchline barbell press : 20-30(En çok zorlandığım hareket)
Dumbell Preacher Curl:7,5-12,5
Squat:20-40
Leg press(Şuan):70
Chest Press(Tek kol):12,5-20
Military Press:10-20 ( Süperset-kolları yana doğru açtığımız bir hareket ile)

Gelişim nasıl sizce ? bu yazdıklarımda 6-8 tekrar giriyorum en ağırda.Hareketleri son 1-2 tekrara kadar nizami yapıyorum.

al protein tozunu şişir kasları istesen bile istemesen bille onu şuan bir mucize olarak görüyorsun o konuyu bahane edip ona yönlendiriyorsun bizde o yollardan geçtik 30-40 gr ı birazdaha süt iç tamamla işte

al protein tozunu şişir kasları istesen bile istemesen bille onu şuan bir mucize olarak görüyorsun o konuyu bahane edip ona yönlendiriyorsun bizde o yollardan geçtik 30-40 gr ı birazdaha süt iç tamamla işte

Mesajını uzun zaman önce görmüştüm ama cevap vermeye üşendim resmen,hayatımda gördüğüm en saçma cevaplardan biri.

Besin desteklerinin böyle bir etki yaratmadığının farkındayım.Senin cevabında ki saçmalığa gelirsek dediğin gibi yapsam en az 5-6 bardak süt içmek gerek ki buda ek olarak 600-700 kalori demek yukarıda ne yazıyor ? KİLO VERİYORUM.Ayrıca o kadar fazla süt içince midem bayram yapacaktır eminim.

Kimse bahane falan aramıyor,yukarda artış miktarlarını belirtmiştim yani "hiç gelişmiyorum hep aynı ağırlıkta kalıyorum acaba toz alsam bu durum değişir mi" gibi bir ifade kullanmadım.

Başlıktaki sataşma ve polemik yaratan ifadelerinden dolayı toplam 50 puana ulaştığı için Rasimss 3 ay ceza almıştır..

Back
Yukarı