Cyborg
Üye
İyi günler arkadaşlar.
1 ay oldu fitness'a başlayalı disiplinli bir şekilde gidip geliyorum,kalori hesabı yapıyorum(kilo veriyorum) ama günlük protein alımı 30-40 Gr hep eksik kalıyor günümün çok yoğun olmasından(bu sebepten maalesef çok öğünde yiyemiyorum) dolayı,ilk haftalar yeterli miktarı sağlasamda gitgide zorlaşıyor.Egzersizlerde gücümün arttığını görüyorum ama acaba bütçemi zorlayıp protein tozu ve karnitin alsam harcadığım paraya değecek kadar fark olur mu yoksa az mı fark olur ?
Aylık kilo kaybı: 4 kg
Bir kaç hareket:
Artış,(İlki Başlangıç Diğeri Şimdi)
İnchline barbell press : 20-30(En çok zorlandığım hareket)
Dumbell Preacher Curl:7,5-12,5
Squat:20-40
Leg press(Şuan):70
Chest Press(Tek kol):12,5-20
Military Press:10-20 ( Süperset-kolları yana doğru açtığımız bir hareket ile)
Gelişim nasıl sizce ? bu yazdıklarımda 6-8 tekrar giriyorum en ağırda.Hareketleri son 1-2 tekrara kadar nizami yapıyorum.
1 ay oldu fitness'a başlayalı disiplinli bir şekilde gidip geliyorum,kalori hesabı yapıyorum(kilo veriyorum) ama günlük protein alımı 30-40 Gr hep eksik kalıyor günümün çok yoğun olmasından(bu sebepten maalesef çok öğünde yiyemiyorum) dolayı,ilk haftalar yeterli miktarı sağlasamda gitgide zorlaşıyor.Egzersizlerde gücümün arttığını görüyorum ama acaba bütçemi zorlayıp protein tozu ve karnitin alsam harcadığım paraya değecek kadar fark olur mu yoksa az mı fark olur ?
Aylık kilo kaybı: 4 kg
Bir kaç hareket:
Artış,(İlki Başlangıç Diğeri Şimdi)
İnchline barbell press : 20-30(En çok zorlandığım hareket)
Dumbell Preacher Curl:7,5-12,5
Squat:20-40
Leg press(Şuan):70
Chest Press(Tek kol):12,5-20
Military Press:10-20 ( Süperset-kolları yana doğru açtığımız bir hareket ile)
Gelişim nasıl sizce ? bu yazdıklarımda 6-8 tekrar giriyorum en ağırda.Hareketleri son 1-2 tekrara kadar nizami yapıyorum.