Gelişmem durdu gibi yardimci olurmusunuz

183 boyum 72 kiloyim hizli metabolizmam var 10 ay falan oldu ama son 3 4 aydir hiç gelişme yok 72 kiloda kaldim ve moralim bozuluyor beslenme uyku iyi verdiğim para boşa gittigini hissediyorum içten ice antreman programimda
1.gun 6 hareket gogus 3 on kol
2.gun 5 sirt 3 arka kol
3.gun 7 omuz 3 on kol
4.gun 5 bacak 3 arka kol
Ve gelismeme sebebim kilo alamadigimdan dolayi olabilir mi yorumlarinizi bekliyorum

183 boyum 72 kiloyim hizli metabolizmam var 10 ay falan oldu ama son 3 4 aydir hiç gelişme yok 72 kiloda kaldim ve moralim bozuluyor beslenme uyku iyi verdiğim para boşa gittigini hissediyorum içten ice antreman programimda
1.gun 6 hareket gogus 3 on kol
2.gun 5 sirt 3 arka kol
3.gun 7 omuz 3 on kol
4.gun 5 bacak 3 arka kol
Ve gelismeme sebebim kilo alamadigimdan dolayi olabilir mi yorumlarinizi bekliyorum
saçma sapan antrenman programın var dostum.7 tane omuz nedir yuh,6 göğüs hareketi nedir yuh.arka kolunu hiç dinlendirmiyorsun dinlenme sürelerine dikkat etmiyorsun.daha 10 ay olmuş plato diyorsun 3 yıldır bu işteyim daha 1 kere olsun plato yaşamadım.

antrenman programı ideal olmayabilir evet,fakat cevabı kendiniz vermişsiniz "72 kiloda kaldım".kilo almanız gerekirken tartı yerinde sayıyorsa kas kütlesi koymanız oldukça zor,özellikle idman programınız da idealden uzaksa.

İyi Olduğu düşündüğün Beslenmede Yeterli sayıda Karbonhidrat ve Yağ alıyor musunuz.
Kötü o programını Değiştir. 5x5, İtiş-Çekiş /Bacak, Fullbody, Üst- Alt gibi Antrenmana geçmelisin Büyük bölgeden daha çok çalıştırmalısınız( 1 bölge Kas haftada en az 2 kere uyarılacak şekilde).
Örnek Verelim Programa bu şekilde
İtme /Çekme- Bacak
1. Gün İtme Günü (Gögüs 4 - Omuz 3 - Triceps 3)
2. Gün Çekme Günü (Sırt 4 - Trapez 1- Arka Omuz 1- Biceps 3)
3.Gün OFF
4.Gün Bacak-Karın (4 Hareket)
5.Gün İtme
6.Gün Çekiş
7.Gün OFF veya BACAK

Back
Yukarı