gelinde bunlara kadin diyin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gurkan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle kadınlar olduğunu biliyorken fake olma olasılığı çok düşük..bu vücutlar imkansız değil..
yüzleri erkek gibi olacak kadar hormona dayandıkları belli.. bu resimler fake bile olsa bu ebatta kadınlar zaten vardır..

1 sene kıza dokunmasam , sonra bunlarla aynı soyunma odasında soyunsam dönüpte bakmam yani o derece

klistoris büyemesinden nefret ederim, bunlarda en uç noktadır bu konuda büyük ihtimalle, bilsemki dokunabileceğim tek kadın bunlar yinede dönüp bakmam bile.

Yok yok bakarım, 5. olabilir belki:D

resimleri ilk görünce ilk söylediğim şey direk photoshop.

lasso ,smudge toolları ve liquify üzerine çalışması lazım.

vnfqyw.jpg

dirseğin orada kas öyle gelişmez balon gibi.ayrıca o pozu verirken kaslar o şekilde çıkmaz.ezilmiş gibi ve bacak kısmında resmi kesip diğer katmanın üzerine koymadan önce filtre uygulamış fakat kasları büyüteyim derken açılma yapmış.ve alt katman görünmüş.(yani yeşil alan)

diğer resimlerde de vs örnekler mevcut.

resimleri ilk görünce ilk söylediğim şey direk photoshop.

lasso ,smudge toolları ve liquify üzerine çalışması lazım.

vnfqyw.jpg

dirseğin orada kas öyle gelişmez balon gibi.ayrıca o pozu verirken kaslar o şekilde çıkmaz.ezilmiş gibi ve bacak kısmında resmi kesip diğer katmanın üzerine koymadan önce filtre uygulamış fakat kasları büyüteyim derken açılma yapmış.ve alt katman görünmüş.(yani yeşil alan)

diğer resimlerde de vs örnekler mevcut.

direk teşhisi yapıştırmışşşsın hajı :D

female-bodybuilder.gif

e buna ne diosunuz , çokmu çekici ehe :D , ***** bunun doum gününü unutsan hastanelik eder be :D

Son düzenleyen: Moderatör:
tek kelımeylee ırennçççççççççççççççç!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

muhteshem kadinlarş bir evete kalmaacak artik

ya millet yazdıklarınızı okuyunca kendimden çok utandım.tamam resimdeki bayanlar gerçekten çok kaba saba çirkin ben de beğenmiyorum fakat geneline bakılacak olunursa bana body building sporuyla uğraşan bayanlar çok çekici geliyorlar.hani iğrenç,tiksinç,travesti falan yazmışsınız da..hepsi de öyle değil..ne bileyim kaslı bayanlar bana taş gibi geliyorlar. :) acı ama gerçek..

Back
Yukarı