Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaslar. Genaration İron 'un alt ekledım arkadasımla. Ve youtube yüklenıyor suan.Yüklenınca buraya ekleyeceğim, biraz zaman alacak. Haberiniz olsun dıye bu konuyu açıyoruım.
Bende altyaziyi indirdim de bunu napcaz diye düşunüyodm sonra farkettm filmi indirip onunla calistiriyoruz fakat filmin linkini bulamadim. Sagol valla takipteym aksama hazir olur ins.
Selam arkadaslar. youtube bızı engelledi, bizde vk.com ve facebook sayfasına yüklüyoruz. Suan nedense çok hızlı yüklenmeye basladi sanırım oglen veya ogleden sonra herkes burda olduğu zaman hazır olacak. Videolar yüklenince burada olacaktır, anlayısınız ıcın tesekkur ederim.
Dostlarım alt yazı oldugu ıcın geç yuklenıyor.Sporunuzu ertelemeyın yapın gelın.Zaten fılm 2.5 saat. İnşallah çabuk btecek. Dün geceden berı ugrasıyorum.Faceye yukledım part part kaldırıldı, youtube yukledım kaldırıldı, sımdı baska bıryere yukledım alt yazı sorun oldu artık herseyı hallettı mbıtmesını beklıyorum.