Gene Bileğimi Sakatladım Çaresi Yokmu ?

Merhaba Sporda 4. Ayım ve 3 Kere Bileğimi Sakatladım ve 1 Hafta Antreman Yapamıyorum Doktora Gittim Gerizekalı Kadın Bir Daclomed Gibi bir Krem Yazdı .
Sür Geçer Dedi . Sürüyorum Ama Hiç Bir İşe Yaramıyor .

Sol Bileğim ( Bileğimi 90 Derece Zor Büküyorum )

http://img209.imageshack.us/i/bileksakatlaklara.jpg/

Bu Yerden Bir Sakatlık Bu Akşam Zor Bi Omuz Antremanından Sonra Trizeps Çalışırken Sakatladım . Çok Moralim Bozuk Lütfen Yardım Edin .
bileksakatlaklara.jpg

Hareketleri nizami yapmamaktan kaynaklanıyodur sanıyorum . Senin gibi daha bu spora yeni başlayanları kendi çalıştığım salonda görüyorum neredyse tüm hareketleri yanlış yapıyolar.Artı kendilerine göre fazla ağır kilo deniyolar .

Hareketleri nizami yapmamaktan kaynaklanıyodur sanıyorum . Senin gibi daha bu spora yeni başlayanları kendi çalıştığım salonda görüyorum neredyse tüm hareketleri yanlış yapıyolar.Artı kendilerine göre fazla ağır kilo deniyolar .

Her Yeni Yaptığım Hareketde Hocayı Başımda Tutarım ve Doğru Yapmadıgım Zaman Bana Kızmasını Uyarmasını vs. Söylerim .

Genede Yorumun İçin Teşekkür Ederim

sanırım bileklerin zayıf. biraz güçlendikten sonra kendiliğinden kaybolucaktır bence eklemde kronik bir sorun yoksa

sanırım bileklerin zayıf. biraz güçlendikten sonra kendiliğinden kaybolucaktır bence eklemde kronik bir sorun yoksa

Özel Bir Hasteneye Gidip Film Felan Çektirmem Gerek mi ?

Bence bir muanyene ettir bilek başka şeye benzemez sonra yıllarca sorun çekme,bencede bileği zorluyorsundur ondan oluyordur bende mesela göğüste makinada press yaparken arada bileğe baskı yapınca ağrıyor anlık.

Benimde bileklerim zayıf. 2 bileğimde küçülükde hep çatlamıstı. Hergün beton üzerinde maç yaptığımız için. Şimdi bech press yaparken kalın barla yapamıyorm. İnce barla anca yapabiliyorum. Kalın bar ile bileklerim cok ağrıyor hareketi yarıda kestiğim oluyordu. Eldivenle hiç denemedm idmanda eldiven kullanmayı sevmiyorum ama denemekte fayda var

bende sakatlamıstım ama sımdı turp gıbıyım sana tavsıyem(antremandan once güzelce ısınıcaksın bılegıne bandajlar var sarabılırsın antreman yaparken ben artık hep bılejklerımı sarıyorum bıda basıma gelmesın dıye sınırları fazla zorlama bide )

bende sakatlamıstım ama sımdı turp gıbıyım sana tavsıyem(antremandan once güzelce ısınıcaksın bılegıne bandajlar var sarabılırsın antreman yaparken ben artık hep bılejklerımı sarıyorum bıda basıma gelmesın dıye sınırları fazla zorlama bide )

bileğimi zaten sarıyordum fakat benımkı barı fazla sıkmaktan ve ağır basmaktan oluyor herhalde .

genede sağol

İnce bar ile çalışmayı denedin mi ?

ince derken ?

bizim salonda 2 farklı bar var

ince - kalın ölçüleri ne kadar bilmiyorum ama kalın barların yanına pek plaka konulamadıgı ıcın onları tercıh etmıyorum

ince barla çalışıyorum

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : dertleşme

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

dvitamini seviyeni olctur dusukse her hafta 4 dvit ic hafta boyunca iyi ise 2 ayda bir ic

Back
Yukarı