Genel Olarak Gelişemiyorum Yardım!!

Merhabalar 16 Yaşımda 1.83 boyunda 83 kilo birisiyim. 2 haftadır spor salonuna gidiyorum ilk 1 hafta kardiyo yaptım.Kalori Olarak günde 1300 ila 1500 arası alıyorum Her sabah 2 yumurta,75gr Yulaf Ezmesi 3 kaşık lor peyniri tuketiyorum.Ara öğun olarak elma,fındık,Muz tuketiyorum,Spordan önce (L-karnitin,BCAA)kullanıyorum şu an programa göre ağırlık çalışıyorum tabi bacakta var .Her Program Bitince 20-25 dakika mekik çalışiyorum. Ardından (Whey)Alıp evimde protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum.Ancak karin ve göğüsteki yağlardan çok bi değişiklik göremedim sizce nerede hata yapıyorum. Başka ne yapmalıyım yardım edin

Merhabalar.Yaşın ve spor geçmişinin kısa süreliği olması ile bu denli supplement takviyesini doğru bulmuyorum.Fiziksel yüklenme için daha uyum sürecindeyken sen direk 5-6 aylık program yapan bir kişi gibi supplement desteğiyle ilerliyorsun. 2 Haftada bu rutinde çalışıp istediğin forma ulaşma istemen de aceleci olduğunu gösteriyor.Sadece sana şunu diyorum bekle...

Merhabalar.Yaşın ve spor geçmişinin kısa süreliği olması ile bu denli supplement takviyesini doğru bulmuyorum.Fiziksel yüklenme için daha uyum sürecindeyken sen direk 5-6 aylık program yapan bir kişi gibi supplement desteğiyle ilerliyorsun. 2 Haftada bu rutinde çalışıp istediğin forma ulaşma istemen de aceleci olduğunu gösteriyor.Sadece sana şunu diyorum bekle...
Peki bu sekilde beslenmem dogrumu doğruysa bi gelisim olurmu yag yakımı vs ?

Back
Yukarı