genetik midir?

selamlar arkadaşlar, yaklaşık 1yıldır spor yapıyorum.Şöyle bir sorunum var. Göğsüm ilk baştakine göre gelişti fakat son 3-4 aydır neredeyse hiç hacim kazanmadı. Daha fazla ağır kaldırabiliyorum hiç zorlanmadan 3-4 ay öncesine göre ama gözle görülür bir hacim kazanmadı. Karın ise tam tersi... Hemen gelişti anlamadım... Göğüs ile ilgili önerileriniz var mı? Yoksa genetik mi? ne yaparsam yapayım böyle mi devam edecek?

Antreman programınızı değiştirdiniz mi yoksa hala aynı antreman programıyla mı çalışıyorsunuz ? Kaslarınızı şaşırtmanız gerekiyor.

antreman program 1 senedir aynı, hiç değiştirmedim. Diğer bölgelerde hep gelişme oldu fakat göğüste olmadı. Şu şekilde göğüs antremanım:

pazartesi:
Bench press
göğüs açış(üst göğüs ve genel)
üst göğüs
kelebek
dips

cuma gene aynı program.

aslında gelişme var. Yani 3-4 ay öncesine kadar baya bi ağırlık artırdım ama hacim çok değişmedi.daha ağır çalışabiliyorum.

Bir yazıda okumuştum bro ne kadar doğru bilmem kelebek hareketi omuza zarar verebiliyormuş yanlış pozisyonda dikkat et .

1 senedir değiştirmediniz mi programınızı değiştirmenizi öneririm. 3-4 haftada bir programımı değiştiririm şahsen. Hareketlere kaslarınız alışmıştır.

iyi çalış genetiğini aşarsın çok et yumurta ye güzel beslenmen lazım .

Back
Yukarı