KuvayıMilliye
Üye
arkadaşlar 5.yılıma girdim şu an en güncel formum budur ancak bu bel kemikleri beni rahatsız ediyor daha güzel bir form için ne yapabilirim önerileriniz neler
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
beldeki kemik için yapacağın bişey yok ama kanat çalışırsan ve iyi bir seviyeye gelirsen kanatta, beldeki genişlik belli olmaz. Bol bol barfiks çekmeli.
hiç ölçmedimBelin kaç cm hocam?
Yapabileceğin tek şey. Zaten 5. yılındasın kanat ve omuz kasların yeterince gelişmiştir. Oblikleri senin deyiminle "adonisleri" buyutursen geniş kalça kemiklerini küçük gösterebilirsin.adonis kasına yüklensem sizce nası olur
hayır konuşmadım[DOUBLEPOST=1545546828][/DOUBLEPOST]Ortopedi doktoruyla konuştunmu hiç
sağolasınYapabileceğin tek şey. Zaten 5. yılındasın kanat ve omuz kasların yeterince gelişmiştir. Oblikleri senin deyiminle "adonisleri" buyutursen geniş kalça kemiklerini küçük gösterebilirsin.
kemikli yerden 95 ince yerden 75Belin kaç cm hocam?
Aslında 95 çok büyük değil benimki de 90 civarı. Başka bir fotoğrafın var mı?kemikli yerden 95 ince yerden 75
fazla fotoğraf çekmeyi sevmiyorum reis yarın antrenman sonrası çekiyim atarım burayaAslında 95 çok büyük değil benimki de 90 civarı. Başka bir fotoğrafın var mı?
Yillardir yag oranim yuksekti dusureyim dedim ayni bu goruntuye geldim sayilir ve daha fazla yag yakasim kalmadi.Benim bel 90cm ac karna senden yagliyim oda gitse 85 felan ama pelvis suan bile kemigi gorunuyor.boyum 1.90son form böyle konuda fotoğraf gözükmüyor yanlış eklemişim galiba düzenlemesinide bilmiyorum![]()
hiç ölçmedim kolumu bile ölçmedim hiç bunca yıldır aynaya bakıyorum hoşuma gidiyorsa gülümsüyor devam ediyorum baktım hoşuma gitmiyor çareler arıyorumOmuz ölçüsü nedir acaba
yağ oranını biraz daha düşürdüm omuz,sırt,bel,vakum çalışmalarını yapmaya başladım görüntüm biraz daha düzeldi böyle devam ediyorum.Yillardir yag oranim yuksekti dusureyim dedim ayni bu goruntuye geldim sayilir ve daha fazla yag yakasim kalmadi.Benim bel 90cm ac karna senden yagliyim oda gitse 85 felan ama pelvis suan bile kemigi gorunuyor.boyum 1.90
Ne oneriyorsun sence yag yakilmali mi kemik seninki gibiyse yagli halindede 4 tane got varmis gibi duruyor zaten.Yada sirt iyice acilmaya mi calisilmali.+duzenli adonis calisilmasiyla pelvis genis oldugu icin guzel bir adonis ortaya cikmaz mi +beli ince gostericek ilizyon tarzi bir sey buldun mu
Iyi forumlar
gaffur gibi ortalıkta dolaştırıcan beni be reisSokakta böyle mi geziyorsun ?Düşük bel giymemeye calıs. Göbek deliğinine kadar kaldır pantolonları o zaman saklarsın.
aynen öyle lateral raise,barbell row,deadlift,facepull abanıyoruzbenim belde de bu problem var. aç karna ince kısımdan 81-82 cm. geniş kısımdan ölçmedim.(genetikten omuz sırt geniş olduğundan çok sırıtmıyor. hatta tişört giyince daha güzel duruyor.) yapabilecegimiz çok da bir şey yok. omuz kanat basmak gerekiyor sanırım. yeterince gelişmişse de alt karından su atmaya, yağ yakmaya devam. 185/82