Arkadaslar yaklasık 20 gündür genrise proteinC, Creatin Ethyl Ester ve Dextroz Mass kullanıyorum. Kullandığım sürece edindiğim fikirleri sizinle paylaşmak istedim.
ProteinC: Whey protein konsantresi, Whey protein izolatı, Soya protein izolatı, Yumurta proteini, Casein, ve vitaminler(Vitamin C, Vitamin B3, Vitamin E, Vitamin B5, VitaminB6, Vitamin B2, Vitamin B1, Folikasit, Biotin, Vitamin B12) içeren komplike bi ürün. İdmandan hemen sonra whey protein alıyorum ve idmandan 1 saat sonra proteinC alıyorum. anabolik etkisi uzun süre devam ediyor. casein, yumurta proteini ve soya proteini' nin uzun süreli sindiriminden dolayı yatarkende almanızda yarar var. kasları sabaha kadar besliyor. ürünün tadı fena değil, topaklanma olmuyor. fiyatıda uygun sayılır.
Dextroz Mass: Tadı ve kokusu kötü olmasına rağmen idman öncesi 45dk önce alındığında çok işe yarıyor. içinde glutamin %10, creatin %9, taurin %7,5, inositol 125mg ve vitaminler( vitamin C, vitamin B3, vitamin E, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, Folikasit, Biotin, vitamin B12) var. idman sırasında kasların ihtiyaç duyduğu enerjiyi sağlıyor. içeriğindeki glutamin protein sentezini arttırıyor, creatin ATP seviyesini koruyor ve anti katabolik etki sağlıyor, taurin dayanıklılık için vazgeçilmez.
Creatin Ethyl Ester: Daha uzun sürede etki göstermesini bekledim ama kullandığımdan 15 gün sonra hissedilir derecede kuvvet artışı oldu. gözle görülür kas artışı için daha erken ama bence bu ürün kas artışınıda desteklicek nitelikte.