Genrise Creatin Ethyl Ester

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    21
Creatine Ethyl Ester'in monohidrat formuna nazaran çeşitli avantajları vardır. Ama şu formu daha etkilidir demek bence tam doğru olmaz. Bana sorucak olursanız ben Ethyl Ester formunu tercih ederim.

*Ethyl Ester formunda yükleme yapmanız gerek miyor.
* Daha düşük dozlarda monohidratla aynı etkiyi gösteriyor.
*Su tutumu ağırlıklı olarak adelelerde oluyor ( yüz vb yerlerde su tutumuna bağlı şişme pek olmuyor)
*Düşük dozlarda kullandığınız için creatine'nin organlarınıza negatif etkileri çok daha az oluyor.

sanmaki söylediğin kullanım şekli ile performans artışı sağlayabildinmi veya ne gibi etkiler elde edebildin ?

sanmaki söylediğin kullanım şekli ile performans artışı sağlayabildinmi veya ne gibi etkiler elde edebildin ?

creatin kullanımı genelde yeni başlayanlar için günde 5 gramı geçmemeli, bi kapsül yaklaşık 1 gram CEE içeriyor. idman öncesi 3 idman sonrası 2 kapsül uygundur. Off günlerde sabah 2 öğle 2 akşam 1 kapsül yeterlidir. bol su içmeyi ihmal etmeyin, karbonhidratla beraber alındığında daha etkili olduğundan üzüm suyuyla almanızı tavsiye ederim. veya shaker ınıza protein+karbonhidrat karışımı yapıp onla beraber alabilirsiniz. sakın kapsülü shaker a atmayın tadı rezalet oluyor. midenizin kaldırabiliceğini sanmıyorum.

ETKİLERİ:
Kaslarda su tutumunu sağlar
Anti Katabolik etsi vardır
ATP seviyenizin düşmesini engeller
Antrenmanlarda kuvvet artışı ve yorgunlukta azalma
Protein yıkımını engeller glukoz yakımını hızlandırır

Bu urunu siparis ettim yanlıslıkla Creatin Etil Ester Carbonat yollamıslar gerci yanlısı duzeltip yeniden yollayacaklar bu da size hediyemiz olsun dediler bu urun hakkında ne dusunuyorsunuz

Arkadaşlar ben besyoya hazirlaniyorum bu sene, parkur için ağırlık çalışmalari yapmaktayım. Güç artışı için bu ürünü düşünüyorum, ama bu marka hakkinda pek bilgim yok. Yorumlari okudum ama yine kararsiz kaldim. Türkiye'de Creatine Ethyl ester ürünü satan pek marka yok . O yüzden bu ürün hakkinda çok iyi bilgi edinmek istiyorum.

Bu ürün ile aşağıdaki ürün arasında ki fark nedir?

Creatine EEC 1000mg/120 kapsül
[FONT=&quot]İçerik
[/FONT]Creatine-etil-ester-karbonat, Creatine-etil-sodyum-fosfat, Magnezyum.

Arkadaşlar biraz yardimci olursaniz çok iyi olur .

Back
Yukarı