Genrise TriCreatine Plus

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    13

BeachBoy

Üye
tri_creatine_plus.jpg

Genrise TriCreatin Plus 300g

Ürünün İçeriği :
L-Glutamin, Creatin-Monohidrat, Tri-Creatine-Malat, Creatin-Etil-Ester-Hidroklorid , L-Arginin hidroklorid, Taurin, Glukuronolakton, Soyafasulyesi-Extrakt, Alfa-lipoikasit, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B12

Porsiyon Başına (25g) Değer Tablosu :

L-Glutamine:............................ 6,95g
Creatin Monohidrat:................ 4,25g
TriCreatin Malat:...................... 3,5g
Creatin Ethyl Ester HCI:........... 3,5g
Arginin:..................................... 2,75g
Taurin:...................................... 2,37g
Glukuronolakton:...................... 1,0g
Soyafasulyesi Extrakt:.............. 0,6g
Alfa Lipoikasit:........................... 50mg

Vitaminler:
............................................................ RDA
Vitamin B3:................................ 27mg .................. %150
Vitamin B6:................................ 3mg .................... %150
Vitamin B12:.............................. 1,5 µg ................ %150

güzel bir ürüne benziyor. kullanılmaya değer bence .. glutamn creatin türleri ve arginin bir arada olması bir kaç kombinasyonu barındırıyor..

Benim bünye hassas biraz,3-4 gr kreatin içince bile el yüz boyun kızarıyor felaket derecede.
Bir de bundan içsem ne olur düşünemiyorum,bir ölçekte 11 gr kreatin aşırı fazla değil mi?

"supplement konusunda tat benim için önemsiz" derdim. eskidendi bu..
bu ürünle bu fikrim değişti :D
forumda mhp glutamine sr için iğrenç tadı var denirdi, ki bana göre pek iğrenç değildi, tamam güzel sayılmazdı ama içilmeyecek bir şey de değildi...bu ürüne kadar :D

hayatımda tattığım en iğrenç tada sahiptir kendisi. o kadar ki, bir bardağa 4-5 dolu çay kaşını koyup karıştırıyorum bir tane de su bardağı hazır bekliyor. aynen rakı gibi :D bir yudum ondan hemen ardından bir yudum da su....bu arada bir dikişte içeni tebrik ederim. büyük saygı duyarım.

haaa...pre-workout olarak harika bir ürün, orası ayrı.

"supplement konusunda tat benim için önemsiz" derdim. eskidendi bu..
bu ürünle bu fikrim değişti :D
forumda mhp glutamine sr için iğrenç tadı var denirdi, ki bana göre pek iğrenç değildi, tamam güzel sayılmazdı ama içilmeyecek bir şey de değildi...bu ürüne kadar :D

hayatımda tattığım en iğrenç tada sahiptir kendisi. o kadar ki, bir bardağa 4-5 dolu çay kaşını koyup karıştırıyorum bir tane de su bardağı hazır bekliyor. aynen rakı gibi :D bir yudum ondan hemen ardından bir yudum da su....bu arada bir dikişte içeni tebrik ederim. büyük saygı duyarım.

savaş bide genrise dextroz mass ı denemeni tavsiye ederim. TriCreatine Plus ın tadı bal şerbet gibi kalır. proteinle beraber içmesem kusardım heralde :) ama etkili bi gainer mecburen katlanıyoruz.

aynen rakı gibi :D bir yudum ondan hemen ardından bir yudum da su....bu arada bir dikişte içeni tebrik ederim. büyük saygı duyarım.

Savaş yanına balık kavun peynir filan tam tam ortam olur. :D Lakin bizlere fondip yakısır. Şifa niyetine yarasın arkadaşlar... :D

arkadaşalar bu vitamin olayı dikkatimi cekiyo b6 b12 gibi vitamınler gunluk ıhtıyacın %150 si ne demek ya nıye bu kadar vıtamın abartılır kı zararlı...arastırdım b grubu vıtamınlerın fazla alınması parkınson gıbı kalp rahatsızlıklarına sebep oluyomus ve depo edılebılen bır vıtamın b6 b12 bıldıgım kadarıyla...proteınlerınde de boyle aynı fırmanın yıne vıtamınlerı cok fazla bu markayı tercıh edrken dıkkat etmek lazım bence...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:35 ----------

mısal olarak bu urunun yanında bırde ısolat proteını kullandıgınızı dusunun gunluk ıhtıyacın %300u uc katı oluyo bobreklere uzun vadede zarar vercektır kesınlıkle...kı bır servıs alırsanız boyle proteını ıkı servıs aldıgınızda artık gunluk ıhtıyacın beş katı gıbı oluyo...

arkadaşalar bu vitamin olayı dikkatimi cekiyo b6 b12 gibi vitamınler gunluk ıhtıyacın %150 si ne demek ya nıye bu kadar vıtamın abartılır kı zararlı...arastırdım b grubu vıtamınlerın fazla alınması parkınson gıbı kalp rahatsızlıklarına sebep oluyomus ve depo edılebılen bır vıtamın b6 b12 bıldıgım kadarıyla...proteınlerınde de boyle aynı fırmanın yıne vıtamınlerı cok fazla bu markayı tercıh edrken dıkkat etmek lazım bence...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:35 ----------

mısal olarak bu urunun yanında bırde ısolat proteını kullandıgınızı dusunun gunluk ıhtıyacın %300u uc katı oluyo bobreklere uzun vadede zarar vercektır kesınlıkle...kı bır servıs alırsanız boyle proteını ıkı servıs aldıgınızda artık gunluk ıhtıyacın beş katı gıbı oluyo...

bizim gibi ağır spor yapanlar için vitamin, mineral ihtiyacı çok farklı

ben 1,5 -2 saat spor yapıyorum. ortalama 2kg ter atıyorum. muhtemelen çok şey gidiyordur o terle birlikte...

Back
Yukarı