Genrise Whey Protein Çikolata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Scoobz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 gündür kullanıyorum tadı bazılarının dediği gibi kötü değil ideal, 1 hafta dolduğu zaman tam şekilde etkilerini yazabilirim

Bugün İlk defa Optimum aldım yanında gelen dergide sitenizi gördüm kaydoldum ve Genrise markasını gördüm yorumları okudum kimi ak kimi kara demiş. Optimum 230tl Genrise daha ucuz bu işi bilen arkadaşlardan net bir yorum göremedim merak ediyorum "Optimum yerine Genrise kullanabilir miyiz?"
Bu başlığın önceki sayfalarını okursan genrise whey ile ilgili birçok bilgiye ulaşırsın. Bu forumda genrise whey den daha ayrıntılı bilgi içeren (laboratuvar analizi bile mevcut) başka bir whey markası basligi yoktur belki de...

analiz ettirseler 250 300 tl verdikleri bazı protein tozu markalarının yüzde 50 protein içerdiğini öğrenirler zaten :D

analiz ettirseler 250 300 tl verdikleri bazı protein tozu markalarının yüzde 50 protein içerdiğini öğrenirler zaten :D
O kadar da degil [emoji3]
300 liraya mesela weider premium whey var. Bir analizle yarisinin sahte oldugu anlasilacak kadar basit hatalar yapmiyorlardir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

markasını tam bilmiyorum fiyatda 250 civarı olan bir protein tozunun analizinde yüzde 50 protein oranı görmüştüm labaratuvar raporunda :D amerikan şirketiydi ama onu hatırlıyorum

yani protein miktarının düşük olması aşırı sorun değilde atıyorum genrise izolede 82 gram protein var 100 gramda ama geri kalanı karbonhidrat yağ veya şeker gibi şeyler değil glutamin ve kreatin olması bca oranının yüksek olması güzel mesela.

Arkadaşlar bu ürünü nereden alabiliriz. Kendi sitesinin linki falan varsa atabilir misiniz. Ben iki farklı site buldum. Yardımcı olursanız sevinirim valla :D

Back
Yukarı