Genrise Whey Protein Çikolata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Scoobz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar; forumdaki iyi yorumlardan yola çıkarak ben de genrise protein 95 ürününden aldım, çikolata ve muz aromalı olarak. bunu seçmemin nedeni hem forum kullanıcılarından beachboy isimli üyenin soya+whey karışımları hakkında yazdığı yazı hem de bu görüşü destekleyen yabancı makaleler okumam oldu. Soruma gelince, gününfırsatı ndan(bodydrom un kardeş sitesi) 6 kutu bu üründen aldım. muz ve çikolata aromalılardan birer tanesini açtım, içlerinde ufak ufak çok sayıda topaklanma mevcut ve kokuları biraz keskin geldi. son kullanma tarihleri 8-12. Genrise kullanıp bu söylediklerimi tecrübe etmiş arkadaşlar var mı acaba?

Aynen ben de muzlu aldım ve dediğin ufak topaklanmalardan var, shaker da zor karışıyor, tadı da eskiden aldığım çikolatalı ürüne göre daha garip geldi, nişasta vs olma ihtimali yoktur inşallah

Ürünleri aldıktan sonra ölçek olmadığı için kaşık ile göz kararı koymuştum wheyi ve böyle birşey yok shaker'ın ağızına kadar köpürme oldu 1 saat bekledim anca kendine geldi daha önce kullandığım optimum ölçeğini buldum ve onunla koymaya başladığımdan beri su ilede süt ilede köpürmüyor. Demek istediğim ölçüyü az koyduğunuz için köpürüyor olabilir çünkü aynısı benimde başıma geldi ve topaklanma azda olsa var.Genrise yetkilisi Sadık Çınar ile görüştüm ;

Yüksek gramajlı ürün üretimini talep azlığı nedeniyle 2009 yılında durdurduk.
Topaklanma konusunda ise ürünlerin içeriğine mümkün olduğu kadar az yardımcı madde kullanmaktayız( topaklanmayı önleyici madde vs.). bu nedenlebir miktar topaklanma olabilir. Bu tip ürünler hızlı tüketildiği için problem oluşturmayacaktır.
Saygılarımızla,

diye dönüş yapıldı.%100 etki demiyorum dememde ama şuanda animal pak + universal creatine + universal amino beef kullanıyorum genrise whey proteine de başlayınca performansım biraz daha arttı sanki. Daha 1 hafta oldu belki psikolojik ama eski ürünlerimle kombine edince gözle görülür bir performansım oldu bana göre .Bundan sonra da kullanmayı düşünüyorum fiyat performans dedikleri bu olsa gerek.Ama şuan sıkışık durumda olmasam gidip yinede optimum vb markaları alırım aradaki uçurum fiyatta vardır elbet birşeyler.

o kadar olumlu yorumu okuyunca ben de GENRISE L-ARGININ 1000 mg ve GENRISE WHEY PROTEIN Sipariş ettim. Hayırlısı bakalım

Bu arada L-ARGININ 1000 mg nasıl kullanmamı önerirsiniz sitede gün içinde 1 kapsul alın demiş ama zaman belirtmemişler varmı tavsiyesi olan?

günde 5 mg olması lazım en az diye biliyorum

idman öncesi ve yatmadan önce kullanılıyor

gün içinde 7 kapsül alın diyor sitesinde
sen nerede okudun 1 kapsülü

Son düzenleme:
L-Arginin MSM (Nitrox)

benim dediğim
sayfanın en alt sağ başında,senin verdiğin link açılmıyor ama aynı sayfada benim yazdıgım
ne farkları var bilmiyorum,ama 1 kapsül yetersiz gibi sanki

bencede yetersiz ben bunu antremandan önce 2 yatmadan önce 2 alayım bakalım nası bir sounuç çıkacak...bu arada teşekkürler yardım için...

Konuyu hortlatmak istemezdim ama 4 tane genrise Whey Protein Complex 700g toz sipariş ettim bu ürünü günde 3 defa kullanmakta her hangi bir sakınca olurmu kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Evet bende almayı düşünüyorum şuan whey proteinini

fiyatları çok uygun olduğu için bu ürün çok dikkatimi çekti fakat ürün kalitesi için yapılan en son yorum 2012 yılına ait . üzerinden 3 yıl geçtiği sorma ihtiyacı hissettim . ürünün şimdiki kalitesi nedir ? aktif olarak ürünü kullanan arkadaşlar varsa ürünün tadı topaklanma sorunu vs hakkında yorum yaparlarsa sevinirim .

2Ay once kampanyadan 4kutu aldim. 1kutu bitti 2cisi bitmek uzere, sadece whey kullandigim icin zannedersem fazla bi etki gostermedi, bugun arjin glutamin bcaa siparisi verdim bunlarla kullaninca fark olacagini dusunuyorum.

LG-P725 cihazımdan gönderildi

Back
Yukarı