technical1967
Üye
söylemediğinize göre eskisi gibi topaklanma yada tad sorunu yok o zaman hocam ?
benim aklım almıyor 100 gr da 94 gr protein olacagını senin aklın kesiyorsa bişey diyemem o kadar kaliteli bir proteinin fiyatı kesinlikle bu kadar uygun fiyata olmaz her zaman ucuz malda bi sıkıntı vardır kalitesizlik vardır belgelerine gelince nitroful unde saglık bakanlıgından belgeleri vardı genrise markasını ben 5 yıldır biliyorum bu ürünün nasıl tanıtım için fiyatı düşük 5 yıldır tanıtamadılar benim görüşüm bunlar asla kimseye tavsiye etmem[DOUBLEPOST=1451461853][/DOUBLEPOST]çok yakın zaman da internet sitesinde verilen adrese gittim. yerinde ortak olduğu başka bir firma vardı. oradan taşınmış olduğunu söylediler. irtibat için telefon numarası aldım.
konuştuğum kişiler depolarının yeterli gelmediğini onun için taşındıklarını istersem depolarını ziyaret edebileceğimi söylediler.
fabrikalarını görmek istediğimi söyledim. fakat her isteyenin fabrikayı gezemeyeceğini belirttiler (ki bence her isteyen fabrikayı herhalde gezebilir,galoş,bone,maske diye icatlar var artık..) fabrikaları kırıkkale yolundaymış..
ürünlerinin hammaddelerini yurtdışından getirip, formülasyonu, kapsülasyonları ve paketlemeleri tr de yapıyorlarmış.
100 küsür ülkeden hammadde alıyorlarmış (tabiiki bir çok ürün için bürçok hammadde çeşidi var). en çok whey kullandığımız için onun nereden alındığını sordum. Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama wheyin hammaddesini dünyada üreten amerika,avusturya ve yeni zelanda olduğunu, eskiden yeni zelandadan aldıklarını (avusturyada olabilir tam hatırlamıyorum) ancak şuan amerikadan aldıklarını belirttiler.
internet sitelerinde önemli kuruluşların sertifikaları var. ayrıca sağlık bakanlığından ürünler üzerindeki ruhsat nolarından teyit edebileceğimizi söylediler.
çok ucuz olduğunu ve sebebini sorduğumda şu an kar amacı gütmediklerini sadece piyasaya girmek ve firmayı tanıtmak amacında olduklarını söylediler.
en iyi tanıtımın bence ünlü vg cilere sponsor olarak yapılabileceğini düşündüğümü ilettim.
ben yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum. tabiiki bu steroid değil, etkisini ya da oranını anlayabilmek mümkün değil. fakat kullandığım süre içerisinde gelişmem gayet iyiydi ( supplementten dolayı gelişmem iyiydi demiyorum ). Kullanımıda gayet güzel. ben aromasız ve çükolata aromalı kullanıyorum. topaklanma kesinlikle olmadı, çok kolay karışıyor. tadı güzel (çikolatalının) aromasızın hiçbir tadı yok. fakat ben içine limon sıkıyorum ve limonata gibi çok güzel gidiyor..
bence genrise ürünleri kullanılır...
normalde bu kadar uzun ileti yazmam. ama yabancıların bizi sömürmesini istemiyorum. eğer genrise bu fiyata satıyorsa ve hala varlığını sürdürebiliyorsa demek ki bu ürünlerin gerçek fiyatları bunlardır. paramız bir türk firmasına gitsin, büyüsün, hammadeyi üretecek pozisyona gelsin (daha ucuza maletsin), biz yabancılara satalım... ben supplementleri bayanların kozmetik ürünlerine benzetiyorum biraz da... sürersen kırışıklıklar kaybolur, sürersen gençleşrsin, güzelleşirsin vs vs. insanların kendi duygularını kendilerine parayla satıyorlar... bence supplement pazarı da öyle.. kullanalım ama çok ayrıntıya girmek bence gereksiz...
ürünün tarihi geçtigi zaman degiştirmek zorunda kalmadan satışa devam ederler işte kolaylık oluryazmayı da unutmuşum kutunun üzerinde son kullanım tarihi de yazmıyor . sağına soluna altına her bir tarafına baktım . arkadaşa baktırdım yok yazmamışlar . pes !
ben bizzat mail aracılığı ile görüştüm. izole olanı muhteşem bir ürün gibi duruyor. 100 gramda 80-82 gram protein olduğunu söyledi bana. içindeki glutemin ve kreatin le birlikte 700 gr olan izeleyi deneyeceğim. 60 tl fiyatı diğer birçok ürüne göre gayet makul ve değerlerini karşılaştırdığım bir çok düşük ve orta seviyeli markayı 2 ye katlıyor üst düzey diye saydığınız markalarla arasında pek bir fark yok. diğer bir ürünübenim aklım almıyor 100 gr da 94 gr protein olacagını senin aklın kesiyorsa bişey diyemem o kadar kaliteli bir proteinin fiyatı kesinlikle bu kadar uygun fiyata olmaz her zaman ucuz malda bi sıkıntı vardır kalitesizlik vardır belgelerine gelince nitroful unde saglık bakanlıgından belgeleri vardı genrise markasını ben 5 yıldır biliyorum bu ürünün nasıl tanıtım için fiyatı düşük 5 yıldır tanıtamadılar benim görüşüm bunlar asla kimseye tavsiye etmem