Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
Sipariş vericektim ta ki yorumunuzu okuyana kdar.Bu düsünceniz halen devam etmektemi acaba? Geçen sene bu markanın Creatin ve omega3 urunlerını kullanmıstım.Whey de böyle bir durum varmı gerçekten?

bende muzlusunu kullanıyordum iki ay önce . shaker a koyup dersaneye goturdugumde koklamak ısteyenler falan oluyordu kızların cogu nışasta gıbı kokuyor diyordu ballkick

arkadaslar bu genrıse'ın en ıyı proteın tozu hangısı ızolat olan mı ızolat complex mı? adamlar bır suru proteın cesıtı yapıp koymuslar sıtelerıne. dextroz mass almayı dusunuyorm yanınada deneme amaclı bır proteın tozu ama hangısı?

1,5 kutusunu bitirdim karsısk meyve suyuna karıstırp içiyorum etkı olarak bişey hissetemedım whey poteın complex le whey proteın isolat komplex urunlerı orta fiyat bir ürün ben 4 kutu aldım ama etkı acısında hiç bir etkısı yok içinde amino vebcaa glutamın olmadığı için ant zor gecıyor ama bu genrisenin 3 tane pahalı koplex proteın tozu var onların içeriği guzel ama 700 gr 60,55,70 tl bu 3 ürünü kullanmak isterım ama 70tl dan 3 tane alsam 210 tl yapar oda biraz tuzlu gelir
syntrax whey aldım bugun artık genrıseyı of gunlerde ve vucudun proteın mıkatraını karsılaması için kullanıcam
whey proteın komplex ve whey isolat omplex ürünü orta karar bi ürün

Amino (aminoasit) ve bcca, glutamin yok demeden önce içeriğine bir baksaydın. Ya da bcca nın, aminoasit in ne olduğunu bilmiyorsun.

''BCAA, Branched Chain Amino Acides'in kısaltması olup, L-Leucin, L Valin ve L- Isoleucin'den meydaha gelir.''

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bcaa-nedir-ne-ise-yarar-t45693.html?p=453041

Aminoasitin ne olduğunu yazmaya gerek var mı?

İçeriğe bakarsanız bence gayet iyi. Glutamin de glutamik asit olarak geçiyor

Bir de bu etkisini nasıl anlıyorsunuz?
Steroid almadınız ki etkisini bariz bir şekilde hissedesiniz. Tavuk yeyince etkisini hissediyor musunuz? Yine protein aldınız..
Ben bir türlü bu hapların ve tozların etkisini kendimde açıkça hissedemiyorum. Tamam, gelişim oluyor ama bunun tek ya da en önemli nedeni toz ya da hap değil ki? Ya da tam tersi gelişememenin nedeni de bu değil.

Eklentiler

• genrise içerik.jpg
    genrise içerik.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 503
Son düzenleme:
Amino (aminoasit) ve bcca, glutamin yok demeden önce içeriğine bir baksaydın. Ya da bcca nın, aminoasit in ne olduğunu bilmiyorsun.

''BCAA, Branched Chain Amino Acides'in kısaltması olup, L-Leucin, L Valin ve L- Isoleucin'den meydaha gelir.''

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bcaa-nedir-ne-ise-yarar-t45693.html?p=453041

Aminoasitin ne olduğunu yazmaya gerek var mı?

İçeriğe bakarsanız bence gayet iyi. Glutamin de glutamik asit olarak geçiyor

Bir de bu etkisini nasıl anlıyorsunuz?
Steroid almadınız ki etkisini bariz bir şekilde hissedesiniz. Tavuk yeyince etkisini hissediyor musunuz? Yine protein aldınız..
Ben bir türlü bu hapların ve tozların etkisini kendimde açıkça hissedemiyorum. Tamam, gelişim oluyor ama bunun tek ya da en önemli nedeni toz ya da hap değil ki? Ya da tam tersi gelişememenin nedeni de bu değil.

glutamik asit=glutamin degildir.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...-oyunu-t47134.html?t=47134&highlight=glutamin

weightlifter Ben PCV komplex kullanıyorum shaker ile çok rahat karışıyor portakal aromasıda iyi içimi rahat bir ürün...

Etkisi mükemmel ! hatta biceps- brachii; kullanımdan 3 hafta sonra peak seviyesine geldi. göğüslerde ise pectoralis major ve minor lif lif birbirinden ayrıldı.

tavuk, balık, kırmızı et yerken nasıl etki alıyorsanız Protein tozlarından 'da farklı bir etki beklemeyin.

keşke bu kadar gereksiz ve agresif bir mesaj yazmadan önce ürünün içeriğinide bi inceleseydin,ürün sadece protein içermiyor
bende biliyorum protein tozunun etkisi ile ilgili soru sorulmayacagını

keşke bu kadar gereksiz ve agresif bir mesaj yazmadan önce ürünün içeriğinide bi inceleseydin,ürün sadece protein içermiyor
bende biliyorum protein tozunun etkisi ile ilgili soru sorulmayacagını

Tek etkisi vucuda hızlı karısması yanı antremandan sonrası ıcın ideal.Fark yarattıracak anabolic etkisi yok bildiğin peyniraltı suyu.Ürün içeriği her potein tozuyla ortalama aynı sadece biraz daha detay verili bence güvenilir bir firma en azndan Türk firması. Izole Complex whey'i yakında denemeyı dusunuyorum ancak bir kac kisi nişasta falan kokuyor deyince kıllandım biraz ne kdr doğru artık.

Tek etkisi vucuda hızlı karısması yanı antremandan sonrası ıcın ideal.Fark yarattıracak anabolic etkisi yok bildiğin peyniraltı suyu.Ürün içeriği her potein tozuyla ortalama aynı sadece biraz daha detay verili bence güvenilir bir firma en azndan Türk firması. Izole Complex whey'i yakında denemeyı dusunuyorum ancak bir kac kisi nişasta falan kokuyor deyince kıllandım biraz ne kdr doğru artık.

okumadan yazıyorsunuz sanırım
bir önceki sayfada ben PVC ürününü kullanan arkadaşa sordum etkisi nasıl diye
Whey protein den bahsetmiyorum yani

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:13 ----------

weightlifter Ben PCV komplex kullanıyorum shaker ile çok rahat karışıyor portakal aromasıda iyi içimi rahat bir ürün...

etkisi nasıl peki

şöyle yapıyımde karışmasın bari

K.bakmayın arka sayfaya bakmadn yazdm.Başlık Genrise whey olunca PVC ürününden bahsettiginiz aklıma gelmedi :) PVC ürününü de inceledım bir ara , içinde SOYA proteini var bolca ben sıcak bakmıyorum soyalı ürünlere. Ancak baya kişi verim aldıgını soyluyor artık neye göre aldıgını bılemıcem içinde çok şey var cunku Creatinden tut tribulus glutamin vs..

750 gr tek kutu ile anlaşılacak bir durum değil ama yazdığı değerler gerçekten içinde varsa katkısı olmaması gibi bir durum söz konusu olmaz diye düşünüyorum..weightlifter

az önce sitesinden fiyatlarına baktımda arkadaşlar neden macera arıyorsunuz ben anlamış değilim 750 gramlık whey 45 tl, 2.3 kg lık adam gibi bir whey in fiyatıda 130 150 tl arası değişiyor aynı fiyata adam gibi why almak varken gidip bunu alıyorsunuz ve bir sürü şikayet ne mantıkla aldıgınızı anlayamıyorum.

az önce sitesinden fiyatlarına baktımda arkadaşlar neden macera arıyorsunuz ben anlamış değilim 750 gramlık whey 45 tl, 2.3 kg lık adam gibi bir whey in fiyatıda 130 150 tl arası değişiyor aynı fiyata adam gibi why almak varken gidip bunu alıyorsunuz ve bir sürü şikayet ne mantıkla aldıgınızı anlayamıyorum.

Baktığın yere göre fiyat değişir. Başka bir sitede 700 gr Whey İsolate 33 TL , Whey Konsatre 28 TL .

muzlu almayın yeter adama sporu bıraktırır o tat o koku...

İlk defa protein tozu aldım ve fiyatı uygun olduğu özelliklede türk malı olduğu için tercih ettim lakin şöyle bir durum söz konusu su ile karıstırdım tadı berbat ötesi. Bu gece yatmadan önce süt ile karıstırıp içicem umarım tadı süt ile birazcık daha güzelleşir. Su ile karıstırmanızı tavsiye etmem insan soğuyor spordan gerçekten tiksindirici bir tadı var.

Back
Yukarı