Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
Ucuz yollu olarak bakmayın ucuzluğu kalitesinin değil kazıklanmayışımızın, müşterilerine verilen değerin bir yansımasıdır. Bu arada Komutantopatan iyi paylaşmışsın müşteri profili benim gibi insanlarsa -özel harekatçıların tercihi- söylemi eminim Genrise'ı birkaç adım öne çıkaracaktır:) iyiymiş cidden:D

Içerisindeki sorbitol (E420) avrupada yasaklanmış bir madde bugün öğrendim 1 haftalık var onuda kullanıp birdaha almaycağım zararlar inanılmaz derecedeymiş lütfen konuya bunuda ekeyiniz link aşağıda ve daha fazlası var internette
http://www.dogalvadi.com/saglik/yapay-tatlandiricilar.html
açıkcası sizin verdiğiniz site hariç herhangi bir yerde böyle muhteşem zararlı birşey olarak yazmıyor.Vikipedi de bile 1 yaşından küçük çocuklar için sakıncalıdır yazıyor sadece avrupa'da yasaklı olduğunu felan göremedim ki olsa avrupa'da satış yapan protein firmaları nasıl satış yapıcak?

Arkadaşlar eski yazımlarda toz kalıp gibi nemli vs. söylemler olmuş bende Genrise denemeyi düşünüyorum.Şu tozun fotoğrafını çekip birisi koyabilir mi ? nemli falan dedikleri için söyledim içimiz rahatlasın.Bide tat olarak hangisini önerirsiniz çikolatalı mı çilekli mi ?[DOUBLEPOST=1435574865][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar eski yazımlarda toz kalıp gibi nemli vs. söylemler olmuş bende Genrise denemeyi düşünüyorum.Şu tozun fotoğrafını çekip birisi koyabilir mi ? nemli falan dedikleri için söyledim içimiz rahatlasın.Bide tat olarak hangisini önerirsiniz çikolatalı mı çilekli mi ?

açıkcası sizin verdiğiniz site hariç herhangi bir yerde böyle muhteşem zararlı birşey olarak yazmıyor.Vikipedi de bile 1 yaşından küçük çocuklar için sakıncalıdır yazıyor sadece avrupa'da yasaklı olduğunu felan göremedim ki olsa avrupa'da satış yapan protein firmaları nasıl satış yapıcak?
"e420 sorbitol zararları "diye yazınca 599 adet site sayfa falan mevcut yasaklı olduğu ülkelerde yazıyor ben genrise ile de görüştüm saolsunlar aradılar bni çok hoşuma gitti biz bu maddeleri minimum düzeyde kullanıyoruz diye açıklama yaptılar günlük LD50 diye bir dozajı vardır bunların çok çok altında bi kaç msj aşağı bakarsanız görebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığım araştırma sonucu iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olarak üniversitede kimyadan biyolojiye insan sağlığı üzerine almış olduğum eğitimler sonucu edindiğim bilgiyide kullanarak ;
Firma yetkilleri ile de görüştüm dedikleri maddeleri oranları araştırdım kim ne kadar kullanıyor diye elin ingilizinden aldığım toz da daha fazla kimyasal tatlandırıcı var gene bu sorbitol doğal tatlandırıcı üzüm elma vs gibi meyvelerden elde edilebiliyor diğer firmalar kimyasal lab da üretilen tatlandırıcı kullanıyor.
Genrise da en az tatlandırıcı o kadar az ki tadı değişmiyor tadı ne kadar güzel o kadar tatlandırıcı var optimum weider muscletech dymatize vs çoğundakilerin oranı inanılmaz derecede içeriyor bu yüzden tatları mükemmel kıvamları da değişiyor sizce neden =) .
İçrerik olarakta yani amino asit profili weider la aynı değerlere sahip olduğundan hiç gerek yok 300 tl vermeye 110tl veririm 2 ay kullanırım =)
Gördüm ki en az tatlandırıcı bu üründe genrise dan spinat extract 3 kutu almıştım proteine bu markadan devam gelişimim 2 ay oldu önceki halimden eser yok 1 kilo almadım kas kütlem arttı 3.8 kg tam olarak ölçümleri koru hastanesinde yaptırdım 125 tl ye yapıyorlar spinat da tavsiye ederim bu arada creatin de burdan kullanıorum =)
Zaten tavsiye üzerine almıştım . Arkadaşım pro. vücut geliştirici türkiyede yarışmalara katılıyor adam bunu kullanıyor.
Diğer markalarda kullanılan tatlandırıcılar kısırlık damar sertliği bunama kalp büyümesi gibi yan etkilere sahip .
Bence burdan devam firmaya da verdiğim zarardan dolayı özürdilerim.
Bu kadar ilgili alakalı insanlar olduğunu görmek kendileri profil açık bana saldırabilicekken bana açıklama yapmaları gerçekten çok güzel .

genrise.jpg

Tozun görüntüsü bu şekilde arkadaşlar

genrise.jpg

Tozun görüntüsü bu şekilde arkadaşlar
Arkadaşlar eski yazımlarda toz kalıp gibi nemli vs. söylemler olmuş bende Genrise denemeyi düşünüyorum.Şu tozun fotoğrafını çekip birisi koyabilir mi ? nemli falan dedikleri için söyledim içimiz rahatlasın.Bide tat olarak hangisini önerirsiniz çikolatalı mı çilekli mi ?[DOUBLEPOST=1435574865][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar eski yazımlarda toz kalıp gibi nemli vs. söylemler olmuş bende Genrise denemeyi düşünüyorum.Şu tozun fotoğrafını çekip birisi koyabilir mi ? nemli falan dedikleri için söyledim içimiz rahatlasın.Bide tat olarak hangisini önerirsiniz çikolatalı mı çilekli mi ?
toz nemli değil sakladığın yer nemli ise nemli olur bende öyle birşey söz konusu değil.
çikolata tadı tatlandırıcı az olduğundan süte benziyor bnce iyi bir özellik ne kadar tat o kadar şeker ve kimyasal tozu pro çalışan yarışmalara katılan bi arkadaşım var o kullanıyor ondan tavsiye ile aldım . amino asit profili weiderla kafa kafaya paran çöpe atılıcak kadar kıymetli ise weider al :D yoksa ötekilerden çok daha başarılı bence bundan önce ingiltereden aldığım tozu kullanıordum bitince aldım[DOUBLEPOST=1435655798][/DOUBLEPOST]birde casein çıkarsalarda alsak :D

toz nemli değil sakladığın yer nemli ise nemli olur bende öyle birşey söz konusu değil.
çikolata tadı tatlandırıcı az olduğundan süte benziyor bnce iyi bir özellik ne kadar tat o kadar şeker ve kimyasal tozu pro çalışan yarışmalara katılan bi arkadaşım var o kullanıyor ondan tavsiye ile aldım . amino asit profili weiderla kafa kafaya paran çöpe atılıcak kadar kıymetli ise weider al :D yoksa ötekilerden çok daha başarılı bence bundan önce ingiltereden aldığım tozu kullanıordum bitince aldım[DOUBLEPOST=1435655798][/DOUBLEPOST]birde casein çıkarsalarda alsak :D
Almayı düşünüyorum zaten de banka kartımla alıcam firmaya mail attım siteden banka kartı ile alınıyor mu diye deneyin bir dedi olmadı kapıda kredi kartı ile ödeme yaparsınız dedi bu şekilde ödeme yapabilirsem alacağım yoksa diğer markaları kullanmak zorunda kalacağım zira hiçbir supplement mağazasında yok.

Tatlandırıcıyla ilgili açıklama yapmış Genrise
Değerli Üyelerimiz; Katkı maddeleri konusunda ne kadar hassas olduğumuzu bizi yıllardır takip eden üyelerimiz iyi bilir.
Tatlandırıcı konusunda da yıllardır müsade edilen dozların çok altında kullandığımızı her zaman dile getirdik. İthal yada yerli
tüm firmalar ürünlerinde tatlandırıcı kullanır ve tüm tatlandırıcılar müsade edilen dozun üzerinde zararlıdır. Genrise ürünlerinde
çok düşük dozlarda tatlandırıcı kullanmakta olup bu nedenle ürünlerimiz yıllardır tadı konusunda eleştirilmiştir. Önceliğimiz her zaman
insan sağlığı olmuştur. Bu konuda Genrise ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Saygılarımızla

Almayı düşünüyorum zaten de banka kartımla alıcam firmaya mail attım siteden banka kartı ile alınıyor mu diye deneyin bir dedi olmadı kapıda kredi kartı ile ödeme yaparsınız dedi bu şekilde ödeme yapabilirsem alacağım yoksa diğer markaları kullanmak zorunda kalacağım zira hiçbir supplement mağazasında yok.[DOUBLEPOST=1435696006][/DOUBLEPOST]
Almayı düşünüyorum zaten de banka kartımla alıcam firmaya mail attım siteden banka kartı ile alınıyor mu diye deneyin bir dedi olmadı kapıda kredi kartı ile ödeme yaparsınız dedi bu şekilde ödeme yapabilirsem alacağım yoksa diğer markaları kullanmak zorunda kalacağım zira hiçbir supplement mağazasında yok.
kapıda nakit ödeme seçeneği var sanırım veya havale yapabilirsiniz internet bankacılığı ile bn öyle almıştım

403 giriş hatası alıyordum ssurekli , yeni profil açmak zorunda kaldim. Sadık bey ile sürekli irtibat halindeyim ve sağolsun kısa surede cevaplandırıyor. Yerli whey ve casein ürünleri ramazan bitiminde cikiyormus . bcaa ve glutamin satısınız olacak mi diye sorduğumda ise ona da "şuan bcaa ve glutamin ham maddesi için anlasmamiz tamamlandı ,sanırım 45 güne kadar satışa sunulacak " diye bir cevap verdi.

403 giriş hatası alıyordum ssurekli , yeni profil açmak zorunda kaldim. Sadık bey ile sürekli irtibat halindeyim ve sağolsun kısa surede cevaplandırıyor. Yerli whey ve casein ürünleri ramazan bitiminde cikiyormus . bcaa ve glutamin satısınız olacak mi diye sorduğumda ise ona da "şuan bcaa ve glutamin ham maddesi için anlasmamiz tamamlandı ,sanırım 45 güne kadar satışa sunulacak " diye bir cevap verdi.
süper oldu genrise ın piyasada olması kazıklanmaya gerek yok =)

Back
Yukarı