Ozelden link atarmisin hocam,bende almak isterimAroma dandır kesin bazı aromalar daha kolay tat olayında uyum sağlarken bazı aromaların yapımı daha zor heralde başka bişey aklıma gelmiyor ama piyasada 150 tlye 2300 whey var artık yani fiyatları biraz daha artarsa ucuzuktan cıkacak ben mesela scıvation whey proteini 144 tl ye alıyorum 2220 gr
Sent from my iPhone using Tapatalk
bilgimiz yok sadık beye mail at cvp verir.isolatın üretim teknolojisi cfm mi bilen varmı
hocam bende geçenlerde 4 lü instant whey aldım benimkinde de bi leblebi tozu tadı var sanki şeker kaplı leblebi aroması alıyorum. neden kaynaklanıyo acaba bu olaybu yeni formülde içtikten sonra damak tadı olarak leblebi tozu tadı geliyormu bazende çalkaladıktan sonra shakerı 1 dakkalığına bırakıyorum üstte bir katman oluşuyor kahvede eski formülünü denerdim harika olurdu şimdi kahve ile yapıyorum yine o katman üstte kaymak gibi duruyor bunları fark eden oldumu aranızda?
kakao aromasından kaynaklanıyor sanırım ben kahfe yapardım mesela güzel dağılır kahfede bir sorun oluşmazdı şimdi yapıyorum üstünde tabaka gibi kalıyor o aroması o yüzden sade çıkartırsa kahfe içerken kullanıcam bunlarla olmuyor çünkü alfasol diye bir aroma var ben daha önçe tadını bildiğim bir aroma ona çok benzettim tabikide yanılıyor olabilir toz olarak alırsın protein tozlarına filan rahat karıştırılır sade whey al içine karıştır alfasol aromayı istediğin tatda var olsun sana aromalımerhaba
hocam bende geçenlerde 4 lü instant whey aldım benimkinde de bi leblebi tozu tadı var sanki şeker kaplı leblebi aroması alıyorum. neden kaynaklanıyo acaba bu olay
Size katılmıyorum. Bahsettiğiniz marka şu anda bende mevcut, 42 gram tozda yüzde 22 protein oranı varken, Genrise 30 gramda bu protein oranına ulaşıyor.Aroma dandır kesin bazı aromalar daha kolay tat olayında uyum sağlarken bazı aromaların yapımı daha zor heralde başka bişey aklıma gelmiyor ama piyasada 150 tlye 2300 whey var artık yani fiyatları biraz daha artarsa ucuzuktan cıkacak ben mesela scıvation whey proteini 144 tl ye alıyorum 2220 gr
Sent from my iPhone using Tapatalk
scivationda 31 gr da 21 gr protein vardır dediğin marka bu ise hemde yabancıdır artı bu günde champion nutrition sparişi verdim buda 34.5 gramında 22 gram protein vardır fiyatıda 149 tl dir kargo bedavadır + durumu biraz iyi olan yabancıyı tercih eder ve yanında protein barda hediye Genrise 110 +kargo ettimi 120 protein bar 7 127 fark 22 tl taksitli alsan vade farkını koyuyor aba ben dediğim şekilde aldımmı 9 ay taksit kesinlikle vade farkı yok toplamda 25 tl için kimse genriseye saldırmaz ben 500 tl veriyorum 3 kutu aldıysam 3 e böldürüyorum bide bunun yanında bana shaker 3 tane protein bar hediye geliyor dediğimgibi bu sadece benim müşteri olarak tercihimdir başkalarını bilemem.Size katılmıyorum. Bahsettiğiniz marka şu anda bende mevcut, 42 gram tozda yüzde 22 protein oranı varken, Genrise 30 gramda bu protein oranına ulaşıyor.
Yani porsiyon sayısı olarak hesaplarsanız bile çok çok ucuz Genrise.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sporcu gıdası yurtiçine giriş yaparken testler yapılır ve sonuçları kutu üzerine yapıştırılır.scivationda 31 gr da 21 gr protein vardır dediğin marka bu ise hemde yabancıdır artı bu günde champion nutrition sparişi verdim buda 34.5 gramında 22 gram protein vardır fiyatıda 149 tl dir kargo bedavadır + durumu biraz iyi olan yabancıyı tercih eder ve yanında protein barda hediye Genrise 110 +kargo ettimi 120 protein bar 7 127 fark 22 tl taksitli alsan vade farkını koyuyor aba ben dediğim şekilde aldımmı 9 ay taksit kesinlikle vade farkı yok toplamda 25 tl için kimse genriseye saldırmaz ben 500 tl veriyorum 3 kutu aldıysam 3 e böldürüyorum bide bunun yanında bana shaker 3 tane protein bar hediye geliyor dediğimgibi bu sadece benim müşteri olarak tercihimdir başkalarını bilemem.
Sadık bey senin facebookdan 149 tl ye aldığın proteine sitem etmiş3 4 kutu alımlarda kampanya yapsın istiyorum ben mesela 29 sunda yarışma var arkadaşlarda 120 gr whey tüketiyorlar yetmiyor))