ülkemizde o kadar yarışmacı ve kendini geliştirmiş sporcu larımız var bu sporcular kendi paralarıyla suplement alan kişiler bu kişilerin hiç biri bu markayı kullanmıyorlar ulkemizde çok suplement satan firma var bi kaç firma dışında hiç kimse satmıyor kalite her zaman kendini belli eder bana göre benim görüşüm budur sizlerin görüşlerinede saygı duyuyorumkalite sporcuların övdüğü kaç marka gördün sen.adamlar para veya sponsorluk almadan hangi markaya övgü yağdırmış bugüne dek.fenerbahçe atletizm takımının hiçbir araştırma yapmadan genrise ürünlerini kullanacağını sanmıyorum.
ben avrupa ürünlerinde yerli ürünlerinde buraktıgı kar ları iyi biliyorum çünki suplement magazasında çalıştım bilgim gayer iyi o kadar ileri seviye sporcu gelip kendi paralarıyla avrupa ürün alıp kullanırlardı hiç biride yerli markayı tercih etmezler çünki yerli ürünlerimiz beş para etmez bunu ileri seviye sporcuların hepside biliyor genrisede bu ürünlerin içindetüm sayacağın sporcu isimleri için söylüyorum ki yalan diyen olursa buraya yazabilir;hiçbiri kar marjı düşük ürün satmaz ve kullanıyorum demez.en düşük kar marjları şu anda yerli paketleme yapılan hard lıne ve genrise markasında mevcut.toptan alım yapayım dediğinizde dahi size kalacak kar komik rakamlarla ifade ediliyor.birçoğu zaten kullandığını değil sattığını övüyor.başka türlü kendi masraflarını çıkaramazlar.
benim görüşüm beş para etmez senin görüşünde kaliteli olabilir ben kendi düşüncemi söyledim bmw de avrupa tofaş ta yerli her üretimde avrupa bizden kaliteli dünyanın bütün ülkelerinde avrupa ürünler tercih ediliyosa vardır bir sebebi burda siz istediginiz kadar ürünü övün ben ürün ile ilgili yorumlarım bunlardır bu ürünü lıp kullanmak isteyen arkadaşlara da şunu söylemek isterim çalıştıkları salonlarda ileri seviye sporcular dan fikir alıp almaya kalksınlar kendi başlarına bu ürünü almasınlar araştırıp tecrübe sahibi kişilerden fikir alsınlar benden bu kadar başkada ne bişey söylerim nede yazarımpeki neden yerli ürünler 5 para etmez? neden ''avrupa ürünler'' kalitelidir bilgin var mı? bizi bu konuda bilgilendirir misin? bu şekilde bir iddian varsa hammadde temin yerlerini, içeriklerini, üretim şekillerini biliyor olmalısın. Yoksa sadece ''ileri seviye sporcular'' bunları kullandıkları için mi ''avrupa ürünler iyidir'' sonucuna varıyorsun?
Bende ankaradayım ve bende görmek istiyorum üretim yerlerini açsınlar madem çok kaliteli avrupa ürünleri kadar. 5 para etmediğini bende düşünmüyorum. İşe yaramıyor demek 5 para etmez ama çok işe yaradığını da düşünmüyorum diğer ürünlere oranla.Bi ürünü kötülemek çok kolay hele Türk mallarını . Ben şansen Ankara daki üretim yerlerini görmeyi isterim. Önceden görüşüp izin alıp çünkü tesis temiz olmalı ve girip çıkması kolay değildir diye tahmin ediyorum . Forumdan bir grup oluşturup gidip yerinde ziyaret edip sorularımızı sorup belgelere bakabiliriz en kolayı bu olur ama 5 para etmez demeyin bende kullandım hepsi aynı %15-20 fark vardır beslenmeye takviye ürün bunlar steroid deilki
Kesinlikle katılıyorum .Son dönemlerde formülde vs. değişme mi var acaba ? uzun zamandır spora uzaktım (4.5 ay) tekrar başladım elimde 1 kutu açılmamış 1 kutunun ise yarısı var. Yakın zamanda kullanmayı düşünüyorum. Hiç bir ürün mucizevi değildir, hele ki protein etkisi en zor görülen desteklerden biridir. Ancak 2-3 ay sonra ölçümle kilo,yağ,ölçü vs. değerlerine bakarak sonuç alınıp alınmadığı anlaşılır. Fiyatının makul oluşu nedeniyle 4 kutu sipariş vermiştim geçen sene. İçme topaklanma konusunda sıkıntı yaşamadım, güzel bir diyetle de iyi sonuç aldım. (mucize değildir, düzgün beslenme ve sıkı disiplin ile takviye yapılmalıdır.)