eediz
Üye
85 lira olduğunda gayet güzeldi fiyatına oranla değerler benceBol laktoz bol sorbitol düşük protein miktarı sınıfta kalmış bir marka artık
Sent from my iPhone using Tapatalk
85 lira olduğunda gayet güzeldi fiyatına oranla değerler benceBol laktoz bol sorbitol düşük protein miktarı sınıfta kalmış bir marka artık
Madem öyle 100 gr mında ne kadar laktoz ve sorbitol var yazılı olarak versinde görelim bakalım neymiş oranlar aylardır millet içindeki sorbitol ne kadar var diye soruyor ne hikmetse bir cevap verilemiyor sitesinde yazsın ne kadar sorbitol var ürünün içinde ve laktoz miktarı ben tüketiçiyim ve merak ediyorum dymatize kullanıyorum zaten ama sorum benim ne kullanacağım değil ürün hakkında bilgi ben hiç bir şey kullanmaya bilirim ama ürün hakkında bilgi alma hakkımda var yorum yapmadaGenrise da bol laktoz ve sorbitol olduğunu nerden biliyorsunuz? Laktoz için değer veremeyeceğim fakat sorbitol oranın büyük firmalara kıyasla 1/3'ü olduğunu öğrenmiştim. Dediğiniz Wayoutnutrition'a baktım, ben ilk kez duydum. ürün 179 TL ve 57 servis yani 40 gram her servis . Genrise 70 servis. Yani ürünün 70 ölçeği aslında 200 TL ye geliyor. İlla ben Genrise kullanmam diyorsanız o fiyatlara biraz daha koyup Dymatize, Muscletech filan tercih edin bence...
Daha dur pahalanır o ama bu kalitede zaten müşteri desteğini çeker görün yakın zamanda her kez ürünün kaliteli olmadığı anlıcak o sorbitol ve laktoz ile meraktan 1 kere alırlar bir dahada almazlar isolat ürünü var isolatla alakası yok 72 gr isolatmı olur üzerine glutemin ekliyor yok onu ekliyor protein 83 gr oluyor oldu böyle isolatmı olur bcaa desen o ayrı bir fiyasko zaten onun üzerine 20 tl koyar yabancı alırım kafam ağrımaz adamlar dünya markası der geçerimValla artık benim bütçemi genrisede aşmaya başladı tavuğa devamson 3 ölçek kaldı tadını çıkara çıkara bitireyim artık
![]()
Optimum şuanda mobile özel 185 lira hepsibura.. Sitesinde bütün suplementler indirimli ihtiyacı olan kaçırmasınMerhaba demek istedigim suydu.Örneğin Optimum su an 220 Tl.30 gramda 24 gr protein var.Genrisede ise 30 gramda 21.5 gram protein var.bu 2.5 gram icin yaklaşık 100 tl fazla ödemeye değer mi sizce?Kümülatif artış olacak her gun içmeye bagli olarak tabii.Konuyu merakla takip ediyorum.
O tür konuları tartışan yerlerde vardır işin ne burda yabancı ülkelerde protein tozlarına gluten yada soya proteini koydunmu başına neler geliceğini bilen bir toplum forumuyla bizim ülkenin forumlarını yaşın itibaren aynı görmeni doğal karşılıyorumTüketici hakkı vb... Bu ürünler hayatımızı kurtaracakmış gibi didik didik etmenin anlamı yok ki yabancı forumlarda da bu kadar absürd tartışmalar okumadım. Protein tozu olarak kullanıyorum genrise'ı spor yaptığım günler sadece 1 ölçek alıyorum ve bir sıkıntısını görmüyorum başka protein tozlarınında tadına baktım, genrise tad olarak diğer tozlardan biraz daha kötü olabilir ama gramlık mevzuları tartışmanın anlamı yok madem çok absürd konu tartışmayı seviyoruz, yediğimiz meyvelerden sebzelerden onların üretildiği toprağa atılan gübrenin ne kadar doğal olduğunu konuşalım ha bu ha ne kadar zımbırtı varmış kaç grammış o. Gramlar hayat kurtarmıyor bu tozlarda öyle. Çok soru işareti varsa kafanızda yumurtayı eti arttırın kullanmayın herkes karlı çıksınHerkese iyi sporlar
![]()
O tür konuları tartışan yerlerde vardır işin ne burda yabancı ülkelerde protein tozlarına gluten yada soya proteini koydunmu başına neler geliceğini bilen bir toplum forumuyla bizim ülkenin forumlarını yaşın itibaren aynı görmeni doğal karşılıyorum