Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
bilgiyi tuşlarla öğrenemezsin yalan o hele konu vucut geliştirme ise hiç öğrenemezsin olduğun yerde sayarsın yada bir ilaçcının elinde şırıngayla gezersin sana 1 yıl kür yaptırırlar 5 kilo kas yapamazsın boğulur gidersin isolatı %100 yakaladılar diye bir şey söylemedim zaten ben bile içinde en azından tatlı bişey ararım yoksa kimse %100 isolatı almaz bunda satış grafiği önemli yaş olayı vucut gelişmeye geldimi iş değişir burda kas geliştirmeden bahsediyoruz fizikten bahsetmiyoruz bu konuda ne kadar arkadaş çevren varsa spor solonlarının soyunma odalarında akşam 9 dan sonra kimse yokken ne ilaçların kullanıldığından nasıl haberin olacak internettenmi öğrenicen bunları hep yaşıyarak bu işte profesyonel insanların yanında olarak öğrenirsin yoksa Allah yardımcın olsun kolay gelsin sana.Türk malı üretimde piyasaya ben whey üretiyorum diye piyasaya çıkarsan bende tabiki yabancı ürünlerle kıyazlarım Altın aldığın zaman her yerde ayarı aynıdır ben yerli altın üretiyorum benim ayarlar düşük diye bir şey söyliyebilirmisin böyle saçma bişeymi olur laf olsun diye konuşmayın ne üretiyorsan ürettiğinin arkasında olacaksın ne yani o zaman benim lafıma geliyorsun işte neden uzatıyorsun ürün kalitesiz yabancılarla eş değer değilse o zaman konu bu kadar basit ingilisce bişey yazıyım istedim ama türk olduğumdan dilime sahip çıkanlardanım.

Bir takviyenin içerisinde ne olduğundan bahsediliyor ki ben tecrübenize laf etmedim. Maddenin ne olduğu da neler olduğuda gayet kolay bir şekilde bulunabilir araştırılabilir ayrıca yazımda bilgiyle tecrübenin arasında ki farkıda belirttiim dikkatli okumak gerekiyor sadece. Son bir şey olarak diline sahip çıkanlardansın eyvallah, yalnız alıntı orjinaliyle yazılır sonuna da çevirisini ekledim. Ayrıca kullandığımız dil başka dillerin demlenmesiyle oluşmuştur bu da bilginize o yüzden bir forumda bir tartışma konusunda milletyçi olmanın ne kadar yeri var bilmiyorum. Genel geçer konuları forum düzeyince tartışabiliriz ama siz bu şekilde kişisel ve milleyetçi tavırlarla tartışaşacaksanız - buraya yazdıklarımızın hiçbir kimseye gram faydası olmaz. İyi sporlar... :)

Sanal kart uygulaması yeterince gereksizken üstüne bir de zam yapmaları firmadan benim gibi bir çok arkadaşımızı da uzaklaştıracaktır.
Sanal kart uygulaması öncesine ve tüketiciyi düşünen bir fiyat politikasına dönmelerini temenni ederim.

Şimdi kışda geldi whey protein antreman bittikten sonra bozaya karıştırılıp içilmezmi off [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdi kışda geldi whey protein antreman bittikten sonra bozaya karıştırılıp içilmezmi off [emoji23]

Dışarıdan alınan ürünler bize çok pahalıya geliyo hepimizde biliyoruz , Türkiyede yapılan bir ürün destek çıkmamız lazım sonuçta ismi duyulduktan sonra genede bize olumlu yansıyacak .
Yabancı markalar zam yapsalarda ağzımızı açamıyoruz , Türkün Türkten başka dostu yoktur

bazı arkadaşlar tat, tatlandırıcı, sorbitol konularına girmişler ne diyelim 50-100 daha fazla verin ithal alın o zaman. ben de çilekli ile çikolatalının tadını çok beğendim mesela. bu tat konusunu genelleme yapmayın bence. alt tarafı peyniraltısuyu tozu atla deve değil..

bazı arkadaşlar tat, tatlandırıcı, sorbitol konularına girmişler ne diyelim 50-100 daha fazla verin ithal alın o zaman. ben de çilekli ile çikolatalının tadını çok beğendim mesela. bu tat konusunu genelleme yapmayın bence. alt tarafı peyniraltısuyu tozu atla deve değil..
ben ve arkadaşlarım ithalle döndük zaten bence günde 1 kilo yağsız süt iç çok daha ucuza gelir faydasıda olur casein almış olursun

Time Sen niye birdenbire genrise düşmanı oldun ne oldu?
Bu denli fiyat artirmasi tutulunca hos degil. Sebebi bu mudur bilmiyorum ama bende almayi dusunuyordum vazgectim cunku gecen hepsiburada indirim yapti optimum gold 175 liraya dustu. Ve servis sayisi cok cok daha fazla genrise dan. Neden 120 lira verip genrise aliyim dunyaca unlu bir marka varken?? Bende turkiye kazansin istesem de kendime en yarayan seyi kullanmak isterim

175 tl ucuza bulmuşsun, hepsiburada n11 gibi siteler sıkıntı yaratabiliyor ürün orjinalliği konusunda. Şu an 230 tlye satılıyor gördüğüm kadarıyla. Genrise 70 ölçek Optimum 74, 4 ölçek çok çok fazla mı oluyor?

175 tl ucuza bulmuşsun, hepsiburada n11 gibi siteler sıkıntı yaratabiliyor ürün orjinalliği konusunda. Şu an 230 tlye satılıyor gördüğüm kadarıyla. Genrise 70 ölçek Optimum 74, 4 ölçek çok çok fazla mı oluyor?

Hepsi burada mı orjinalliği konusunda sıkıntılı oluyor?? Ucuza bulmadım ayda bir kere kesin indirim oluyor. Hediye çekleri vs. Ben içeriğinin çok iyi olduğunu düşünmeyen bir çok mesaj yazıldığı için çok çok iyi dedim. Her ölçeğinin kalitesinin aynı olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar eski mesajlrda ucuz fiyatlara alırken bir ölçek içeceğime bol bol içerim vs demiş. Nese sizinle tartışmıcam. Genrise ürünlerini satan birinden de tarafsız yorum bekleyemem

Time Sen niye birdenbire genrise düşmanı oldun ne oldu?
Yok düşman değilim nerden çıktı sadece şunu söylüyorum yerli üretim çok laktozlu ve sorbitol içinde çok yüksek bunları düzeltmesi lazım protein oranını yükseltmesi lazım 72 gr ma getirecek o yüzden kalitesini eleştiriyorum bu yerli üretimin kalitesi çok kötü

Benim ihtiyacımı karşılıyor , şuan kargoda olması lazım gelince kutu açılımı yaparız artık .
Tıme videoyu yarın izlerim bacak beni bitirdi herkese iyi gcler :rolleyes: :)

Back
Yukarı