120 lira fiyatıylada hala fiyat performans sağlıyor mu sizce ?
Piyasada 120 liraya 2100gr whey var mi ki kardeş
Sent from my iPhone using Tapatalk
120 lira fiyatıylada hala fiyat performans sağlıyor mu sizce ?
Piyasada 120 liraya 2100gr whey var mi ki kardeş
170 liraya 2300 gr var ve protein oranı yüzde 70 den yüksek oldupu için sordum
Yok kardeş ben cidden sordum var mi diyeyanlis anlama herkes herseyi bilcek diye bisey yok. Bu her konuda boyle ve bence bu urunun bu son sayfa yorumlarindada boyle. Acikcasi bende bir suru toz amino bcaa nox kullanmis biri olarak param oldugunda aliyordum. Param varken weider falan bile aliyordum. Simdi dum lu dum lu yazinca genrise aliyorum sanmayin. Daha once bir kere siparis vericektim. Ondada arkadas bana kalam tozunu verdi kismet olmadi. Ama bana kalirsa bu urunler hakkinda bukadar tartisma birbirini kirma kavga etme cok yanlis. Gecmiste supplementlere her ay 400 500 para yiğan biri olarak simdi sadece nox aliyorum. İşin %90 inin psikolojik olduguna inaniyorum. Yanina 100 150 gr lor yada yagsiz beyaz yada tavuk gotur ayni sey zaten. Bi lokmadada bitiyor
yani dicegim bence, tabikide arastirma yapilmali testler yapilmali. Kullanici firma tarafinda yaniltiliyorsa fatura kesilme onlara sozum yoktur. Ama bu urunun icinde yuzde 67 mi 70 mi her neyse o kadar protein cikmis.( yuzde 3 fark koydum insallah gelisimimizi etkilemez
) yani uzerinde yazanla icerik dogruymus. Okadar didiklemeye gerek yok bence. Bu benim gorusum. Onun icindeki hrrseyi tatlandiriciyi vs vs dusuncek olursak bugun marketten kasaptan aldigimiz seylerin icinde neler var acaba. O kapali ambalajlarda cikolotadir kektir vs vs en basitinden suyun bile raf omru uzun olsun diye neler neler yapiliyodur allah bilir. Bence 120 liraya uygun gibi geliyor yanj. 170 180 200 belki hatta 250 olabilir diger urunun fiyati. Sonucta o aradaki 50 tl bile bence cok kiymetli artik. Supplemente verilmez yani. O 50 tlye ( ki bu fark 100 bile oluyo) kim bilir neler alinir nelerle beslenilir dogal olarak. Ha bana kalirsa 120 yide buna vermemek lazim. Onada dogal alcaksin. Ama iste isin icine psikoloji girince o gozden cikariliyo
bilmiyorum yanlis bisey dedimmi ama benim goruslerim bunlar. Cokta takilmamak lazim. Takilmamak derken test vs onlari demiyorum. Protein orani 67 olup 120 iste digeride 77 olup 180 iste atiyorum orda biraz hesap ve mantikla is cozulur. Takilacak olursak bugun satin aldigimiz herseyi didik edip tatlandirici şurup koruyucu vs didiklememiz lazim. Ki sunu söyliyim. Bugun marketten aldiginiz seylerin %90 i bu tozlardan vs den daha zararlidir emin olun
sen beni çocuk sandın dimi genrise ile aran çok sıkı fıkı hangi yorumum mesela genrisenin ithal ürünüyle yerli ürün arasındaki fikir değişikliğimmi yumuşak olayım dedim yok sen azdırdın hangi test şu senin yaptığın 67 gr protein olan testmi belli işte sürünüyor yerlerde isolattı isolat değil 72 gr isolatmı olur oda yerlerde bence whey diye satılmalı ama içinde laktoz var şimdi yabancı ürünler varken neden genrise alayım ne fabrikanın durumu belli ne üretim şekli fabrika dedim pardon atolye 100 metre kare yer ne biliyim 20 seneki resimleri var şimdi durumu nedir rutubetli wheyler mi içiyor millet acaba bu wheylerinde yapış yapış olan sebebi rutubetmi sen bilirsin dostuluğun sağlam bcaa@TIME açıkçası senin son mesajlarını okurken sasiriyorum. Cunku daha onceki mesajlarında yazdıklarına tamamen ters. Tamam insanların fikirleri elbette zamanla değişebilir. Ancak bu değişimi anlamak icin geçerli sebepler belirtmeli. Senin yazdiklarinsa üzerinde durmaya gerek bile duymayacagim kadar mantık disi ciddiye alınmayacak seyler. Bu sebeple genrise hakkinda yapmis olduğun elestirilerin objektif, adil, tarafsiz, samimi olmadığına inanıyorum hatta eminim diyebilirim.
Genrise ile ilgili yazdığım fiyat ve içerikle ilgili mesajlarim geri sayfalarda kaldı ve başlığa yeni katılan arkadaslar görmemiş olabilirler. Arkadaslar kendim tarim bakanlığı calisaniyim. Veteriner hekimim. Tarim bakanlığı lab larinda ürünü analiz ettirdim. Analizi yapan arkadasimdi. Genrise urun icerigi üzerinde beyan edildiği gibidir. Ve hala bu baslikta mevcuttur. Silmedim.Bu testi bu forumdan baska arkadaslar da yaptırmışlar. Onların da mesajları bu başlıkta mevcut. O analiz sonuçları da müspet. Lafa bakmayın, gerçek somut delillere bakin.
Genrise urun icerigi ve fiyatı bakımından yani fiyat/performans bakımından piyasadaki en makul, en alinasi üründür. Bunu bir kez daha gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Arkadaşlar yorumlara baktımda gerçekten bakış açınıza üzüldüm, önyargılarınızdan kurtulup mantığınızla hareket etmiş olsanız bu yorumları yapmazsınız bende ilk kutu ürünümü alalı 1 hafta felan oluyo tadı beş para etmez ama 120 liraya 2100 gr whey proteinini başka nerden alabilirsin fiyatlar uçmuş tüm markalar 200tl nin üzerinde protein oranına düşük diyorsunuz bırkaında biraz düşük olsun ki %72 çokta düşük değil bsn syntha yıllarca %56 protein oranı ile satmadımı. Ayrıca sorbitole takılmışsınız adamlar sorbitol yerine aspartam kullansa milk shake gibi tadı olurdu zaten ama biraz daha az zararlı olsun diye sorbitol kullanmışlar ki değerleride düşük tadının kötü olmasının nedenide o herhalde.
Ben whey proteinden bahsettim 72 gr olmadığını zaten test sonuçu 67 gr he sen diyorsan bu kadar paraya bu kadar köfte tamamdır onda sorun yok kabul eden içer sorbitol hiç öyle iyi bişey değil bağırsakta kesinlikle erimez elmanın içinde bulunur fazlası ishal yapar gaz yapar laktozda buna ilave oldumu sonuç vücut proteinide kullanamaz atar gider bağırsaktan mesela 50 gr whey aldın ve tuvalet e çıkma sıklığın arttı günde 1 ken bu 2 veya 3 oldu ama ishal değilsin bu işte içinde olan sorbitol ve laktoz sonuçudur daha ilerisi ishaldirArkadaşlar yorumlara baktımda gerçekten bakış açınıza üzüldüm, önyargılarınızdan kurtulup mantığınızla hareket etmiş olsanız bu yorumları yapmazsınız bende ilk kutu ürünümü alalı 1 hafta felan oluyo tadı beş para etmez ama 120 liraya 2100 gr whey proteinini başka nerden alabilirsin fiyatlar uçmuş tüm markalar 200tl nin üzerinde protein oranına düşük diyorsunuz bırkaında biraz düşük olsun ki %72 çokta düşük değil bsn syntha yıllarca %56 protein oranı ile satmadımı. Ayrıca sorbitole takılmışsınız adamlar sorbitol yerine aspartam kullansa milk shake gibi tadı olurdu zaten ama biraz daha az zararlı olsun diye sorbitol kullanmışlar ki değerleride düşük tadının kötü olmasının nedenide o herhalde.
Merakımdan soruyorum weider ve optimum kalitesinde oldupunu hangi ölçütlere bakarak söylüyorsunuz?Genrise çok kaliteli diye düşünüyorum[DOUBLEPOST=1449748812][/DOUBLEPOST]
Haklısınız Genriseyi kötülemeye çalışanlar var ama göreceli bir kavram bunlar kanıtlar lazım.Bana göre Genrise weider,optimum kalitesinde yerli bir toz.Yerli bir firmanın kazanarak daha da büyümesi bizleri mutlu eder