Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
optimum gibi 2273 gramlık kendini kanıtlamış bir ürünü 208 tlye alabiliyorken yerli firma 130tlye 2100 gramlık ürün satıyor. Nasıl iş gerçekten anlamak mümkün değil, mantığı çok merak ediyorum. fiyatları 90 tl iken 4 kutu almıştım kullanmıştım , uzun süre sonra azönce sipariş vermek için sitesine girdiğimde fiyatları görünce almaktan vazgeçtim.

ithal ürünler dolara endeksli , araya birde ithalatçı giriyor oda kar koyuyor, nakliyesi ve gümrük vergileri falan derken amerikadaki 30 dolarlık optimum türkiyede 200tl satılıyor. daha az tanınan firmalar daha ucuzada maledilebilir.
peki sevgili genrise , sizin ne özelliğiniz var da ithal fiyatına yerli ürün satıyorsunuz? milli whey üretiyoruz diye haber yapıyorsunuz fiyatları dolara endeksliyorsunuz? dünya markaları milyon dolarlık reklamlar verirken 30 dolara ürün satabiliyor ama siz hiçbir sponsorluk reklam vs olmadan 130 tl nin altına inemiyoruz diyerek açıklama yapmışsınız.
yemin ediyorum bizim memlekette ticaret kültürü yok kardeşim.önce bir kendini kanıtla değil mi, iyice büyü bakalım dünyaya açıl, ondan sonra zaten adam gibi kar etmeye başlarsın zaten, ama yok işimiz gücümüz şark kurnazlığı.
yarın yerli araba üretilse onu da ithal fiyatına satarlar. kimse almayınca da vestel gibi ithal ürüne zam yaptırıp cazip hale getirmeye çalışırlar yerli ürünleri.
Gayet haklısın bence 100 tl ye sabitlemesi lazım madem Türk firması madem yerli üretim wheyin fiyatını indiricek ben bir kere aldım fiyatı indirirse devam ederim isolatı yada wheyini yoksa zaten yurt dışı fiyatına alıyorum avrupa malı kafam rahat çokta umrumda değil.

Yerli üretim de adam hammaddeyi dolar/euro neyse dışarıdan alıyor be kardeşim aldığı fiyatın üstüne işçilik falan koymasın mı? utanmasanız bedava göndersinler diyeceksiniz.

acilen indirim yapması gereken firma. zira Pr ote in 7 şu an BSN Dna Whey'in 1.8 KG lik versiyonunu 125 TL ye kargo dahil satıyor. Fiyat kampanyalı olarak.
bu vatandaslar 700 gr Genrise'i 50TL + kargo ya satıyor.

siteye üye olun. kısa bir süre sonra fırsatlar diye bir bolum acilacak. oradan indirimli ürün alabilirsiniz. aşağıdaki fiyatlara bir göz atın. acıkcası bende bu fiyatlar karsısında BSN yi tercih ettim Genrise'a .. bence mutlaka indirim yapmalı genrise ...
gqkLnN.jpg

indirimli protein tozlarına dikkat edin özellikle piyasa fiyatına nazaran ciddi bir fark varsa daha önce çok sitede gördüm bunu
son kullanma tarihi bitme noktasına gelen ürünlere yapıyorlar mal ellerinde kalmasın diye

Gayet haklısın bence 100 tl ye sabitlemesi lazım madem Türk firması madem yerli üretim wheyin fiyatını indiricek ben bir kere aldım fiyatı indirirse devam ederim isolatı yada wheyini yoksa zaten yurt dışı fiyatına alıyorum avrupa malı kafam rahat çokta umrumda değil.
sen diğer reklam manyağı türk ürünlerinin kalite ve fiyatına baktınmı ki bu fiyata laf söylüyorsunuz

Complex whey proteinlerinin çoğu aynı.Belli bir hacme ulaştıktan sonra ne marka kullanırsan kullan pek etkisi olmuyo.İzole denemedim o yüzden kıyaslama yapamayacağım ama lisedeyken Hardline %80 whey ürünü vardı.Ondan çok verim almıştım.Bide o zaman universal kullananlar çok memnundu arkadaşlar arasında. Şu an ultimate kullandım kilom aynı optimum kullandım aynı scitec kullandım aynı myprotein kullandım aynı ve bunun complexini kullandım yine aynı.O sebeple uygun fiyatı ve yerli oluşundan dolayı tercihimdir.Ama indirimleri takip etmek lazım tabi

Son düzenleme:
aslında yeni bir paket yapmaları lazım. mesela izole whey + kreatine düz 200 tl yada bca . 2 yada 3 lü kombinler görmek fena olmazdı. hemde whey harici diğer ürünlerinide denemek isteriz. sadık bey sık sık girer yorumları okur burada bunuda görecektir :)

Aynen katılıyorum

(İzole Whey/ İzole Whey Complex/ Whey Complex/ Whey)+kreatin+bcaa
veya
(İzole Whey/ İzole Whey Complex/ Whey Complex/ Whey)+Ecdysone-FX

Bu kombinasyonlar koyulabilir ya da direk sitenin alışveriş kısmına şey eklenebilir; bu şekilde belli şeyleri kombine ettiğin zaman 200tl veya 250 tl üzeri alış verişte %10 %5indirim yapılabilir. Satışları arttırır gibime geliyor.

son gelen izole wheyin tadı bugüne kadar aldığım en iyi ürün tadı. gerçekten efsane olmuş. saf süt içer gibi hissettim.

Türkiye'ye yerli üretim yapan bir fabrika lazım 70 tl ye satıcak en fazla millete alıcak yoksa tavuk işlenmemiş protein. bide üretilen whey protein kalitelimi onuda bilmek lazım öyle her protein tozu kaliteli değildir fabrika içi nasıl görmek hijyen lazım. büyük bir firma bu işi yapmalı yoksa türkiyede bu sektör yabancıların elinden kurtulamaz whey bile üretemiyoruz daha ne olsun.

129 olanından bir kutu almıştım bitirdim şuan 139 olmuş
bu güne kadar kullandığım protein tozları içerisinde karışımı en kötü olan tozdu,standart bir protein tozu bunun yanında izole toz gibi kalır o derece
zaten ben shaker kullanmayı sevmiyorum protein tozunu bardakta karıştırıyorum,
bunun karışabilmesi için 1 saat kadar bardakta bekletiyordum,karışımı gerçekten çok kötüydü
lezzeti falan idare ederdi ama genel olarak bu modeli önermediğimi belirteyim
şuanki fiyatıyla alınmaya değer değil üstüne az daha koyun düzgün bir şey alın ben sadece denemek için aldım

ben 1 kutu isolate sini aldım sonuçta çok kaliteli bir isolat değil gaz yapmasından belli çok laktozlu bir ürün o yüzden protein oranıda çok düşük isolat zaten laktozsuz olur genrise alıcaklar buna çok dikkat etsin yada başka bir ürün her isolat yazan isolat değil ben dymatize iso kulnıyorum onuda bıraktım direk beef protein kullanmaya başladım onuda zaten kilosunu 60 tl ye rahatcana bulursunuz içinede isterseniz 1 kiloda soya iso koyun soya isolarta 40 tl kilosu oldu bitti koy yoğurda ye gitsin istediğin zaman

Ürünü Almayı Düsünüyorum Fiyat Servis Bakmından Uygun Daha önce optimum ve inkospor kullandım inkonun aroması optimuma göre ve etki olarak daha iyi şuan için kafamda bu ürün var aroması benim icin fazla önemli degil fiyat servis bakımından başarılı gibi geliyo etkisi hakkında yorum yaparsasnız sevinirim

Back
Yukarı