ne olması gerekiyor markanın herseyi yazıyor üstünde ne oldugu belli işte gayet açıklayıcı sitesine girip bir bak istersen biraz arastır öle yaz![]()
sultanmehmed nereden biliyorsun benim ne kadar tecrubeli oldugumu?? ben kimyagerim önemli olan whey in yüzde kaclık oldugu degil nasıl işlendigidir ben kimseye emiyorum git cok pahalı ürünler al zaten bende gidip o markalardan alamıyorum ama demek istedigim bazı arkadasların mesajları reklam koktugu yönünde genel mesajlar tat ve yüzde whey miktarı üzerine kimse cıkıpta şöyle şöyle sonuç aldım kas kütlem su kadar arttı dememis oysaki sende biliyorsunki bi hardline ile bi bsn veya muscletech bir olamaz kaldıki GENRİSE![]()
antreman sonrası kullanılacak en uygun whey hangisi bu genrise urunlerinden bir de gainer alıcam onerir misiniz
antreman sonrası kullanılacak en uygun whey hangisi bu genrise urunlerinden bir de gainer alıcam onerir misiniz
antrenman sonrası ıcın en mantıklı urunler whey proteın ızolat ve whey proteın ızolat complex urunlerı
gaıner kımseye onermıyorum ( karbonhıdrata para vermeye bnce hıc gerek yok ) ama ılla alınacaksa dekstrın-v ısımlı urun uygundur
ama antrenman sonrası ıcın ıse dextroz mass olabılır
sabah kalkar kalkmaz da iciyorum onun icinde uygun mudur ? Gainer daha once hic kullanmadım kilomun 4-5 katı komplex karbo alıyorum bana mısın demiyor bi de gainer kullanıcam bakalım etkisi olacak mı.Bunlara ilavaten creatin kombine etmek istiyorum su an elimde universal var o bitince genrise dan kreatin de alıcam
evet uygundur dekstrın-v ısımlı urun