HİDYA bende tahmin ediyorum içtiğim sudan falan oldu ama tam bişey söylemedikleri için bilemiyorum tahlil yaptırma imkanım geçti artık
genrise dan memnunum aslında ama %100 güvenemiyorum bir türlü sitelerindeki bütün belgelere tek tek bakmama ragmen
HİDYA bi önceki sayfadaki msjımdaki linke bakarmısn o belgeseli izlemeni istiyorum zamanın varsa 2.kısmı özelikle
amerikada bile üç kağıt dönüyosa burda neler olur acaba dedirtti bana o belgesel
dediğin belgeseli izledim ve sayende streoidler hakkında cok bilgi sahibi oldum ama o dediğin sahneleride izledim evet sahteside yapılabilir ama ben genrise ın öle bişe oldugunu kesinlikle inanmıyorum büyümeye çalışan bir şirket ve belgeselde de oldugu gibi öle işler olabilir ama genrise da adamlar faturalarına kadar gönderiyor bize son kullanma tarihleride üstünde tahlil yaptırma zamanın gecmez kardeşim sen gende bi idrar ve kan tetkitlerini yaptır canım kardeşim ben genriseın proteini ni ve karbonhidratını kullanıyorum bcaa sını kullanan var mı? diye sormustum..
yokya aylar gecmedi 3 hafta oldu alıcaktım almadım salak gibi bcaa kullanımına karsıydım şimdi ise almayı planladığım bir ürün bcaa nın kötü etkisi denicek bi zararı veya herhangi bir sorunu var mı? vücuda şu reex in verdiği belgeseli izledim steroidlerle alakalı baya insanı etkiliyor korkuyor insan...
tahlil yaptırdım karacigerde yaglanma varmış kullandığım vitamin,mineral veya besin desteklerinden olurmu dedim evet olabilir dedi 2-3 gün sonra tekrar gitcem yazdıklarım dışında başka bişey bilmiyorum...