Türkçe meali: Ben askerim tamam mı ayrıca kaç senedir spor yapıyorum senin gibi ezikler birkaç sene ağırlık kaldırıp oradan buradan okuyor sonra saçma sapan konuşuyor. Anlaşıldı komutanım

. Ama o komutanlık kışlada. Ben de sana bir şey diyeyim güzel kardeşim (bu üslup yanlış forum üyelerine ismiyle hitap edeceksin kışlada kime nasıl istersen öyle et) hani öyle oradan buradan gördüğünüz aldandığınız inandığınız reklam kelimeleri var ya asıl boş olanlar onlar, bu spor bilimle içiçe bir spordur. Gelişmek için antrenman tavuk yetmez onu herkes yapıyor sonuca ulaşman için devamlı bilgini yenileyeceksin. Varsa daha iyi olma sebebini açıklayabileceğin bir dayanak yaz yoksa evet senin yazdıkların benim mealimden ibaret. Kelimelere takılmak boş geliyorsa alınıp cevap vermeye çalışmasaydın. Kelimelere takılmayalım benim dediğim doğru mu diyorsun?

Sonuçta bu sayfaya gelip bu entryleri okuyan kimseler mantıklıyı matıksızı ayırt edeceklerdir. Bu tartışmaya saygı çerçevesinde gerçeklerle gelmediğin farazi olarak konuştuğun müddetçe devam etmeyeceğim elle tutulur kaynak göstermiyorsun forumda bilgi kirliliği oluşuyor.
Not: Askeri kimliğinle üste çıkıp aba altından sopa göstermekti sanırım amacın ben de kendi mesleki hazırlığım çerçevesinde bir cevap vereyim. Olur ya asker değil de firma görevlisiysen, distribütörsen (forumda oluyor her çeşit insan var); seni 6102 sayılı TTK'nın 55. maddesine yönlendireyim:
MADDE 55-(1)Aşağıda sayılan hâller haksız rekabet hâllerinin başlıcalarıdır:
a) Dürüstlük kuralına aykırı reklamlar ve satış yöntemleri ile diğer hukuka aykırı davranışlar ve özellikle;
1. Başkalarını veya onların mallarını, iş ürünlerini, fiyatlarını, faaliyetlerini veya ticari işlerini yanlış, yanıltıcı veya gereksiz yere incitici açıklamalarla kötülemek, vs. vs.