Npanga
Üye
Neden hocam, içeriğindeki soyadan dolayı olumsuz yorumlar gördüm. Ne kullandınız da bunu arıyorsunuz etkili miydi cidden?Kreatinle ilgili yazmıştım hediye olarak seçin deneyin görün mumla arıyorum Genriseın kreatinini

Neden hocam, içeriğindeki soyadan dolayı olumsuz yorumlar gördüm. Ne kullandınız da bunu arıyorsunuz etkili miydi cidden?Kreatinle ilgili yazmıştım hediye olarak seçin deneyin görün mumla arıyorum Genriseın kreatinini
Abartmak istemiyorum ama gerçekten iyiydi noxum dahi yoktu çılgınlarca ağırlık arttırdım. Bir de kapsüldü bu kreatin fg , yanımda çay kaşığı taşımak zorunda bırakmıyordu. Gerçekten çok memnundum o ağırlık artışını diğer kreatinlerde yaşamadım ondan biraz bozuğum. Kullandıklarımın arasında Alzchem filan da vardı. Şu anda da Universal kullanıyorum; biraz mide bulantısı yapıyor. Yani demem o ki yok mide bulantısıydı yok kullanım zorluğuydu yok karıştı karışmadı bunları yaşamadım ağırlıklarım da (nox olmadığı halde) bu kreatinle daha fazla arttı. Bence bedavasından al dene gör. He bu arada söylemeyi unuttum celltech var önce bir de onu deneyeceğim bu Uni. bitinceNeden hocam, içeriğindeki soyadan dolayı olumsuz yorumlar gördüm. Ne kullandınız da bunu arıyorsunuz etkili miydi cidden?![]()
Abartmak istemiyorum ama gerçekten iyiydi noxum dahi yoktu çılgınlarca ağırlık arttırdım. Bir de kapsüldü bu kreatin fg , yanımda çay kaşığı taşımak zorunda bırakmıyordu. Gerçekten çok memnundum o ağırlık artışını diğer kreatinlerde yaşamadım ondan biraz bozuğum. Kullandıklarımın arasında Alzchem filan da vardı. Şu anda da Universal kullanıyorum; biraz mide bulantısı yapıyor. Yani demem o ki yok mide bulantısıydı yok kullanım zorluğuydu yok karıştı karışmadı bunları yaşamadım ağırlıklarım da (nox olmadığı halde) bu kreatinle daha fazla arttı. Bence bedavasından al dene gör. He bu arada söylemeyi unuttum celltech var önce bir de onu deneyeceğim bu Uni. bitinceama protein tozum da bitiyor zaten sipariş verirken Genrisedan hediyeyi kreatin fg seçeceğim
![]()
Yok öyle hediye olmuyor ama 4 kutu olayı daha mantıklı kreatin için Alzchem de kullanılır uni hardline vs. Hepsi kaliteli sonuç aldırıyor yani. Merak edersen 30 küsür lira zaten alıp deneyebilirsin.Vay be iyiymiş hocam olarak, nox zaten şart değil de o da sonuçta yararlı adam gibi çalışan vg ciler için. Soyanın östrojen etkisi katkı vermiş olmasın hocam sana
Neyse şakayı bırakayım da ben genrise alırsam 4 kutu düşünürüm o şekilde hediye olmuyor sanırım creatin değil mi![]()
Şu ürün nasıl hocam? Hardlinedan geri kalır mı?Yok öyle hediye olmuyor ama 4 kutu olayı daha mantıklı kreatin için Alzchem de kullanılır uni hardline vs. Hepsi kaliteli sonuç aldırıyor yani. Merak edersen 30 küsür lira zaten alıp deneyebilirsin.
teşekkürlerHardlineın kreatini Alzchem Ultimateinkini bilmiyorum ama hiç sanmam daha kötü olacağını o da alzchemse aynı şey. Fark etmez %100 mikronizelerden en ucuzunu alın yahut celltech yahut creatine fg.
Bende ona baktım fiyatı çok ucuz belki 3 arkadaş 3 kutu alcazwhey protein instant 2100g ürünü deneye değer mi diye düşünüyorum 4 kutu 340 TL ye geliyor eski kampanya çok çok iyiymiş ama buda iyi gibi geldi bana 4kutu alsam 85tl kutusu salonda tanıdığın arkadaşların varsa 85 tl dediğin zaman tereddütsüz satabilirsin fazla gelir bana dersen. Ama içerik bakından nasıldır acaba 2009-2010 da 2 kutu 700gr muz aromalı tüketmiştim ve aroması çok iyi gelmişti bana acaba bunun aroması yazılanlar kadar kötü mü.
%68 olduğunu nerden öğrendiniz ben %80 diye biliyordum.Bende ona baktım fiyatı çok ucuz belki 3 arkadaş 3 kutu alcazama %100 izole protein değil %68 diyor , izole olsa kesin alınmalı ama izole değil.Genede fiyat olarak uygun.
http://www.genriseshop.com/Whey-Protein-Isolat-Complex-2100-gram,PR-147.html İzole Protein , 175+KDV , hardlinela eşit 2100gramı bi hardline varken biri bunu alıcağını düşünmüyorum hayatının hatasını yaparO halde %71 whey içeriyor. İzole ürünü 150tl den satıyorlar zaten 85 tl ye bence yinede denenecek bir üründür.