Burak Sertman
Üye
Gerçek VG'ci nelere mi sabreder ?
güne ağrıyan kaslarla başladıklarında sabrederler.
hersabah ağız tadı ile yağlı ballı kahvaltı yerine onlarca yumurta beyazını artık gına gelmiş olmasına rağmen yerken sabrederler.
ailelerinden gelen tepkiye sabrederler.
çevrelerinde kaslarının şişirme ve fıs olduğunu ima edenlere sabrederler.
artık bıkmış olsalarda hergün tavuk yemekten ötürü sabrederler.
tüm gün yemeleri gerekenlerinin ve atlamamaları gereken öğünlerinin verdiği strese sabrederler.
aynı hareketi yıllarca çalışmaya sabrederler.
antremanda son hareketlerde kaslar artık bırak desede son sette alacakları etki için sabredeler.
haftanın 5 günü çantasını hazırlayıp kış yağmur demeden ,uzak yakın demeden ,gece gündüz demeden salona gidip yüzlerce kilo ağırlık altına girmeye sabrederler.
hergün spor salonunda gereksiz tiplere, saçma müziklere, soğuk yada sıcak çalışma ortamlarına, eski yada yetersiz aletlere sabrederler.
acıya sabreder
ağrıya sabreder
sıkıntıya sabreder
hergün yorulmaya sabreder
kas gelişimi için sabreder
ve aklıma gelmeyen onlarca sabır gerektiren konu..
bütün bunlara sabredip amaçlarına bir adım daha yakın olmak onlar için tümüne değerdir..
buyüzden;
Tüm vücutgeliştirmecilere sabır ve fedakarlıklardan ötürü ciddi manada saygı duyduğumu tekrar belirtmek istiyorum..
güne ağrıyan kaslarla başladıklarında sabrederler.
hersabah ağız tadı ile yağlı ballı kahvaltı yerine onlarca yumurta beyazını artık gına gelmiş olmasına rağmen yerken sabrederler.
ailelerinden gelen tepkiye sabrederler.
çevrelerinde kaslarının şişirme ve fıs olduğunu ima edenlere sabrederler.
artık bıkmış olsalarda hergün tavuk yemekten ötürü sabrederler.
tüm gün yemeleri gerekenlerinin ve atlamamaları gereken öğünlerinin verdiği strese sabrederler.
aynı hareketi yıllarca çalışmaya sabrederler.
antremanda son hareketlerde kaslar artık bırak desede son sette alacakları etki için sabredeler.
haftanın 5 günü çantasını hazırlayıp kış yağmur demeden ,uzak yakın demeden ,gece gündüz demeden salona gidip yüzlerce kilo ağırlık altına girmeye sabrederler.
hergün spor salonunda gereksiz tiplere, saçma müziklere, soğuk yada sıcak çalışma ortamlarına, eski yada yetersiz aletlere sabrederler.
acıya sabreder
ağrıya sabreder
sıkıntıya sabreder
hergün yorulmaya sabreder
kas gelişimi için sabreder
ve aklıma gelmeyen onlarca sabır gerektiren konu..
bütün bunlara sabredip amaçlarına bir adım daha yakın olmak onlar için tümüne değerdir..
buyüzden;
Tüm vücutgeliştirmecilere sabır ve fedakarlıklardan ötürü ciddi manada saygı duyduğumu tekrar belirtmek istiyorum..