gerçekten yardımcı olacak biri gelebilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fbirfn

Üye
7. ayımdayım yağsız kas kütlesi hedefim.

günlük proteinimi karşılayabiliyorum ve suplement kullanmaya başlamayı düşünüyorum.

günlük protein ihtiyacımı karşılayabiliyorum o yüzden protein tozuna ihtiyacım varmı?

350 liraya suplement kombini önerirmisiniz.

Bence yok.Eger kas kutlesi eklemeye calisiyorsan,tavsiyem: kreatin bcaa vitamin. Glutamini pek gerekli gormuyorum.Bazilari zma ve balik yagini da cok onemli diyor o konuda pek bilgim yok.

Bence yok.Eger kas kutlesi eklemeye calisiyorsan,tavsiyem: kreatin bcaa vitamin. Glutamini pek gerekli gormuyorum.Bazilari zma ve balik yagini da cok onemli diyor o konuda pek bilgim yok.
tesekkür ederim kreatini bende düşünüyordum
yani kreatin,bcaa,balık yağı diyorsunuz. peki bcaa için önerdiğiniz bir ürün varmı?

Eğer yeterli beslenebiliyorsan hiçbirine ihtiyacın yok, ama ek olarak bcaa, creatine, omega-3 ve pre-workout supplement almanı öneririm...

Örnek supplement stack;

BCAA (Alternatifleri bulunabilir ancak 4:1:1' den aşağıya inmemeye bak.)
Scavation Xtend - 105 TL
(bunu intra-workout olarak da kullanabilirsin, biraz fiyatı yüksektir ama diğer bcaa ürünlerine göre yüksek bcaa içerir...)

Creatine (Creapure almanı öneririm.)
Universal Nutrition Creatine 300 Gr - 75 TL

Omega-3 ya da Omega3-6-9 alabilirsin sana kalmış.
Carlson markasını öneririm - 45 TL

Pre-workout ( 2 markayı kullandım bunlardan birini kullanabilirsin.)
BSN No-Xplode 2.0 1080 - 130 TL
Musclepharm Assault 1380 Gr - 135 TL

Not: Creatine neredeyse her markanın aynıdır sadece servis sayılarına ve creapure olmasına dikkat etmelisin ona göre fiyat oynayabilir ancak bu tip bir stack yaklaşık 300-350 TL arasında olacaktır. Pre-workout ürünleri de bence olmazsa olmaz değildir... Maddi olarak kendini sık mamanı öneririm eğer yeterli beslene biliyorsan dediğim gibi hiçbirine gerek yok.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı