gh max mı mega forte mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mankiw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mega forte ile muscle freak'n zamanları çakışıyor.dalgınlığına geldi sanırım jackal :)

Ben yanlıs hatırladım sanırım mega forte ıdmandan 15 dakka once muscle freak 30 dakka once dıye hatırladım ıkısınde de yuksek argınıne var bence guzel etkı alınır dıye dusunuyorum ... denıcem de kışa dogru ..Muscle freak ın ıcerıgıne bakınca gercekten cok guzel bır urun ..

arkadaşlar 10 yıldır bu sporla uğraşıyorum ve mesleğim doktorluk ( bu arada bunu ukalalık olsun diye yazmadım...)
her neyse; mega forte kilo ve kas hacmi olarak daha profosyonel düzeyde olan arkadaşlar içinken gh-max hafif orta seviye için geçerli bir komplex.Ancak bu bir kural değl.Önemli olan böbrekten ve çok azda karaciğerden atılan bu ilaçların dozlarını, organlarımıza yük olmayacak şekilde ayarlayıp kullanmkt****aş yaparken göz çıkarmamalı değilmi!!!
Kısaca ikisinden birini - durumunuza ( kilo,tecrübe,kas hacmi) uygun olanı kullanmalısınız.Ha bu arada protein tozu ile birlikte kullanımına gelince olabilir , ancak bu kezde amino asit içeriği düşük olan tozlarla kombine edilmeli. Bu yazdıklarım fizyolojik olarak uyulması gereken kurallar. Tabi bir çok dergi,kaynak ve net ortamında ve hatta bazı hocalarımızdan ne bileyim profosyonel sporcuların dergilere verdiği demeçlerden sanki önümüze gelen herşeyi istenilen doz ve sürede kullansakta zarar görmiycemizi okuyabilirsiniz - ama bu koca bir yalan arkadaşlar.
bu sporu çok seviyorum ama doğru takviye ile olmalı. Teşekkürler..

Doktor olupta hala supplementlere ilaç demek de bir garip.

senin 4-4.5 yıl önceki mesaja yorum yapmandan daha garip değil bence
4.5 yıl önce doktor değilmiymiş ne alaka? Yıllarca tıp okumuş adam supplementleri ilaç zannediyor, bunlar yüzünden gittiğimiz her yerde ilaç kullanıyormusun, protein kasları sarkıtıyormuş gibi kulaktan doğma, saçma sapan muhabbetlerin içine girmek zorunda kalıyoruz..

Back
Yukarı