safak tasar
Üye
Arkadaşlar spor salonunda en gıcık kaptığınız tipler nasıldır. 

Sözüm meclisten dışarı ama pek alayli sekilde baktıklarını sanmıyorumyıllık üyelik kabul eden salonlarda gıcık tipler az olur ama onada herkesin imkanı yetmez yinede seçeceğiniz salonun herkesin üye olmayacağı en azından orta halli bir yer olmasına özen gösterin derim ha yıllık üyelik kabul eden yerlede genelde hanımlar spor aletlerini işgal ederler hani doğru dürüst hareketi yapsalar birşey değilde yarım yalamak yaparlar set sayı falan bilmezler bir hareket için 20 dakika beklediğimi bilirim siz tam motive olmuş bir şekilde odaklanmışken oraya sohbet etmeye gelmiş zengin orta yaşlı hanım teyzelerin size bakıp alaylı bir şekilde gülmesi gibi erkeklerde ise şöyle çok sıkça karşılaştığım bir durumdur iki hareket yapıp dakikalarca cep telefonu ile konuşması aradan 20-25 dakika geçtikten sonra diğer sete geçmeleri
Ayrica bi ekleme yapmak istiyorum salona yeni bi cocuk basladi adam gibi sporumu yapip donucem motive olmuşum tam moda girmisim cocuk ters ters bakis atiyo hep ters ters bakiyo serserilik apacilik yapmaya gelmis sanki acayip rahatsız ediyo beni ve ucuzda bi salon degil öğrenci halimle oduyom bide boyle tipler cikiyo arada cok sinir bozucu.varmi sizin salonlarinizda da boyle tip tip bakan ''serseriler''Kaldirdigim kilolari kontrol eden ergenler, aletleri işgal edip dinlenirken degismek istemeyenler,calisirken izleyenler ve agirliklari yerine koymayanlar ve 2 ayni kiloda dumbell in ayRi yerlere koyanlar karisik koyanlar.
En sevdiklerimde yardımsever ve anlayisli olanlar hayattada oldugu gibi..
Ayrica bi ekleme yapmak istiyorum salona yeni bi cocuk basladi adam gibi sporumu yapip donucem motive olmuşum tam moda girmisim cocuk ters ters bakis atiyo hep ters ters bakiyo serserilik apacilik yapmaya gelmis sanki acayip rahatsız ediyo beni ve ucuzda bi salon degil öğrenci halimle oduyom bide boyle tipler cikiyo arada cok sinir bozucu.varmi sizin salonlarinizda da boyle tip tip bakan ''serseriler''
işte kendi mesajımda yazdığım gibi ne kadar lüks herkesin gidemeyeceği yere gitsenizde sinir bozucu birileri çıkar illaki ama ucuz yerlerde daha çok oluyor bu gitiğim salondaki bir genç var işte yazdığım gibi sürekli cep telefonu ille konuşuyor sırt kanat çalışmadığı halde kollarını açıp yürüyorAyrica bi ekleme yapmak istiyorum salona yeni bi cocuk basladi adam gibi sporumu yapip donucem motive olmuşum tam moda girmisim cocuk ters ters bakis atiyo hep ters ters bakiyo serserilik apacilik yapmaya gelmis sanki acayip rahatsız ediyo beni ve ucuzda bi salon degil öğrenci halimle oduyom bide boyle tipler cikiyo arada cok sinir bozucu.varmi sizin salonlarinizda da boyle tip tip bakan ''serseriler''
Eheh sagol abi insallah oyle olur yada gittigim saatlerde rastlamayizbizim salonda önüne geleni aliyor. yillik uyelik yaptiklari icin beklentileri 1 ay gelir bir daha ugramaz mantigi. cogu zaman hakli cikiyorlar cunku bu gibi tiplerin sporla alakasi yok. 1-2 hafta indir kaldir,benim boyle durduguma bakma cok agir kaldiririm tripleri,sonra bir daha goremiyoruzdarisi senin basina,dilerim tez zamanda bikar salondan
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Cok haklisiniz hocam illa biri cikar boyle değişik,hattta ozen gosteririm kimseye bakmamaya onume bakarim agirliklara bakarim rahatsiz etmemek icin ama eleman dikdik bakiyor resmen 1 kere olsa neyse ne zaman gozum kaysa oyle umarim uzak olurlar hep en iyisi takmamakişte kendi mesajımda yazdığım gibi ne kadar lüks herkesin gidemeyeceği yere gitsenizde sinir bozucu birileri çıkar illaki ama ucuz yerlerde daha çok oluyor bu gitiğim salondaki bir genç var işte yazdığım gibi sürekli cep telefonu ille konuşuyor sırt kanat çalışmadığı halde kolarını açıp yürüyorters ters bakıyor bazen göz göze geldiğinde ama ben takmıyorum