hsd dedi:evet SARC galiba haklısın neyse bize kanser vız gelir AİDS TEN korkmayan bir millete kanser ne yapabilirkigizli kamera ile görüntü alıyorlar kadın mahsusu adama ben AİDS liyim diyor adamda atın ölümü arpadan olsun diyor arpa hocam arpa :lol:
adem dedi:kim demis b-b sert insanlardir diye konu ve yorumlar cok guzelben ne zaman bu konuyu esime acsam oda derki" git agda yaptir bodicisin ya seni agda acitmaz ""acitmasinin disinda her tarafim kizarmisti toplum icine ciplak giremez oldum
BU ARADA SAYIMIZ SIMDI BENIMLE 6 OLDU.simdi kesin daha guzel indirim aliriz..
t.v de reklamlar var( KREM )kesin bir daha buyumez diyorlar,bunlara guveniniz var mi?
tuyzuz daha guzel sporlar![]()
zenapax dedi:Arkadaşlar
Benim vucudum aşırı kıllı idi plajda soyunma odasında kazaklı diye dalga geçerlerdi fakat araştırdım sağlıklı olacagına kanaat getrirdikden sonra Lazer epilasyona sırt-gögüs-omuz-ense ve boyun toplamıyla başladım şu anda 2 seans yaptırdım sonuç bana göre mükemmel kıllarım seyreldi çıkanlarda çok güçsüz tahmin ediyorum 4-6 seans arasında tamamen kurtulacam sonrası kollarım ve bacaklarımı yaptırıcam herkese tavsiye ederim. Tedavi esnasında özellikle çok güçlü kıllarda acı hissediyorsunuz yani acısız epilasyon diyenler yalan söylüyor ama tabi bu acıya dayanma seviyenizlede alakalı bende kıllarım çok sert ve sık oldugundan bayagı acı çektim ama sonuçlar buna değdi. Fiyat konusuna gelince tamam pahalı deniyor ama aldıgınız sonuca bakınca buna değiyor ayrıca pazarlık yapın fiyatlar çok iniyoır birde gittiğiniz merkezdeki kişilerin belgelerini isteyin uzmanlıgına bakın ve sahibinin dermatolog doktor olmasına özen gösterin.