Glutamine ve creatine kullanımındaki dozaj yanlışlıkları.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dallix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dallix

Üye
Arkadaşlar creatine ve glutamine kullanım ölçüleri 5 gram olarak biliniyor ve 1 çay kaşığına tekamül edildiği söyleniyor hassas terazim yok bu yüzden yanlış yaptığımı düşünüyorum ve birçok kişinin yanlış yaptığını düşünüyorum
1 çay kaşığı glutamine 5 gr geliyormu? bence 1 tatlı kaşığı glutamine 5 gr geliyordur, bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

aldığım ürünlerin içersinde kendi kepçeleri oluyor onla katıyom ama 1 çay kaşığı creatin ve gluetamine den üstün birşeyler bekleme

1 çay kaşığı tepeleme olarak doldurursan yapar. veya 2 normal çay kaşığı yapabilirsin.

aldığım ürünlerin içersinde kendi kepçeleri oluyor onla katıyom ama 1 çay kaşığı creatin ve gluetamine den üstün birşeyler bekleme

valla weider 400 gr glutamine de ölçek çıkmadı twinlab 500 gr glutamine dede çıkmadı ölçek,çok bişey beklemiyorum bu ürünlerden ama beklediğimden fazlasını verdikleri kesin.

Peki arkadaşlar glutamine için söylüyorum dozaj aşımında mesela günlük 10 gr yerine 25 30 gr alanlarda daha etkili olduğunu okudum ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
eczaneden nestle nin çocukların gelişimi için yaptığı gulutamineden var var bende 5 gr poşetler halinde bnim kyduğum çay kaşığından çok daha az biraz yoğun ama glutaminenin suya karışması zor olduğu halde 1 2 saniyede karışıo bu ve üstünde günde 3 ila 6 kez kullana blilirsiniz dio

ewet arkadaşlara katılıyorum bir dolu çay kaşığı glutamine 5gr yapıyo ama creatineyi 5 gr yerine 3 gr öneriyolar bende öle kullanıyorum+su ile değil etkisini kaybediyo..

ewet arkadaşlara katılıyorum bir dolu çay kaşığı glutamine 5gr yapıyo ama creatineyi 5 gr yerine 3 gr öneriyolar bende öle kullanıyorum+su ile değil etkisini kaybediyo..

kim öneriyor merak ettim? bırakın supplement firmalarını bilimsel kaynaklar bile ortalama 5 gr der..

tepeleme 1 çay kaşığı (standart çay kaşığı) creatine 5 gr geliyor bende ölçmüştüm..

Hocam sanırım burdaki problem herkesin evindeki çay kaşıklarının farklı oluşu bazı evlerdeki tatlı kaşığı boyutunda bazılarıysa burjuva style kibar ve küçük oluyor bu nedenle emin olunamıyor alınan dozajlardan.

bilerek yada bilmeyerek glutamine için söylüyorum dozaj aşımı daha fazla yarar sağlarmı yoksa ürik asit zenginleştirmekten öteye gitmezmi?

Back
Yukarı